صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱
معاونت علمی و فناوری اعلام کرد؛

ارتقا بهره‌برداری از آب‌های ژرف با هم‌افزایی‌های فناورانه

نشست مشترک هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به منظور رفع چالش‌های موجود در تکمیل زنجیره مطالعاتی و بهره‌برداری از آب‌های ژرف در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کد خبر : 827291

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در این نشست که به همت ستاد آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد؛ چالش‌های مطالعات و اکتشاف چاه‌های آب ژرف تا شیرین‌سازی آن برای رفع نیاز‌های مردم استان و راه‌کار‌های اجرایی و عملیاتی از قبیل تامین زیرساخت‌های عملیاتی، منابع اعتباری، پتانسیل‌های فناورانه و ... مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، توسعه فناوری‌های مرتبط با اکتشاف، حفاری، شیرین‌سازی و بهره‌برداری از آب‌های ژرف، به عنوان یکی از موضوعات مورد نیاز مردم کشور به ویژه در مقابله با تنش آبی یکی از اولویت‌های اساسی در سال‌های اخیر در این ستاد بوده است.

در این نشست، محمد همت سرپرست ستاد توسعه فناوری آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، علیرضا قاسمی مدیر عامل آبفا استان سیستان‌وبلوچستان، مسئولان شرکت مدیریت منابع آب کشور، مسئولان مرتبط استانی و شرکت‌های فناور فعال در این حوزه حضور داشتند.

طرح تحقیقاتی اکتشاف و حفاری چاه‌های آب ژرف در سال‌های گذشته آغاز شده و با توجه به آب‌دهی چاه‌های تحقیقاتی، طراحی مدل‌های اولیه بهره برداری از این آب‌ها به عنوان یکی از راه‌کار‌های اصلی مقابله با تنش‎‌های آبی مورد توجه قرار گرفته است. این پروژه‌ها عمدتا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، طراحی و اجرا می‌شوند و با تحقیقات بیشتر روند اجرائی توسعه این چاه‌ها و بهره‌برداری از آب آنها، فراگیرتر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر