صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در برج میلاد تهران؛

اختتامیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد

پس از ۱۰ روز رقابت فشرده بین آثار چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر، آیین اختتامیه این مراسم برگزار و صاحبان سیمرغ معرفی شدند.
کد خبر : 831384

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا،آیین اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر شامگاه شنبه بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۱ با اجرای محمدرضا شهیدی فر در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.

در این مراسم، صاحبان سیمرغ های بلورین این دوره از جشنواره از بین نامزدهای اعلام شده در رشته های مختلف،انتخاب و معرفی خواهند شد.

محمدرضا شهیدی‌فرد مجری آیین اختتامیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر بعد از قرائت قرآن کریم با حضور روی صحنه و خوشامدگویی به حاضران در مرکز همایش‌های برج میلاد گفت: حضور هنرمندان ایرانی و هموطن و سینماگران غیرایرانی شرکت کننده در بخش بین المللی فجر، قائم مقامان مجلس، سفرای مقیم در ایران که در این دوره جشنواره فیلم داشتند، خوشامد می‌گویم. امسال در چهل و چهارمین سالگرد ایران همه مردم با جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند و اجازه دهید ما هم به سخنان امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی گوش دهیم.

در ادامه کلیپی از بیانات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران درباره سینمای ایران و اهمیت آن در سالن پخش شد.

شهیدی‌فرد در ادامه بیان کرد: اولین سال از چله جشنواره فیلم فجر را پشت سر می‌گذاریم و ان‌شاالله در چله‌های دیگر نوه‌های شما که در سالن حضور دارند و این مسیر را ادامه خواهند داد. این راه طی خواهد شد و آن طور که باید پیش می‌رود. یعنی سینمای درخشان ایران راه خودش را ادامه خواهد داد و سمت درست تاریخ که مردم شریف شهید پرور ایران ایستاده‌اند، خواهند ایستاد. 

وی با تسلیت به زلزله‌زدگان مطرح کرد: زلزله خوی و زلزله در کشور سوریه و ترکیه ما را متاثر کرد. در جمع شما تعدادی از سفرای سوریه و ترکیه حضور دارند و ما پیام همدردی خود را به آنان اعلام می‌کنیم.

 

** برگزاری اختتامیه در سه بخش

مجری مراسم اختتامیه با بیان اینکه مراسم امشب سه بخش خواهد داشت، تصریح کرد: در بخش ابتدایی برندگان بخش‌های مختلف قسمت بین‌الملل فجر را معرفی می‌کنیم. در بخش دوم سراغ برندگان جشنواره در مستند و فیلم کوتاه و در بخش سوم با برندگان سودای سیمرغ آشنا خواهیم شد.

در ادامه مراسم از دبیر جوان جشنواره چهل و یکم فیلم فجر دعوت شد که برای قرائت پیامش روی صحنه بیاید.

**جشنواره فیلم فجر، مولود راستین انقلاب اسلامی

مجتبی امینی دبیر چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر صحبت های کوتاه خود را این گونه آغاز کرد: در ایستگاه پایانی چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، از مسیری سخت و تلاشی شبانه‌روزی به شما سلام می‌گویم و پیش از آغاز سخن، واجب می‌دانم از همراهی و همدلی‌تان با مهمترین رویداد فرهنگی و هنری ایران اسلامی تشکر کنم.

وی افزود:جشنواره فیلم فجر، مولود راستین انقلاب اسلامی و ستاره‌ای است که در آسمان این مرز و بوم می‌درخشد. خانه روشن همه ما که دل در گروی سینما، هنر و فرهنگ داریم و بسیاری از خاطرات خوشمان با این جشنواره، سینماگران و فیلم‌هایش پیوند خورده است.

امینی گفت:روزگار در چهل و چند سال اخیر، همواره به کام جشنواره فیلم فجر و دوستدارانش نبوده است. گاهی موشک باران و خاموشی شهرها، گاهی بحران‌های ملی و سوگ‌های جمعی، کام سینمای ایران را تلخ کرده است، اما نه بزرگان و نه جوانان مستعد، اجازه ندادند چراغ این جشن خاموش شود. ما نیز همان اراده و شور و عشق را در دل داشتیم، پس نخواستیم جشنواره، زیر سایه مشکلات، گرفتاری‌ها، عداوت‌ها و کج فهمی‌ها فراموش شود. چراکه باور داریم اعتبار و آبروی سینمای ایران و سینماگرانش را باید پاس داشت.

دبیر جشنواره فیلم فجر اظهار کرد:خوشحالم که فرصت این امانتداری به من رسید، اگرچه روزها، هفته‌ها و ساعاتی سخت و پُرتلاطم گذشت و اگر یاری بسیاری از شما نبود، دشواری‌ها غیرقابل تحمل می‌شد. بر حسب وظیفه و عشقی که به سینمای ایران داریم، کوشیدیم تا ویترین سینمای ایران، مثل همیشه متنوع و متکثر باشد. 

امینی گفت:دلمان می‌خواست به رسم ادب و احترام، میزبان همه خانواده سینمای ایران باشیم اما به خواسته و تصمیم دوستانمان احترام گذاشتیم و کوشیدیم میزبانی شایسته باشیم. پرونده چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر، بسته شد، استقبال قابل توجه از بعضی فیلم‌ها و گرمای حضور سینمادوستان در سالن‌های سینما، خاطراتی تازه را برای تاریخ سینمای ایران رقم زد. 

وی افزود:از حمایت برادرانه جناب آقای اسماعیلی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد، از همراهی جناب آقای خزاعی رئیس سازمان سینمایی و از همدلی اعضای ستاد برگزاری جشنواره سپاسگزارم. امید که خورشید سینمای ایران، همچون گذشته درخشان و تابان باشد.

** سیمرغ های بلورین بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر

جایزه بین الادیان  در بخش بین الملل جشنواره، اولین بخشی بود که برگزیدگان آن اعلام شد.

داوران بخش بین الادیان برای معرفی آثار برگزیده این بخش به روی صحنه آمدند. «لیا بلترامی»داور ایتالیایی جشنواره،  هم بعد از حضور در ایران به کشورش بازگشته بود پیامی به جشنواره فرستاد. اما علی بوزید و محمدرضا اسلامی روی صحنه حاضر شدند تا جایزه این بخش را اهدا کنند.

جایزه ویژه بخش بین الادیان به فیلم «هوک» به کارگردانی حسین ریگی رسید.

برای بخش فیلم های مقاومت این دوره از جشنواره شیخ علی داهر، آیدا اشلافر، مهدی همایونفر به روی صحنه آمدند.

** جایزه ای که  چندبار دست به دست شد و به بابک حمیدیان رسید

جایزه بخش مقاومت  به فیلم سینمایی «غریب» ساخته محمدحسین لطیفی اهدا شد

لطیفی جایزه خود را به خانواده شهید بروجردی اهدا کرد.

دختر شهید محمد بروجردی برای دریافت جایزه بر روی سن آمد.

حضار  در سالن نیز  به احترام شهید بروجردی و خانواده ایشان قیام کرده و به تشویق پرداختند.

لطیفی گفت: من فقط مقاومت را به تصویر کشیدم و کار بزرگی نکردم. پس اگر جایزه ای هست قطعا متعلق به شهدا و خانواده هایشان است.

دختر شهید بروجردی هم ضمن تشکر از محمدحسین لطیفی و بازیگران و عوامل فیلم گفت: این فیلم بعد از ۴۰ سال با شجاعت آقای لطیفی تولید شد. از تمام دوستان تشکر و در نهایت به پاس قدردانی از زحمات آقای بابک حمیدیان بازیگر اصلی محمد بروجردی بسیار زیبا درخشید، تندیس را به ایشان تقدیم می کنم.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم مقاومت به محمد عسگری برای فیلم اتاقک گلی اهدا شد.

محمد عسگری بعد از دریافت سیمرغ گفت: آقای لطیفی درست گفتند؛ این سیمرغ را به شهدای اتاقک گلی که شجاعانه جنگیدند تقدیم میکنم.

**سیمرغ بلورین در دستان نوجوان سیستان و بلوچستانی

داوران بخش جلوه گاه شرق شامل استفانو ونوروسو، وحیده دریدی، احسان کابیل بولات کالیمباتوف، مجید شاه حسینی و شهریار بحرانی اماده معرفی منتخبان خود شدند.

سیمرغ بلورین بهترین دستاورد جلوه گاه شرق به «سبحان رخشانی»  بازیگر نوجوان فیلم «هوک» اهدا شد. رخشانی پس از دریافت سیمرغ بلورین در صحبت های کوتاهی، این جایزه را به مردم سیستان بلوچستان تقدیم کرد. 

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه بخش جلوه گاه شرق به آسل ژوراوی برای فیلم «هدیه خدا» از قزاقستان رسید.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به بویان کیشیگ از چین برای اثر هارهو رسید.

سیمرغ بلورین جایزه ویژه داوران به باسل الخطیب از سوریه برای فیلم «حکیم» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به آمار سیخان بالجینیام برای فیلم «ماه کامل» از کشور مغولستان اهدا شد.

داوران بخش سینمای سعادت شامل ای آر رحمان، کارن شاه نظرف، آن دمی گروئه، یو وی حاج سری، جورج اواشولی، محمدرضا عباسیان و محمد شهباز معرفی شدند.

جایزه بهترین دستاورد هنری به «الکساندر ساخاروف» برای فیلم افسانه پریان از روسیه اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به لیوبوف باریسوا از روسیه برای فیلم «بدون ایوان دفنم نکن» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به کارگردان جوان هندی جای شانکار برای فیلم «شیواما» اهدا شد.

جای شانکار بعد از دریافت جایزه خود بیان کرد: بابت این جایزه بسیار خوشحالم و این جایزه را به اصغر فرهادی، عباس کیارستمی و مجید مجیدی تقدیم میکنم.

سیمرغ بلورین ویژه هیات داوران به ناهید عزیزی صدیق برای فیلم «آه سرد» اهدا شد.

سید رضا محقق تهیه کننده فیلم  «آه سرد» به نمایندگی از ناهید عزیزی سیمرغ را دریافت کرد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به عامر بشیر از قطر برای فیلم «زمستان درون» محصول مشترک قطر، هندوستان و فرانسه اهدا شد.

عامر بشیر طی تماس ویدئویی از هیات داوران تشکر و جایزه خود را به مردم کشمیر تقدیم کرد.

** بازگشت جشنواره فیلم فجر به مسیر انقلاب

محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی به عنوان دومین سخنران چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی صحنه رفت و بیان کرد: بسیار مفتخرم در روز ملی جمهوری اسلامی ایران و آغاز سال جدید سینمایی کشور در مراسم اختتامیه جشنواره‌ چهل‌ویکم فجر در خدمت شما هستم. امسال به لطف خدا، اهالی رسانه، بعضی سینماگران جمهوری اسلامی ایران و هنرمندان کشورهای مختلف و منطقه‌ای جشنواره امسال با شکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شد.

وی ادامه داد: خداراشاکرم که توفیق خدمت به چنین مردمی را به من اعطا کرد. حضور نیروهای جدید، جوان، خلاق، نگاه جدی به شهرستان‌ها که همه سینمای ایران، تهران نیست، مشکلات مردم سراسر ایران و حضور فعال بانوان سینماگر و از همه مهمتر مضامینی با نشاط بود، از جمله اتفاقات خوب امسال بود.

رییس سازمان سینمایی یادآور شد: ما در حوزه خارجی میزبان بالغ بر 100 میهمان خارجی هستیم که بیانگر این است که سینمای ایران مورد توجه آنان است. امروز من در جشنواره‌ای حضور پیدا کردم که بوی انقلاب می‌دهد و سالیان سال به عنوان فیلم ساز، تهیه‌کننده در جشنواره بودم و هر سال نگران برگزاری آن بودم اما امسال من هیچ نگرانی ندارم چراکه جشنواره فیلم فجر به بچه های انقلاب بازگشت.

خزاعی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امروز من دست تک تک مردم را می بوسم که در راهپیمایی شرکت کردند و در سالن‌های نمایش حضور داشتند. او با بغض اعلام کرد مردم ما بعد از چهار ماه تبلیغات در راهپیمایی شرکت کردند. 

این‌ سخنان خزاعی با تشویق پرشور حضار همراه شد. 

سپس تصاویری از درگذشتگان سینمای ایران پخش شد.

**برگزیدگان بخش تبلیغات

در ادامه مراسم اسامی برگزیدگان بخش تبلیغات با اعلام داوران این بخش یعنی عبدالحمید قدیریان، مصطفی گودرزی، آرش معیریان اعلام شد.

سیمرغ بلورین بهترین پوستر فیلم‌های سینمایی به محمد روح‌الامینی برای طراحی پوستر فیلم «بیرو» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین تیزر به کیومرث بیک‌زند برای ساخت تیزر فیلم سینمایی «تی تی» اهدا شد.

** برگزیدگان بخش فیلم کوتاه

در ادامه هیات انتخاب و داوران فیلم کوتاه، مریم اسمی خانی؛ دانش اقباشاوی، محمد رضا خردمندان، حسین دارابی برای اهدای جایزه بهترین فیلم کوتاه روی سن آمدند‌.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی به محمد ثریا برای فیلم کوتاه «برنو» اهدا شد.

سپس با حضور اعضای هیات انتخاب و داوران بخش مستند از جمله مصطفی رزاق‌کریمی، مهدیه سادات محور، امین قدمی، سلیم غفوری و رضا خوشدل‌راد برای اهدای جایزه بهترین بخش مستند روی سن آمدند. 

سیمرغ بلورین بهترین مستند به فرشاد افشین‌پور برای مستند «دنیای وحشی زاگرس» اهدا شد.

در ادامه کلیپی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پخش شد و سپس نوبت به اهدای جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی (جایزه ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی) رسید.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی و مجتبی امینی برای اهدای جايزه ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی روی سن آمدند.

جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی به محمدحسین لطیفی برای فیلم سینمایی «غریب» اهدا شد.

سپس سیمرغ بلورین «گوهرشاد»، جایزه ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به لیلی عاج کارگردان فیلم «سرهنگ ثریا» تقدیم شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سخنران بعدی آیین اختتامیه چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی صحنه رفت و گفت: امروز مردم ایران حماسه‌ای بزرگ را در بهار انقلاب اسلامی پدید آوردند. ایام ماه رحب را تبریک می‌گویم و امیدوارم از برکات این ماه همه حاضران جمع برخوردار باشند.

** ادای دین به ساحت هنری مردم ایران

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سخنران بعدی آیین اختتامیه چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر روی صحنه رفت و گفت: امروز مردم ایران حماسه‌ای بزرگ را در بهار انقلاب اسلامی پدید آوردند. ایام ماه رحب را تبریک می‌گویم و امیدوارم از برکات این ماه همه حاضران جمع برخوردار باشند.

وی ادامه داد: خداراشاکرم جشنواره چهل‌ویکم فجر با این شکوه و استقبال به منزل پایانی خودش می‌رسد. دوستان من دوران پُرتلاشی را پشت سر گذاشتند. من از همه افراد از جمله کارگردانان، تهیه‌کنندگان، هیات‌های داوری، استاداگ و هنرمندان برجسته و عوامل سینمای ایران برای حضور در رویداد فجر قدردانی می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: جشنواره چهل‌ویکم ویژگی‌های منحصر به فردی داشت و اولین آن ادای دین به ساحت هنری مردم  ایران بود. فیلمسازان عزیز در این جشنواره از نقاط مختلف ایران و این سرزمین افتخارآمیز که جای جای آن پر از عناصر فرهنگی و هنری است، حضور داشتند؛ از سیستان و بلوچستان، شمال، جنوب و... . عدالت فرهنگی که سردست گرفته بودیم در این دوره خود را نشان می‌دهد. خوشحالم که امروز به گواه همه ناظران و دلسوزان ما در این جایگاه ایستاده‌ایم، البته به این میزان راضی نسیتیم و همه باید تلاش کنند که هر روز عیار سینمای ایران بالا برود.

اسماعیلی افزود: جشنواره باید زایش داشته باشد و الحمدالله این جشنواره از این عنوان برخوردار بود. من لازم می‌دانم از شخص رییس جمهور که برای اولین بار در جشنواره فجر حاضر شد و در کنار مردم به تماشای فیلم نشست، قدردانی کنم. همچنین لازم می‌دانم از اعضای هیات دولت به ویژه رییس سازمان صداوسیما، شهردار تهران، وزیر آموزش و پروش، نهادهای مردمی و همه کسانی که در تولید فیلم فعال هستند، تشکر کنم. جشنواره فجر، رویدادی سینمایی و متعلق به مردم و انقلاب اسلامی است.

وی تصریح کرد: از ابتکار دوستان در برگزاری همزمان جشنواره فیلم فجر در حوزه ملی و بین‌الملل قدردانی می‌کنم. ما میزبان میهمانان زیادی از کشورهای مختلف بودیم، همه حاضر شدند و در کنار زنان و مردان سینمای ایرانی ایستادند. از همه کسانی که در بخش بین‌الملل در این تجربه با همراه بودند قدردانی می‌کنم و امیدوارم شاهد بیشتر آن باشیم. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: اتفاق مهم جشنواره امسال بر پایه امید، اخلاق و آگاهی بود و تمامی 24 فیلم که به این بخش رسیدند، به جامعه ایرانی امید و بااستعداد توجه کردند. سینمای ایران به عنوان مهم‌ترین عنصر فرهنگی در جهان تبیین رهبر انقلاب باید عهده‌دار امیدبخشی و فضایل اخلاقی در جامعه ایرانی باشد.

اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: من از همه مردم بزرگوار، اهالی فرهنگ و هنر که امشب با این استقبال و شکوه جمع را گرم کردند و تمام کسانی که پشت در جشنواره ماندند و نتوانستند در سالن حضور پیدا کنند، قدردانی می کنم. برای همه مردم آرزوی سربلندی دارم.

سپس شهیدی‌فرد از نهادهایی که از جشنواره فیلم فجر حمایت کردند، تشکر کرد و گفت: ایران خودرو، همراه اول، شهرداری تهران، بانک ملت، بانک صادرات و صندوق اعتباری هنر از فجر ۴۱ حمایت کردند و باید بگویم که امسال برخی از سیمرغ‌ها با یک خودرو همراه خواهد بود.

در ادامه کلیپ معرفی اعضای هیات انتخاب و داوران بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) پخش شد.

** برندگان سیمرغ های بلورین چهل و یکمین جشنواره فیلم‌ فجر

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی برای فیلم «غریب» به حمید رسولیان اهدا شد.

وی در ادامه جایزه خود را به خانواده شهید آرمان علی وردی تقدیم کرد.

سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی به شهرام خلج برای فیلم سینمایی «غریب» و «شماره ۱۰» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه به محمدرضا شجاعی برای فیلم سینمایی «غریب» و «شماره ۱۰» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس به سارا سمیعی برای فیلم سینمایی «یادگار جنوب» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صدا به علیرضا علویان صداگذار و امیر نوبخت صدابردار برای فیلم سینمایی «یادگار جنوب» رسید.

سیمرغ بلورین بهترین تدوین به میثم مولایی برای فیلم سینمایی «چرا گریه نمیکنی؟» رسید.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری، برای فیلم «سینما متروپل» به علیرضا زرین‌دست اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول برای «سرهنگ ثریا» به لیلی عاج تقدیم شد.

دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول برای «در آغوش درخت» به بابک لطفی خواجه‌پاشا تقدیم شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول برای «اتاقک گلی» به محمد عسگری تقدیم شد.

محمد عسگری بعد از دریافت دومین جایزه خود در بخش بهترین کارگردانی بیان کرد: از هیات داوران و ستاد برگزاری جشنواره و از یک به یک اعضای گروهم تشکر می کنم که در شرایط سخت در شهرستان جوانرود تلاش کردند. همچنین از سرمایه‌گذاران فیلمم به شدت تشکر می‌کنم. امیدوارم شرایطی فراهم شود تا این ارکان‌ها دوباره برای سرمایه‌گذاری فیلم‌های دیگر هم اقدام کنند.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به سارا حاتمی برای فیلم «کت چرمی» اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به هومن برق‌نورد برای فیلم «سینما متروپل» اهدا شد.

 

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به فرهاد قائمیان برای فیلم «غریب» اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به پژمان جمشیدی برای فیلم «یادگار جنوب» تقدیم شد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به سجاد بابایی برای فیلم «استاد» تقدیم شد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن به پردیس پورعابدینی برای فیلم «غریب» تقدیم شد.

مجری برنامه سپس از ابوالفضل پورعرب دعوت کرد تا برای اهدای جایزه بهترین بازیگر مرد روی سن بیاید.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به مجید صالحی برای فیلم «شماره ۱۰» تقدیم شد.

مجید صالحی بعد از دریافت جایزه‌اش بیان کرد: ماشینم را در دروان کرونا فروختم و تقدیم هنرمندان دیگری کردم که تحت تاثیر کرونا بودند. خودروی تارا را هم به هادی حجازی عزیر تقدیم می کنم که به مردم زلزله زده خوی تقدیم می کنم و سیمرغم را هم به دخترم و تمام دختران این سرزمین و همسرم تقدیم می کنم.

دومین سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به استاد علی نصیریان برای فیلم «هفت بهار نارنج» تقدیم شد.

جایزه استاد علی نصیریان را فرشاد گل سفیدی، کارگردان فیلم اولی «هفت بهار نارنج» دریافت کرد.

ابوالفضل پورعرب بعد از اهدای سیمرغ بیان کرد: امیدوارم تا این لحظه خوشحال بوده باشید. خوشحالم از اینکه یک همدلی در سطح جامعه می‌بینم که به شما مردم منتقل شده است. در این دوره سعی کردند همه چیز را فراهم کنند تا دشمنان ما موفق نشوند.

وی یادآور شد: اعضای هیات داوران را سالهاست که می‌شناسم و دوستان من هستند. پرویز شیخ طادی از دوستان من هستند و لطف کردند در این شرایط داوری را قبول کردند. آن‌هایی هم که نیامدند ان‌شاالله سال آینده حاضر می‌شوند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به بابک خواجه‌پاشا برای فیلم «در آغوش درخت» تقدیم شد.

بابک خواجه‌پاشا بعد از دریافت جایزه‌اش گفت: من با افتخار این سیمرغ را به طاقچه خانه‌ام گذاشتم، سیمرغی که بهرام بیضایی و خسرو شکیبایی آن را به خانه بردند. سینمای ما بسیار ارزشمند است و اگر اعتراضی داریم سینما بهترین موقعیت برای ابراز اعتراض ماست و نباید آن را تحریم کنیم. من تمام قد در برابر زنان و مادران این کشور و شهدای کشورم به ویژه شهید باکری تعظیم می‌کنم.

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن به مسعود سخاوت‌دوست برای فیلم «عطرآلود» و «شماره ۱۰» تقدیم شد.

سپس شهیدی فرد برای اهدای جوایز دور بعدی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره فیلم فجر دعوت کرد روی سن بیایند و هایت داوران هم به جمع آنان اضافه شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، برای فیلم سینما متروپل به محمدعلی باشه آهنگر اهدا شد.

 

سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران برای فیلم سینمایی «اتاقک گلی» به داود صبوری اهدا شد.

 سیمرغ بلورین بهترین فیلم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر به سید حامد حسینی تهیه کننده فیلم «سینما متروپل» رسید.

سیمرغ بلورین جایزه ویژه دبیر جشنواره برای فیلم سینمایی «گل‌های باوارده» به سعید سعدی اهدا شد.

جایزه آرمان ویژه شهردار تهران در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر بعد از بررسی حرفه‌ای به فیلم «اتاقک گلی» به تهیه کنندگی داود صبوری و کارگردانی محمد عسگری اهدا شد.

با اهدای این جایزه از سوی علیرضا زاکانی، اختتامیه چهل و یکیمن جشنواره فیلم فجر حدود ساعت یازده شب به پایان رسید.

 گزارش تصویری این مراسم را از اینـجا ببینید. 

انتهای پیام/

ارسال نظر