صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
به منظور مقابله با گسترش نفوذ گوگل؛

غول اینترنتی چین مجهز به سرویس گفت‌وگوی هوشمند می‌شود

شرکت بایدو قصد دارد به زودی برای جلوگیری از گسترش نفوذ گوگل در فضای سایبری موتور جست‌وجوی خود را مجهز به سرویس چت هوشمند سازد.
کد خبر : 829083

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، شرکت سازنده موتور جست‌وجوی بایدو اعلام کرد که قصد دارد نسخه ارتقا یافته این مرورگر با نام ChatGPT را راه‌اندازی کند. نسخه جدید بایدو مجهز به روبات گفت‌وگوکننده هوشمند است. در واقع قرار است بخش چت یا گفت‌وگو نیز به سرویس‌های غول اینترنتی چین اضافه شود.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های چینی شرکت‌های زیادی در این کشور در حال فعالیت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی هستند ولی با توجه به گستردگی خدمات موتور جست‌وجوی بایدو و تعداد بالای کاربران این مرورگر اضافه نمودن سرویس جدید به آن به سرعت مورد توجه قرار می‌گیرد. بایدو در چند سال اخیر سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در حوزه هوش مصنوعی کرده است و به اعتقاد کارشناسان سرویس ChatGPT نیز حاصل تمرکز مهندسان شرکت بایدو بر فناوری هوش مصنوعی است.

روبات ChatGPT با استفاده از حجم عظیمی از داده‌های موجود در وب آموزش و از طریق بررسی بازخوردهای انسانی اصلاح شده است. در این سرویس جدید بایدو درخواست‌های کاربران به روشی طبیعی و خلاقانه پاسخ داده می‌شود. بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که اگرچه هنوز چت ChatGPT خلاءهای زیادی دارد ولی پیش‌بینی می‌شود در آینده جایگزین وکلا، نویسندگان و معلمان شود.

بیشتر بخوانید:

چگونه افت ارزش سهام متا سبب تحول در آینده شبکه‌های اجتماعی می‌شود؟

از سویی برخی از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات توسعه پرشتاب فناوری هوش مصنوعی و به‌کارگیری آن در سرویس‌های متنوع اینترنتی را عامل ایجاد اختلال در صنایع خلاق می‌دانند زیرا معتقدند که این فناوری با بهره‌گیری از الگوریتم‌های از پیش تعریف سبب می‌شود بستر لازم برای بروز خلاقیت کاربران از بین برود. طبق گزارش‌های بین‌المللی رقابت شدیدی بین شرکت‌های بزرگ فناوری در جهان به منظور توسعه و بهره‌برداری گسترده‌تر از هوش مصنوعی در جریان است و معرفی سرویس ChatGPT چت موتور جست‌وجوی بایدو نیز در راستای رقابت با سلطه مرورگرهای آمریکایی از قبیل گوگل و بینگ است. دولت چین به منظور جلوگیری از گسترش نفوذ گوگل و حفظ حاکمیت سایبری این کشور قوانین سخت‌گیرانه‌ای را برای فعالیت شرکت‌های خارجی در شبکه ارتباطات چین وضع و اجرا کرده‌اند.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر