صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱
در چشم اندازی یک ساله؛

فرمانده آمریکایی: عقب راندن روسیه از اوکراین بسیار دشوار است

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: اینکه انتظار داشته باشیم که طی سال جاری میلادی، روسیه از همه بخش‌های تحت تسلط خود در خاک اوکراین خارج شود، واقع بینانه نیست.
کد خبر : 827237

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از گاردین، «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، طی اظهاراتی که در پایگاه هوایی «رامشتاین» داشت، گفت: اینکه انتظار داشته باشیم ظرف امسال، اوکراین نظامیان روس را از هر وجب از خاک خود عقب براند، واقع بینانه نیست و امری بسیار دشوار ارزیابی می‌شود.

وی تاکید کرد: مانند همه جنگ ها، جنگ در اوکراین هم باید پای میز مذاکره حل و فصل شود.

استدلال آمریکا و شرکای ناتو آن است که برای اینکه اوکراین پای میز مذاکره از دست برتر برخوردار باشد، باید فعلا این کشور را تا حد امکان به تسلیحات و تجهیزات دفاعی مجهز کرد- اقدامی که از سوی مسکو به منزله رویارویی غرب با روسیه تلقی می‌شود.

همزمان، دولت واشنگتن از اوکراین خواسته که به جای تمرکز روی دفاع از «باخموت» به عنوان بخشی از دونتسک که هنوز تحت تسلط کی یف است، تمرکز خود را روی دفع حملات احتمالی در جنوب کشور بگذارد.

به دلیل تعداد نظامیان روس و همچنین برتری آن‌ها در حملات توپخانه ای، سقوط باخموت به دست روس‌ها بسیار محتمل تلقی می‌شود.

از سوی دیگر، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا‌ها درباره اینکه روسیه جنگ در اوکراین را باخته، «مضحک» توصیف کرده و می‌گوید: روسیه به جنگیدن تا لحظه آخر عادت دارد.

بورل در این باره افزود: روسیه کشور بزرگی است و به جنگیدن تا آخر ادامه می‌دهد. روسیه به اینکه تا دم شکست پیش برود و بعد همه چیز را مجدداً احیا کند عادت دارد. آن‌ها این کار را با ناپلئون و با هیتلر انجام دادند.

به گفته بورل، اینکه کسی فکر کند روسیه جنگ را باخته یا اینکه ارتشش بی‌کفایت است مضحک است. او بر همین اساس تأکید کرد که لازم است تسلیح اوکراین ادامه پیدا کند.

تجهیز کی یف به تانک‌های پیشرفته و سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت ازجمله موارد رایزنی کشور‌های اروپایی برای افزایش حمایت‌ها از اوکراین است.

انتهای پیام/

ارسال نظر