صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران - 2

بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره پویانمایی تهران برگزیدگان خود را شناخت

هنرمندان آلمانی، ایرانی و روس تندیس‌های طلایی فیلم اول، جایزه ویژه هیات داوران و بهترین فیلم با موضوع کودک و نوجوان نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران را به دست آوردند.
کد خبر : 8303

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، در مراسم پایانی این رویداد هنری که در تهران برگزار می‌شد جوایز بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره به هنرمندان ایرانی، سفرا و نمایندگان سفارت‌خانه‌های کشورهای خارجی در تهران اهدا شد.


جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران در 9 دوره گذشته در میان معتبرترین جشنواره‌های بین‌المللی انیمیشن جهان قرار گرفته است و بسیاری از هنرمندان شاخص این عرصه و کمپانی‌های بزرگ تولید کننده انیمیشن آثار خود را در آن شرکت می‌دهند.


بر اساس رای گروه داوران بین‌الملل جشنواره، تندیس طلایی فیلم اول این بخش به علت رویکردی نوین - که پیشرفتی در هنر پویانمایی انتزاعی محسوب می‌شود به کارگردانان فیلم «هنرمند مجازی» (VirTuoso Virtual) به کارگردانی «ماژا اُشمان» (Maja Oschmann) و «توماس اشتلماخ» (Thomas Stellmach) از کشور آلمان تعلق گرفت.


تندیس نقره‌ای فیلم دوم نیز به خاطر محکومیت شدید جنایات جنگی به امید خوش نظر کارگردان فیلم «تمام زمستان‌هایی که ندیده‌ام» از کشور ایران اهدا شد.


همچنین «آلن هالی» (Alan Holly) کارگردان فیلم «قطعه آخر» (Coda) از کشور ایرلند موفق به دریافت تندیس برنزی فیلم سومبرای بیان دلنشین و صادقانه سرنوشت اجتناب‌ناپذیر انسان شد.


هیأت داوران همچنین تندیس طلایی (جایزه ویژه) خود را به خاطر ارایه اثری ناب و لذت بخش از سوررئالیسم به «مهدی علی‌بیگی» کارگردان فیلم «اینرو اونرو» از کشور ایران تقدیم کرد.


تندیس طلایی بهترین فیلم با موضوع کودک و نوجوان نیز به خاطر نمایش تصورات یک کودک و تبدیل آن به دنیای شاد کمدی به «یولیا آرونووا» (Yulia Aronova) کارگردان فیلم «مامان من یک هواپیماست» (My mum is an Airplane) از کشور روسیه اهدا شد.


در همین بخش تندیس طلایی بهترین اثر دانشجویی به خاطر خلق تصاویر خشن اما در عین حال زیبا که به خوبی خشونت را به تصویر می‌کشد به جف لبارس (ژف لوباق) Jeff Le Bars)) کارگردان فیلم «گوشت» (Carn) از کشور فرانسه تعلق گرفت.


هیات داوران یک تندیس طلایی دیگر را نیز به «ژیونگ لی» (ZHiyong Li) کارگردان فیلم «بانی کانگ فوکار، نبرد آشپزخانه» Kung Fu Bunny – Kitchen war)) از کشور چین به عنوان بهترین اثر تلویزیونی و به خاطر احیای سبک محبوب کمدی دلقک بازی اهدا کرد.


دیگر تندیس طلایی با عنوان بهترین اثر تبلیغی به «سیمونه ایکارو ماسی» (Simone icaro Massi) کارگردان فیلم «ونیز/ ماسی» (Venice Massi) از کشور ایتالیا به خاطر خلق اثری که نشان داد دنیای سینما توانایی الهام گرفتن از واقع‌گرایی، پوچ‌گرایی و انسان‌گرایی را دارد اهدا شد.


دو فیلم دیگر نیز از کشور فرانسه در بخش مسابقه بین‌الملل دیپلم افتخار جشنواره را دریافت کردند.


اولین دیپلم افتخار جشنواره به خاطر نمایش ایستادگی و پشتکار انسان در مواجهه با مشکلات طاقت فرسا به «بنجامین ودرینه» Benjamin vedrenne)) کارگردان فیلم «زمین‌های سبز» (Green Fields) و دومین آن به‌خاطر سبک زیبای قصه‌گویی و صنایع بدیعی که ملهم از فرهنگ‌های گوناگون است به «پیر آنتونی نالینه» Antoine Naline) Pierre)، «سارا فروگلیو» Sara Feruglio))، «ماکسیم اورنیال» Maxime orhnial)) و «آنتونی الیویرا» Anthony oliveira)) کارگردانان فیلم «تصویر زیبا» Indah citra)) هر دو از کشور فرانسه تعلق گرفت.


در همین حال جایزه ویژه دبیر جشنواره در این بخش از سوی محمدرضا کریمی صارمی نیز به الکساندر پتروف دارنده‌ی سه جایزه اسکار از کشور روسیه اعطا شد.


هیات داوران این بخش نیز شامل مایا یونشو از ژاپن، جیانالبرتو بنداتسی از ایتالیا، ولودیمیر دیاگلیف از روسیه، مکس هتلر از آلمان و محسن چینی‌فروشان از ایران در بیانیه پایانی خود با ابراز خرسندی از حضور در جشنواره، اظهار نظر کرده‌اند: سطح کیفی بالای فیلم‌های ارایه شده، این جشنواره را در زمره بهترین جشنواره‌های پویانمایی جهان قرار داده و موجب ارتقای پویانمایی به عنوان یک هنر و تبدیل آن به رسانه‌ایی نه تنها برای کودکان بلکه بزرگسالان نیز شده است.


معرفی برگزیدگان سیفژ


همچنین بر اساس رای گروه داوری سازمان بین‌المللی فیلم برای کودک و نوجوان جایزه سیفژ به فیلم «وقتی که بچه بودم» به کارگردانی مریم کشکولی‌نیا از ایران به خاطر به تصویر کشیدن یکی از دغدغه‌های فراگیر کودکان در سراسر جهان اهدا شد.


این گروه متشکل از جیانالبرتو بنداتسی از ایتالیا، ولودیمیر دیاگلیف از روسیه و فرشته طائرپور از ایران یک دیپلم افتخار نیز به فیلم «میا» (Mia) به کارگردانی «ووتر بونگائرتس» (Wouter Bongaerts) به خاطر ستایش صادقانه‌ی عشق مادرانه محصول مشترک بلژیک و هلند اختصاص دادند.


انتهای پیام/

ارسال نظر