صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
مدیرکل نظارت و ارزیابی منطقه ۸ دانشگاه آزاد تأکید کرد؛

لزوم بازبینی آسیب‌ها و چالش‌های دانشگاه برای کسب نتایج مطلوب

جواد عارف گفت: باید آسیب‌ها و چالش‌های واحدهای دانشگاهی مورد بررسی و بازبینی معاونان حوزه‌های گوناگون قرار گیرد تا نتایج مطلوب‌تری حاصل آید.
کد خبر : 831034

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بجنورد، جواد عارف مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۸ دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه تفاهم‌نامه عملکردی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی اظهار کرد: در موارد بررسی‌شده باید آسیب‌ها و چالش‌ها مورد بررسی و بازبینی معاونان حوزه‌های گوناگون قرار گیرد تا نتایج مطلوب‌تری حاصل آید.

وی افزود: در یک سال اخیر در واحد‌های دانشگاهی استان خراسان شمالی شاهد جهش بسیار خوبی در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی بوده‌ایم که قابل قدردانی است. در استان خراسان شمالی همه امور توسط رئیس استان و معاونان حوزه‌های مختلف به جد پیگیری می‌شود که همین امر سبب شده تا امور دانشگاه در مسیر درست به نتایج مطلوبی برسد و این نشان دهنده هماهنگی، انسجام و وحدت رویه بین مسئولان دانشگاه آزاد این استان است.

مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۸ دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی درباره افزایش جذب دانشجو گفت: در یک سال اخیر در این استان شاهد افزایش چشمگیر جذب دانشجو بوده‌ایم که این امر قطعاً مرهون تلاش‌ها و پیگیری‌های مسئولان این استان بوده است.

به گزارش آنا، در این جلسه مواردی همانند ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی، ارتقای تربیت اخلاقی، فرهنگی و هویتی، ارتقای پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی، الهام بخشی و ارتقای جایگاه بین‌المللی، پیشرفت علمی مرجعیت ساز و تمدن‌آفرین، دستیابی به سازمان یادگیرنده، افزایش بهره‌وری و پایداری اقتصادی، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزای شبک‌های و تحول در فرهنگ‌سازمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکار‌های لازم برای ارتقای هرچه بیشتر در بخش‌های مختلف داده شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر