صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
به همت یک استارت آپ محقق شد؛‌

تولید خوراک دام و طیور از ضایعات مخمر توسط فناوران ایرانی

به منظور جلوگیری از افزایش جمعیت باکتری‌های پروبیوتیک، عدم کپک زدگی خوراک دام و طیور و کاهش ضرر مالی دامداری‌ها یک استارتاپ موفق به استخراج دیواره سلولی مخمر و استفاده از آن در خوراک دام و طیور شد.
کد خبر : 830323

سیما مرادی مدیرعامل یک استارت آپ فعال در حوزه کشاورزی و دامداری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به تولید خوراک دام و طیور از ضایعات مخمر گفت: افزایش جمعیت باکتری‌های پروبیوتیک موجب بالا رفتن میزان جذب و انرژی دریافتی از خوراک مصرف شده است که نتیجه آن نیز کاهش هزینه خرید خوراک توسط دامدارو مرغدار است. همچنین اهمیت و کارایی بالای دیواره سلولی مخمر به عنوان بخشی از ترکیبات سازنده توکسین بایندر‌ها می‌تواند نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری در دام و طیور شود.

وی افزود: از کاربرد‌های مهم توکسین بایندر‌ها وقتی است که خوراک دام و طیور به دلیل شرایط نامناسب نگهداری دچار کپک زدگی شده باشد و دامداری‌ها برای جلوگیری ضرر مالی گاهی ناچار به استفاده از چنین خوراک‌هایی هستند. از این رو اضافه کردن توکسین بایندر به خوراک دام و طیور موجب دفع توکسین‌ها از بدن شده و از ورود آن به شیر محصولات جلوگیری می‌کند. با جلوگیری از افزایش جمعیت باکتری‌های پروبیوتیک، عدم کپک زدگی خوراک دام و طیور و کاهش ضرر مالی دامداری‌ها محققان ما اقدام به استخراج دیواره سلولی مخمر و استفاده از آن در خوراک دام و طیور کردند.

مدیرعامل این استارت آپ بازارهدف ضایعات مخمر را شامل B۲B (کارخانه‌هایی که توکسین بایندر‌ها) را تولیدکنندگان خوراک دام و طیورعنوان کرد.وی

وی به مزیت‌های رقابتی این محصول اشاره کرد و گفت: رقبای ما شرکت‌های داخلی هستند که فعالیت ما را انجام می‌دهند، اما قیمت‌های محصولاتشان بالاتراز محصولات استارت آپ ماست. دلیل ارزانی محصولات ما این است که ماده اولیه که ضایعات مخمر است، دسترسی به ضایعات مجانی داریم؛ بنابراین محصولات ما ارزانتر از شرکت‌های رقیب است.

مدیرعامل این استارت آپ اضافه کرد: محصولات ما از نظر کیفیت مشابه محصولات خارجی است و گاهی نیز از جهت درصد پروتئین و قند‌های مفید بالاتر است. 

وی ادامه داد: پیشنهاد ما استفاده از تجهیزات و ظرفیت کارخانه‌های تولید خمیرمایه در کشور و راه‌اندازی خط تولید محصولات جانبی با استفاده خمیرمایه تولیدی و جلوگیری از خام فروشی آن به کشور‌های خارجی است.

مدیرعامل این استارت آپ فعال در حوزه کشاورزی، چشم انداز این استارت آپ در مورد خوراک دام و طیور را تولید صنعتی و فروش، بررسی تاثیر محصولات بر وزن و سیستم مرغ گوشتی و آماده سازی پروتکل ها، مطالعه و بازار عنوان کرد و افزود: برنامه آینده ما نیز توسعه محصول و ورود به بازار آرایشی و میکروبیولوژی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر