صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱
معاون آموزشی وزارت بهداشت؛

برگزیدگان جایزه ایثار مشمول امتیاز «استعداد درخشان» می‌گیرند

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصوب کرده‌ایم که برگزیدگان جایزه ملی ایثار جزو شمول استعداد درخشان محسوب شوند و از تسهیلات آن استفاده کنند. این موضوع ابلاغ خواهد شد.
کد خبر : 834035

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در هفتمین همایش تجلیل از دانشگاه‌های برگزیده و جشنواره جایزه ملی ایثار که امروز شنبه ۶ اسفند در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت از لحاظ ساختاری مسئولیت ستاد امور ایثارگران و شاهد وزارت بهداشت را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر، کمتر از ۱۰ درصد از کل جامعه دانشجویان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را تشکیل می‌دهند. حدود ۲۰ هزار دانشجوی ایثارگر در رشته‌های داروسازی، پزشکی عمومی و دندان‌سازی تحصیل می‌کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت توضیح داد: نخبگانی در میان دانشجویان شاهد و ایثارگر وجود دارند که ناشناخته هستند. البته اینطور که گفته می‌شود که دانشجویان شاهد و ایثارگر از منظر درسی در سطح پایین قرار دارند. این موضوع باید از نگاه آماری بررسی شود.

باقری فرد گفت: تلاش کرده‌ایم از افرادی برای رسیدگی به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها استفاده کنیم که جزو این گروه باشند. دکتر رضا البرزی، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت نیز جزو خانواده شهدا است. پیش از وی، دکتر جاودان این مسئولیت را برعهده داشت که از جانبازان بود. 

وی ادامه داد: براساس ساختار کشور ما، امور دانشجویان شاهد و ایثارگر باید زیر نظر شخص رئیس دانشگاه یا معاونت آموزشی باشد، اما این موصوع طی سال‌های گذشته اتفاق نیفتاده بود. نظارت بر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر مورد توجه دکتر بهرام عین‌الهی، وزیر بهداشت قرار گرفت و بر این موضوع تاکید کرد. 

 باقری فرد توضیح داد: اداره کل امور آموزش بنیاد شهید از سال ۹۵ تا به امروز، از برترین دانشجویان شاهد و ایثارگر که بدون درنظرگرفتن سهمیه در امور آموزشی و پژوهشی برتر هستند، تقدیر می‌کند. این افراد در مقایسه با افراد سهمیه آزاد انتخاب می‌شوند و هیچ سهمیه‌ای برای انتخاب آن‌ها لحاظ نشده است. 

وی ادامه داد: ما باید برای توانمندسازی فرزندان ایثارگران گام برداریم. حل مشکلات خانواده‌های ایثارگر و شاهد، کار بزرگی نیست بلکه باید آن‌ها را توانمندکنیم. توانمندسازی باید مورد توجه باشد؛ پیش از اینکه وارد دانشگاه شوند، مشکلات آن‌ها را شناسایی کنیم و آن‌ها را توانمند کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: هدف از برگزاری جشنواره ایثار، شناسایی استعداد برتر است. این دانشجویان جزو خانواده‌هایی هستند که جان و مال خود را وقف جامعه اسلامی کرده‌اند، این افراد می‌توانند برای اعتلای جامعه اسلامی گام بردارند. 

 رضا البرزی، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این همایش با بیان اینکه خدا را شاکر هستیم که در خدمت دانشجویان ممتاز ایثارگر شاهد و ایثارگر سراسر کشور هستیم، گفت: حدود ۴۰ درصد از جامعه هدف شایسته تقدیر هستند. این افراد دارای معدل ۱۷ به بالا هستند.

وی ادامه داد: تقدیر از دانشجویان نباید محدود به امور آموزشی شود بلکه باید شامل امور پژوهشی و فرهنگی هم شود. 

** اعلام امتیازات جدید جایزه ملی ایثار

همچنین در ادامه محمدعلی فقیه مدیرکل آموزشی بنیاد شهید در سخنانی اظهار داشت: پس از برگزاری ششمین دوره جایزه ملی ایثار و پیش از برگزاری هفتمین دوره جایزه ملی ایثار، تصمیماتی در خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر مقاطع دکتری و کارشناسی‌ارشد گرفته شده است.

وی ادامه داد: هفتمین جایزه ملی ایثار، روز سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه و در استانه میلاد مهدی موعود برگزار می‌شود. 

مدیرکل آموزشی بنیادشهید با بیان اینکه وزارت بهداشت درنظر دارد که برگزیدگان جایزه ملی ایثار را جزو استعداد‌های درخشان محسوب کند، گفت: علاوه بر امتیاز‌های استعداد درخشان که بر اساس آن برگزیدگان می‌توانند هیئت‌علمی شوند، کمک‌هزینه شرکت در یک کنفرانس خارجی یا تمام هزینه به برگزیدگان پرداخت می‌شود. همچنین کمک هزینه پایان‌نامه مقطع دکتری نیز از سوی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان برگزیده پرداخت می‌شود. در این راستا تصمیمات وزارت بهداشت می‌تواند سرمشق دیگر دستگاه‌ها قرار گیرد. 

وی درباره امتیاز‌های درنظر گرفته شده برای دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد گفت: پرداخت کمک‌هزینه پایان‌نامه در این مقطع و شرکت در کنفرانس‌ها برای برگزیدگان درنظر گرفته شده است.

** امتیاز ویژه اسکان و خدمات رفاهی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در پیامی به همایش تجلیل از دانشگاه‌های برگزیده و جشنواره جایزه ملی ایثار، از اعطای امتیاز ویژه برای اسکان و خدمات رفاهی دانشجویان شاهد وایثارگر خبر داد.

در متن پیام عباس شیراوژن به همایش تجلیل از دانشگاه‌های برگزیده و جشنواره جایزه ملی ایثار که صبح امروز شنبه ۶ اسفند ماه در وزارت بهداشت برگزار شد، آمده است: امتیاز ویژه‌ای در خصوص اسکان و خدمات رفاهی دانشجویان شاهد و ایثارگر درنظر گرفته می‌شود. همچنین ۱۵ دانشجوی برتر هفتمین جشنواره ملی ایثار به همراه خانواده خود می‌توانند از خدمات تفریحی خزرآباد استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر