صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۸ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
عضو هیئت‌ علمی دانشگاه تشریح کرد؛

ویژگی‌های حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)

نیما رنجی ویژگی‌های حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) را تشریح کرد و گفت: در این حکومت جهانی، حاکمان و دولت‌مردان و ملیت‌ها، نمایندگان و کارگزاران آن حضرت خواهند بود.
کد خبر : 831672

نیما رنجی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با توجه به برگزاری همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (۲۶ بهمن‌) در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در تشریح ویژگی‌های حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) اظهار کرد:  در دوران حکومت جهانی حضرت مهدی (عج)، بساط حکومت‌ها و دولت‌های مختلف که یک یا چند کشور قدرتمند و بقیه کشور‌ها ضعیف و زیردست باشند به‌طور کامل برچیده می‌شود؛ بنابراین هیچ‌گونه تهدیدی در روابط خارجی وجود ندارد و صلح جهانی مبتنی بر عدالت و معنویت در سراسر جهان برقرار خواهد شد.

وی افزود: در حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)، حاکمان و دولت‌مردان سراسر جهان و ملیت‌ها، نمایندگان و کارگزاران حضرت خواهند بود و با برقراری کامل عدالت در سراسر گیتی که به دلیل حکومت جهانی بر اساس تدبیر، عقل و معنویت اداره می‌شود، آسیب‌های اجتماعی نیز در داخل جامعه بشری به صفر می‌رسد؛ زیرا علت اساسی آسیب‌های اجتماعی، ظلم اجتماعی با احساس ظلم بوده که در این حکومت منتفی است.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه به دلیل استقرار کامل معنویت و عدالت در سراسر جهان، بساط جنگ برچیده شده و امنیت (خارجی و داخلی) و صلح جهانی، جهان را پرمی‌کند، عنوان کرد: یکی از خواسته‌های بنیادین بشرِ خسته امروز، یافتن دورنمایی از آینده‌ای روشن و پرامید است که از بدو پیدایش انسان و هبوط حضرت آدم تاکنون، بشارت فرارسیدن آن داده شده؛ آینده‌ای درخشان که شکوه و عظمت آن، دل‌های مالامال از انتظار و شوق را مدهوش خود کرده و همین جذابیت، بستر طرح پرسش‌های گوناگون درباره آن شده است.

رنجی اضافه کرد: یکی از این پرسش‌ها درباره آثار و تحولات ظهور و موعود ادیان است. در این دوره بشر شاهد تحولات شگرفی در زمینه‌های مختلف خواهد بود که همگی در راستای تکامل جامعه بشری قرار دارند؛ بنابراین نخست باید  تصویر روشنی از واژه تکامل داشته و سپس به جنبه‌های مختلف آن بپردازیم. هر موجودی زمینه‌ها و استعداد‌های دستیابی به فعلیت‌هایی را دارد که متناسب با آن و سازگار با طبیعت، سرشت و استعداد‌های درونی او هستند از این رو کمال هر چیز عبارت است از: «رسیدنش به فعلیت و وضعیتی که با آن ملایم و سازگار باشد.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با بیان اینکه تکامل بشر و جامعه بشری به معنای شکوفاشدن و به فعلیت رسیدن همه امکان‌ها و استعداد‌ها و ظرفیت‌های آن است، تأکید کرد: از طرفی باید توجه داشت که بشر و جامعه بشری دارای استعداد‌های متعدد و متنوعی بوده که تکامل حقیقی با شکوفایی و به فعلیت رسیدن همگی آنها تحقق می‌یابد.

به گزارش آنا: همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی از سری برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت با همکاری مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دومین سال در چهار محور اجتماعی، فرهنگی، فلسفی، کلامی، اخلاقی، عرفانی، اقتصادی، سیاسی برگزار می‌شود و زمان برگزاری همایش ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.

سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.

افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر