صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
رئیس سازمان پزشکی قانونی:

اولین محصول فراوری بافت سازمان پزشکی قانونی تا سال آینده به بازار عرضه می‌شود

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: اولین محصول فراوری بافت سازمان تا سال آینده به بازار عرضه می‌شود که در ایمپلنت‌های استخوانی، دریچه‌های قلبی، قرنیه و … نیاز بیش از ۴۰۰ هزار بیمار را در طی سال تأمین می‌کند.
کد خبر : 833330

به گزارش کروه جامعه خبرگزاری آنا، عباس مسجدی صبح روز سه شنبه دوم اسفند ماه در مراسم افتتاح پروژه ملی اداره کل پزشکی قانونی استان گلستان گفت: یکی از خدمات ویژه و اقدامات موثر علمی پزشکی قانونی موضوع فراوری بافت و تلاش برای تحقق این امر است که طی تفاهمنامه‌ای با دانشگاه آزاد اسلامی این مهم در دستور کار قرار گرفته و تا سال آینده اولین محصول را به بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر فراوری بافت‌های برداشتی در سالن‌‎های تشریح توسط دو شرکت خصوصی انجام می‌شود که به دلیل عدم نظارت، محصولات را با قیمت‌های بالا به مردم ارائه می‌کنند، اما با ورود جدی سازمان به این موضوع و همکاری دانشگاه آزاد به زودی شاهد عرضه اولین محصول بافت فراوری شده سازمان به بازار خواهیم بود که به دلیل نظارت حاکمیت با هزینه مناسب در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: در مجموعه ۷۵ هکتاری دانشگاه آزاد در شهر پرند که به طب بازساختی اختصاص دارد بخشی در اختیار سازمان قرار گرفته تا اقدامات مربوط به فراوری بافت در آنجا انجام و محصول نهایی آماده سازی شود.

مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه با اشاره به رویکرد جدید قوه قضائیه گفت: رویکرد جدید قوه و پیرو آن سازمان پزشکی قانونی کشور، هوشمندسازی، شفاف سازی، مردمی سازی و کارآمدسازی است و آنچه در سازمان به طور جدی و به عنوان گفتمان غالب دنبال می‌شود، نهضت خدمت رسانی بی منت به مردم توام با حفظ احترام است.

وی ادامه داد: دشمن در تلاش است در مردم یاس و ناامیدی را نسبت به نظام ایجاد کند و در این شرایط مدیران و مسئولان وظیفه دارند با خدمت رسانی خوب و مناسب به مردم مانع تحقق این هدف دشمن شوند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به افتتاح پروژه گلستان در مدتی حدود ۱۸ ماه ادامه داد: امروز تنها یک ساختمان را افتتاح نمی‌کنیم بلکه شاهد یک بسته خدمت رسانی دلسوزانه و جهادی هستیم که با همدلی و همراهی مدیران ستادی و استانی و تلاش همه جانبه به نتیجه رسیده است.

وی همچنین با بیان اینکه اولین پروژه خیرساز در استان گلستان افتتاح شد، افزود: افتتاح اولین پروژه خیرساز در استان گلستان موجب شد این موضوع در دستور کار سازمان قرار گیرد و رایزنی‌هایی با خیرین در استان‌های مختلف صورت گیرد که برکات خوبی هم برای سازمان و هم مردم به همراه داشته، زیرا با توجه به شرایط اقتصادی کشور سازمان تنها به ظرفیت مجلس و دولت بسنده نکرد و تلاش کرد برای تأمین نیاز‌ها از کمک خیرین هم بهره‌مند شود.

وی با اشاره به وضعیت فضا‌های فیزیکی و ساختمان‌های پزشکی قانونی گفت: در حال حاضر پزشکی قانونی در ۴۶۵ مرکز به مردم ارائه خدمت می‌کند که از این تعداد ۵۱ درصد ملکی است و از این ۵۱ درصد نیز ۵۰ درصد نیازمند نوسازی است.

وی با بیان اینکه ۴۹ درصد مراکز پزشکی قانونی استیجاری، امانی و یا در مطب‌های پزشکان است، تصریح کرد: به لطف خدا و با پیگیری مسئولان طی سال‌های اخیر ۵۰ پروژه ملی پزشکی قانونی به بهره برداری رسیده است و مراکزی نیز به مناسبت دهه فجر در سال جاری افتتاح می‌شود که اولین مرکز امروز در گلستان و هشت مرکز نیز طی هفته آینده در دیگر استان‌ها افتتاح خواهد شد.

به گفته مسجدی با افتتاح این پروژه‌ها که ۹۲ میلیارد تومان برای آن هزینه شده، ۷۸۰۰ متر مربع به اعیان سازمان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به دستاورد‌های علمی سازمان اظهار داشت: سازمان در سال‌های اخیر دستاور‌های علمی قابل توجهی داشته از جمله ساخت کیت ژنتیک و دستگاه هموژنایزر که سال گذشته توسط رییس محترم قوه قضاییه رونمایی شد و دستگاه نمونه گیر خودکار (اتوسمپلر) بومی سازی شده نیز به زودی رونمایی خواهد شد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: هرچند تحریم‌های ظالمانه دشمن مشکلات بسیاری را برای سازمان‌هایی همچون پزشکی قانونی که به مواد و تجهیزات وارداتی نیاز دارند ایجاد کرد، اما عاملی شد که بتوانیم با تکیه بر توان نخبگان داخلی نسبت به بومی سازی و ساخت تجهیزات اقدام کنیم.

وی با تاکید بر تلاش سازمان در استفاده از ظرفیت دانش بنیان‌ها افزود: با اقدامات صورت گرفته و همکاری و رایزنی با شرکت‌های دانش بنیان در تأمین و بومی سازی مواد و تجهیزات به موفقیت‌های قابل توجهی رسیده‌ایم و امیدواریم با ادامه حرکت در این مسیر بتوانیم در ۵ سال آینده سازمان را در حوزه مواد و تجهیزات به خودکفایی برسانیم.
وی اقدام علمی دیگر سازمان را دایر کردن مرکزی به منظور برگزاری برخی دوره‌های آموزشی تخصصی و فوق تخصصی پزشکی و کار روی کاداور عنوان کرد و گفت: از آنجا که بسیاری از تخصص‌های پزشکی باید دوره‌هایی را در پزشکی قانونی بگذرانند به دنبال آن هستیم که مرکزی را دایر کنیم تا آنان بتوانند به جای نمونه واقعی روی کاداور کار انجام دهند که دستاوردی بزرگ محسوب می‌شود.

مسجدی همچنین با اشاره به اقدامات علمی مرکز تحقیقات پزشکی قانونی به ارتقای رتبه علمی این مرکز در کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته مرکز تحقیقات پزشکی قانونی به رتبه ششم مراکز تحقیقات مشابه خود در کشور دست یافته است که موفقیتی بزرگ محسوب می‌شود.

وی با تأکید مجدد بر اینکه پزشکی قانونی در مرز‌های دانش حرکت می‌کند و با کار و تلاش جدی در جهت رفع مشکلات مردم گام برمی دارد، اظهار امیدواری کرد: با همکاری و حمایت نهاد‌های مربوط مشکلات این سازمان که عمدتا با مراجعین متالم و دردمند مواجه است برطرف و خدمات بهتر در شرایط و فضای فیزیکی مناسب‌تر به آنان ارائه شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر