صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
مسئول انجمن قرآن‌پژوهی حوزه علمیه قم عنوان کرد؛

استخراج ۵۰۰ موضوع قرآنی از آثار رهبری

حجت‌الاسلام محمدعلی رضایی‌رنانی گفت: ۵۰۰ موضوع قرآنی از آثار رهبری استخراج شده که برای مقالات علمی و حتی پایان‌نامه‌نویسی مناسب است.
کد خبر : 831803

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدعلی رضایی‌رنانی مسئول انجمن قرآن‌پژوهی حوزه علمیه قم در پیش‌نشست کنگره بین‌المللی شخصیت و سیره قرآنی آیت الله العظمی خامنه‌ای که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد، اظهار کرد: نکات قرآنی حضرت امام خامنه‌ای به مباحث، فضای قرائت قرآن، حفظ قرآن، تدبر و فهم قرآن، تفسیر قرآن و ویژگی‌های تفسیر، روش و گرایش و نظریه‌های ایشان در مرجعیت قرآن و علوم انسانی قرآنی دسته‌بندی می‌شوند. ۵۰۰ موضوع قرآنی از آثار رهبری استخراج شده که برای مقالات علمی و حتی پایان‌نامه نویسی مناسب است.

وی در تشریح روش تفسیری مقام معظم رهبری افزود: در تفسیر قرآن پنج روش تفسیری معتبر شامل تفسیر روایی، تفسیر علمی، تفسیر عقلی، تفسیر باطنی و تفسیر قرآن به قرآن و یک روش تفسیری غیر معتبر وجود دارد که مقام معظم رهبری از هر ۶ روش استفاده می‌کنند که نمونه‌های هر روش موجود است. مجموع این ۶  روش، روش تفسیر اجتهادی بوده و روش رهبری در تفسیر، تفسیر اجتهادی است؛ بنابراین مقام معظم رهبری در تفسیر حرف برای گفتن دارند بلکه در تفسیر صاحب نظریه هستند.

مسئول انجمن قرآن‌پژوهی حوزه علمیه قم با اشاره به لزوم تحول در علوم انسانی توسط استادان این رشته‌ها گفت: با دنبال کردن تفسیر علمی تحول در علوم انسانی محقق می‌شود که شامل علوم انسانی میان‌رشته‌ای مانند قرآن و سیاست، قرآن و تربیت، قرآن و روانشناسی، قرآن و مدیریت و ... هستند. مقام معظم رهبری می‌فرمایند ریشه و پایه و اساس علوم انسانی اسلامی را در قرآن باید پیدا کرد. یکی از بخش‌های پژوهش قرآنی این است که تحول در علوم انسانی به نحوی انجام شود که به حکمی سازی علوم انسانی و اسلامی شدن حکمرانی منجر بشود.

انتهای پیام/

ارسال نظر