صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۲ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
رئیس جشنواره مدافعان اقتصاد مردمی تأکید کرد؛

ضرورت ایجاد بازار کار برای شرکت‌های دانش بنیان

رئیس جشنواره مدافعان اقتصاد مردمی با بیان اینکه ضرورت دارد به عرصه دانشمندان اعتبار دهیم گفت: حکومت باید با ایجاد بازار کار برای شرکت های دانش بنیان، جوانان را سمت بازار کار و توسعه فناوری سوق دهد.
کد خبر : 832852

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، سید محمود رضا سجادی رئیس اولین جشنواره مدافعان اقتصاد مردمی و مدیر عامل انجمن خیرین توسعه علم و فناوری ایرانیان اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که امسال مقام معطم رهبری نیز بر آن تاکید دارند حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. معمولاً بحث دانش بنیان به غلط تفسیر و آن را تحت عنوان تسهیلات می‌نامند، اما مهم‌ترین رکن دانش بنیان تامین بازار کار برای افراد است.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره این است مدیران دولتی که می‌توانند به خرید خارج دامن بزنند، شجاعت کنند و مسئولیت قبول کنند تا از فراوده‌های داخلی و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنند تا توسعه شرکت‌های دانش بنیان تثبیت شود.

سجادی ادامه داد: رویکرد ما این است که خوبان مدیران اقتصادی و صنعتی را به مسئولان بشناسانیم تا برای مسئولیت دادن به افراد از این خوبان استفاده کنند.

وی اظهار کرد: ما باید نتایج موفق را زیاد کنیم اگر مردم حس کنند با رفتن به سمت کار‌های دانش بنیان موفقیت بیشتر و امکانات مادی بیشتر می‌شود، به این سمت روی می‌آورند.

سجادی گفت: ضرورت دارد به عرصه دانشمندان اعتبار دهیم. حکومت باید با ایجاد بازار کار برای شرکت‌های دانش بنیان، جوانان را سمت بازار کار و توسعه فناوری همچنین رفع مشکلات سوق دهد.

رضا کاظم پور دبیر اجرایی جشنواره نیز ضمن توضیحاتی پیرامون این جشنواره اظهار کرد: ایده اولیه جشنواره از مهر ۹۹ در انجمن خیرین توسعه علم و فناوری آغاز شد در این ایده به دنبال مدیران اثرگذار و موفق در حوزه مردمی کردن اقتصاد بودیم تا گامی را با رفع موانع در مردمی کردن اقتصاد برداریم و مردمی کردن اقتصاد را ایجاد کنیم.

وی افزود: براساس این ایده پژوهش‌هایی صورت گرفت تا بتوان مفاهیم جشنواره را درست و اصولی جلو ببریم که بعد از فاز مطالعاتی، وارد نشست‌های مشورتی با اندیشگاه‌ها و کارآفرینان فعالان صنعتی شدیم تا تعریف اقتصاد مردمی و دانش بنیان را داشته باشیم.

کاظم پور بیان کرد: در این راستا شاخص‌های مدیران اقتصاد مردمی را تعیین کردیم و وارد فاز اجرایی شدیم تا پدیده‌های موفق اجرایی و ملی موثر را شناسایی کنیم. پدیده‌ها را در دو بخش ریل گذاری و خط مش گذاری؛ اجرا دسته بندی کردیم و براساس آن توانستیم جلسه کمیته علمی را تشکیل و متتخبان را شناسایی کنیم و در دی ماه برگزیدگان را انتخاب کردیم.

وی ادامه داد: در زمینه حمایت از برگزیدگان تلاش داریم افراد و مدیران موفق را شناسایی و معرفی کنیم تا بتوانیم این آگاهی را به مطالبه تبدیل کنیم. در این راستا باشگاه مدافعان اقتصاد مردمی را از امروز افتتاح می‌کنیم تا خبرگان عمومی دغدغه‌مند را به عنوان سفیران موثر شناسایی کنیم.

مازیار عطاری دبیر سیاست گذاری این جشنواره نیز به بخشی از قانون اساسی اشاره و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران بعد از ۴۴ سال با تمام سختی‌ها و مشکلات، به رشد‌ها و کمال‌هایی رسیده است که مدیون افرادی است که گمنام هستند.

وی افزود: شاید تعداد از مدیران دولتی که به سراغ ریسک خرید محصولات دانش بنیان نمی‌روند کم نباشد، اما زمینه توسعه و رشد انقلاب اسلامی ایران برای مهیا کردن مسیر ورود افراد بالاست. باید اقتصاد دولتی به دست مردم داده شود که تحقق این امر با همت سیاست گذاران ممکن است.

عطاری بیان کرد: این جشنواره می‌تواند یک جریان مردمی و فراگیر برای شناسایی خوبان جامعه باشد تا آینده سازان ما از این افراد درس بگیرند.

گفتنی است اسامی برگزیدگان این جشنواره در حوزه‌های مختلف به شرح زیر شامل:

بخش مدیران اجرایی:

سعید پاک سرشت حوزه توسعه دانش فنی و ساخت توربین ملی IGT ۲۵

سیدحمیدرضا صفوی حوزه مخازن کرایوژنیک

بخش مدیران سیاست گذار:

سیدحمزه حسنی حوزه کارگروه تولید بار اول

مهدی داداشی زین الدین حوزه اصلاح حسابرسی تامین اجتماعی است.

سیدحمیدرضا صفوی حوزه مخازن کرایوژنیک: این مخازن در صنایع مختلف مانند نفت و گاز مورد استفاده هستند در پروژه پالایشگاه تهران با حمایت‌های صورت گرفته، توانایی‌های شرکت خود را به اثبات رساندیم.

سیدحمزه حسنی حوزه کارگروه تولید بار اول: کاری که انجام شده مربوط به تولید بار اول کالا‌های تحریمی بوده است این کارگروه یک ابدای سیاستی بود تا بتوان محصولات و کالای تحریمی که امکان ورودشان به داخل کشور نبوده است را از طریق شرکت‌های دانش بنیان بومی سازی کرد.

مهدی داداشی زین الدین حوزه اصلاح حسابرسی تامین اجتماعی: بحث پیگیری رفع مشکلات بازرسی‌های ۱۰ ساله سازمان تامین اجتماعی باعث برگزیده شدن شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر