صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۳۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱
به منظور کاهش اثرات زیست محیطی تولید شد؛

ساخت مصالح ساختمانی با چمن برای جذب بیشتر کربن از اتمسفر

یک استارت‌آپ با استفاده از چمن مصالحی تولید کرد که ساختمان‌ها با محیط زیست سازگار می‌سازد.
کد خبر : 833334

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، یک استارت‌آپ به نام Plantd از چمن برای ساخت پانل‌های ساختمانی استفاده می‌کند. مصالح ساختمانی ساخته شده از چمن، راه حلی سازگار با محیط زیست برای ساخت و ساز ارائه می‌دهد و می‌تواند با سخت‌ترین شرایط کنار بیاید. در شرایطی که کمبود مسکن نگران کننده است و باید برای رفع آن راه حلی پیدا کرد، به ساخت و سازهای پایدار نیاز است. این مصالح نه تنها می‌تواند به کاهش اثرات زیست محیطی کمک کند، بلکه هزینه‌ها را در طول اجرا نیز پایین نگه می‌دارد.

مصالح ساختمانی ساخته شده از چمن یک راه حل پایدار برای جذب دی اکسید کربن از اتمسفر خواهد بود. رشد این گیاه در یک سال می‌تواند به طول ۲۰ تا ۳۰ فوت برسد و آن را به انتخابی ایده‌آل برای مصالح ساختمانی تبدیل کند. این نوع چمن نیازی به کاشت مجدد در هر فصل ندارد و می‌تواند مقادیر زیادی CO۲ از درختان ذخیره کند.

Plantd معتقد است که «این گیاهان می‌توانند در کاهش اثرات ناشی از گرمایش جهانی سریع‌تر از روش‌های سنتی کمک کنند. مهندسان الیاف چمن را پاره می‌کنند و آن‌ها را تغییر می‌دهند تا ماده‌ای شگفت آور ایجاد کنند که حتی از چوب نیز قوی‌تر است. همچنین سبک‌تر و ارزان‌تر است و کربن بیشتری جذب می‌کند. با استفاده از این مواد، Plantd در حال ساخت پانل‌هایی برای پوشش سقف، پوشش دیوار و کفپوش است.»

به گفته «جاش دورفمن»، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Plantd «پانل‌های ساختمانی ساخته شده از چمن مزایای بسیاری دارد؛ هم در مورد هزینه‌ها و هم در عایق‌بندی بهبود یافته ساختمان.»

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر