صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
تهیه کننده فیلم «کاپیتان»؛

در جشنواره چهل و یکم فجر، خانواده سینمای ایران بزرگتر شد

صابر امامی در جشنواره فیلم فجر گفت: روح جوان گرایی بالاخره باید وارد عرصه سینما هم می‌شد، همانطور که کسب و کار‌ها و یا حتی حوزه سیاست کم کم پوست اندازی می‌کند و جوان‌ها وارد میدان می‌شوند، صنعت سینما هم نیاز به خون تازه تری داشت تا شاید از آثار کلیشه‌ای خارج شود.
کد خبر : 831035

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، برنامه تلویزیونی اینترنتی نقطه ویژه چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر که در بستر روبیکا و آپارات قابل رویت و تماشا است با مشارکت موسسه راوینو، اداره فیلم و نمایش معاونت فرهنگی هنری بسیج و همچنین خانه اکران فیلم بسیج هرشب پذیرای مهمانان جشنواره بین المللی فیلم فجر در برج میلاد می‌باشد. تهیه کننده فیلم کاپیتان در جشنواره فیلم فجر مهمان این برنامه بوده که در آن به لزوم امیدبخشی در فیلم‌های سینمایی اشاره می‌کند.

تهیه کننده فیلم کاپیتان در جشنواره فیلم فجر در گفت‌و گو در برنامه تلویزیونی اینترنتی نقطه بیان داشت: فیلم کاپیتان درباره کودکان و روحیه کودکانه است و ما سعی کرده‌ایم که به بیماری‌های خاص کودکان از زاویه دیدی متفاوت بپردازیم. ما به دنبال فیلم تراژیک نبودیم بلکه می‌خواستیم بگوییم با وجود همه مشکلات و.. می‌توان فیلمی از جنس ایثار و امید ساخت.

امامی همچنین به نقش فیلم اولی‌ها در جشنواره امسال اشاره کرد و گفت: من در قامت یک تهیه کننده، فیلم اولی به حساب می‌آیم و به نظرم این روح جوان گرایی بالاخره باید وارد عرصه سینما هم می‌شد. همانطور که کسب و کار‌ها و یا حتی حوزه سیاست کم کم دارد پوست اندازی می‌کند و جوان‌ها وارد میدان می‌شوند، صنعت سینما هم نیاز به خون تازه تری داشت تا شاید از آثار کلیشه‌ای خارج شود.

وی افزود:‌ ما در جشنواره امسال ۲۴ فیلم داشتیم و حدود ۵ هزار نفر درگیر تولیدات با کیفیت برای جشنواره فیلم فجر بودند؛ بنابراین می‌توان گفت قشر اعظمی از جوانان امسال وارد صنعت سینما شده اند که این خود رخداد مهمی است. البته من در فیلم خودم سعی کردم با افرادی همچون مهرداد میرکیانی یا داریوش صادق پور کار کنم که سابقه دریافت سیمرغ بلورین از فجر را دارند، ولی شاید کمتر شناخته شده باشند. در واقع تیمی که بستیم شاید اسم و رسم دار نباشند، ولی از نظر سبقه کاری، از جمله افراد حرفه‌ای به حساب می‌آیند.

وی اظهار داشت: به نظرم امسال سینمای ایران با حضور فیلم اولی‌ها بزرگ‌تر شد و از کلونی محور بودن خارج شده، کسی نمی‌تواند این آثار و این تولیدکنندگان اثر را تحریم کند یا نادیده بگیرد چرا که مسیری در بلوغ سینما شکل گرفته و در حال پوست اندازی تولیدکنندگان سینمایی هستیم.

تهیه کننده فیلم کاپیتان به سختی‌های کار تهیه کنندگی اشاره کرده و افزود: من از سال ۹۱ با تهیه کنندگی آثار مستند کار خود را شروع کردم و وارد انجمن تهیه کنندگان شدم و همین امر موجب شد تا پیچیدگی‌های کار تهیه کنندگی را تا حدودی قبل از ورود به فیلم‌های سینمایی درک کنم. با وجود این امر، کار کردن با بچه‌ها یک تجربه سخت و حساس بود چرا که باید از آن‌ها هزار تست گریم می‌گرفتیم و فرآیند انتخاب آن‌ها از مدارس گرفته تا افرادی که معرفی می‌کردند فرآیند زمان بری بود. ما روز‌های متعددی فیلمبرداری داشتیم و حدود ۶۰ روز فیلمبرداری این کار طول کشید. شما فرض کنید در یک فیلم سینمایی با این همه کودک بخواهیم کات بدهیم و یا آن‌ها را با خود هم مسیر کنیم، واقعا کار سختی است.

وی عنصر امید را اصلی‌ترین شاخصه فیلم خود دانسته و در ادامه افزود: تلاش تیم من و همچنین فارابی که نقش حمایتگری داشته این بود که فیلمی برای افزایش امید به زندگی بسازیم. بزرگترین جایزه ما این است که حال مردم با دیدن فیلم خوب شود و روح زندگی جریان پیدا کند، حال اگر مورد توجه منتقدین و داوران جشنواره فیلم فجر نیز قرار گرفت که باعث افتخار ماست. تا الان نیز واکنش‌ها به فیلم خداروشکر خوب بوده و سالن‌ها برای دیدن فیلم کاپیتان پر بوده و مردم استقبال خوبی نشان دادند که از تک تک آن‌ها سپاسگزارم.

انتهای پیام/

ارسال نظر