صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
دانش‌بنیان‌ها موفق شدند؛

جلوگیری از انتقال بیماری‌ و آلودگی با کاورزن حرارتی بومی

یک شرکت دانش بنیان به منظور جلوگیری از انتقال بیماری و آلودگی‌هایی که از طریق کفش منتقل می‌شود، موفق به بومی‌سازی دستگاه «کاورزن حرارتی کفش» شد.
کد خبر : 828261

حسن فدوی جهرمی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره کارکرد دستگاه «کاورزن حرارتی» گفت: این محصول قابل استفاده در مراکز درمانی و بیمارستانی، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها، کارخانه‌های تولید موادغذایی، دیتاسنتر‌ها و باشگاه‌های ورزشی و جایگزین کاور‌های کفش یکبار مصرف دستی است.

وی افزود: دستگاه کاورزن کفش حرارتی پدالی است که کاور PVC بر روی آن قرار گرفته و با فشردن پدال، حرارت درون دستگاه، کاور را به شکل اتوماتیک و بدون نیاز به دست به دور کفش جمع می‌کند. کاور‌ها به صورت رول شده در انتهای دستگاه قرار می‌گیرند و به راحتی قابل تعویض هستند؛ بنابراین این دستگاه ازمدرن‌ترین و سریع‌ترین دستگاه‌های کاور کفش است که با بهره گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا امکان کاور کفش را در کم‌ترین زمان ممکن فراهم کرده است.

وی این دستگاه را سازگار با انوع رول‌های ایرانی و خارجی و رفع محدودیت دستگاه در استفاده از رول‌های خاص و گران عنوان کرد و افزود: مزیت این محصول نسبت به نمونه مشابه خارجی این است که خارج کردن کاور و شیرینک آن به دور کفش بسیار سریع‌تر است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: دستگاه «کاورزن حرارتی» نیز از نظر هزینه به‌صرفه‌تر از کاور‌های دستی است تا سختی کار کاهش پیدا کند و هزینه مصرفی آن زیاد نباشد.

فدوی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های روز در تولید تجهیزات پزشکی این شرکت به حوزه درمان در کشور کمک چشمگیری کرده است، اظهارکرد: این دستگاه علاوه بر اینکه کاهش هزینه‌های درمانی داشته است، بلکه ارزش افزوده بالایی را برای تولید و ارزآوری دارد.

وی کاورزن حرارتی اتوماتیک کفش را نیز از تولیدات پرفروش این شرکت در دوران شیوع کرونا عنوان کرد که به مرحله صادرات نیز رسیده و این دستگاه نیز در کنار تجهیزات دیگر جهت استریل نگه داشتن محیط استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: نیازی به واردات خارجی این دستگاه در کشور نداریم و ۸۰ درصد بازار محصولات داخل ایران در اختیار این شرکت است.

گفتنی است، این شرکت دانش بنیان در مسابقه کارویا (تامین مالی جمعی) در سال گذشته موفق به جذب سرمایه ۳۲۱ میلیون تومانی از سوی مردم شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر