صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
همزمان با يازدهمين آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس؛

برترین فناوران پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۱ معرفی شدند

در جریان برگزاری یازدهمین مراسم تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس از ۳ فناور برترِ شاغل در شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس تجلیل شد. «علی اشکوری»، «منصوره حسام» و «سجاد قدبیگی» فناورانی بودند که به عنوان فناور برتر پارک شناخته شده و از آن‌ها تقدیر شد.
کد خبر : 830872

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در این مراسم ابتدا از سجاد قدبیگی متولد ۱۳۶۳ از شازند بعنوان مدیر تحقیقات شرکت زیست تخمیر توسط صفاری نیا رییس پارک فناوری و سحر بهمنی مدیرعامل زیست تخمیر تجلیل شد.

قدبیگی دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری تخصصی Ph.D شیمی دارویی از دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد.

وی بیش از ۱۲۰ طرح تحقیقاتی در زمینه‌های تولید ماده اولیه و محصول نهایی دارد که مدیریت طرح و برنامه ریزی و بررسی مارکت تا رسیدن به محصول را انجام داده (۱۵ طرح ماده اولیه دارویی، بیش از ۳۰ طرح محصول نهایی دارویی، بیش از ۵۰ طرح مکمل‌های غذایی و دارویی)، وی بیش از ۸ مقاله isi و ۳ طرح بالینی را در پرونده کاری و پژوهشی خود دارد.

در ادامه از منصوره حسام تجلیل شد، وی متولد ۱۳۵۶ از شهر گرگان بعنوان مسئول فنی و مدیر تضمین کیفیت شرکت فرآورده‌های پویش دارو
دکتری داروسازی از علوم پزشکی تهران، دارای ۴ عنوان تحقیقاتی-پزشکی به عنوان مدیر و همکار پروژه و دارای مقاله نمایه شده در مجلات داخلی و ISI است.
وی عضو انجمن علمی داروسازان ایران است و موفق به ساخت مشتقی از پلیمر کایتوزان جهت دارورسانی به کلون شده است.

در ادامه مراسم امروز از علی اشکوری بعنوان یکی دیگر از فناوران برتر سال ۱۴۰۱ تجلیل شد.

وی متولد ۱۳۴۷ از تهران ومدیر گروه تحقیقات دیجیتال و پردازش سیگنال شرکت سازگان ارتباط است.

دکتری مهندسی برق با گرایش مخابرات سیستم را از دانشگاه شهید بهشتی گرفته و دارای ۴ طرح تحقیقاتی-صنعتی به عنوان مدیر و همکار پژوهشی ودارای ۳ مقاله ISI

همکار در سامانه تحلیل سریع باند فرکانس، پژوهشگاه نصر، (جشنواره خوارزمی) است و رتبه اول کشور در مسابقات قرائت و مفاهیم قرآن کریم را کسب نموده است.

گفتنی است انتخاب فناوران برتر پارک فناوری پردیس براساس فراخوانی بود که مدتی پیش منتشر و طی آن از شرکت‌های عضو خواسته شده بود تعدادی از متخصصان و فناوران برجسته خود را معرفی کنند.

«سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی»، «مقالات و کتب تألیفی»، «تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری»، «نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت (مهم‌ترین معیار)»، «افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی»، «عضویت در مجامع، انجمن‌ها و تشکل‌ها و بنیاد‌های علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی» معیار‌هایی بودند که مدیران عامل باید برای معرفی متخصصان برگزیده خود، مد نظر قرار می‌دادند.

همچنین لازم بود مدیران شرکت‌ها برای معرفی افراد مورد نظر خود دو نکته «اشتغال فرد برگزیده شرکت در حال حاضر در محل پارک» و «معرفی صرفاً از بین متخصصین فنی شاغل در شرکت که نقش موثری در توسعه محصولات و خدمات شرکت داشته‌اند» را در نظر بگیرند.

پس از معرفی تعدادی از متخصصان توسط شرکت‌ها و بررسی سابقه علمی و فناوری و دستاورد‌های نوآورانه ایشان توسط اداره کل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس، ۳ نفر به عنوان فناور برتر انتخاب شدند. در این رویداد که برای چهارمین بار و در یازدهمین آیین تقدیر از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس اجرا شد، ۳ فناور برتر معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر