صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱
خطاب به آمریکا؛

نتانیاهو: وقت اتحاد علیه ایران است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این ادعا که بیش از هر زمان دیگری اجماع نظر علیه ایران وجود دارد، از لزوم اتخاذ موضع مشترک با آمریکا سخن گفت.
کد خبر : 825323

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از جرزالیم پست، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خطاب به لابی صهیونیستی «آیپک»، مدعی شد: زمان آن فرا رسیده که اسرائیل-آمریکا موضع مشترکی را در قبال برنامه هسته‌ای ایران اتخاذ کنند.

وی در ادامه این ادعا گفت: وقت اتحاد اسرائیل، ایالات متحده و سایرین است. مشتاق طرح این موضوع با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و تیمش هستم. امروز بیش از هر زمان دیگر، در قبال موضوع ایران اشتراک عقیده وجود دارد.

همزمان با اظهارات ضدایرانی نتانیاهو، خبر‌ها حاکی از حضور «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی در واشنگتن است. همچنین انتظار می‌رود که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا طی ماه جاری میلادی سفر‌های جداگانه‌ای به فلسطین اشغالی داشته باشند.

در شرایطی شاهد ترافیک دیپلماتیک در مسیر تل آویو-واشنگتن هستیم که امروز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی اظهاراتی مدعی شد: آمریکا و اسرائیل در سطح استراتژیک مبنی بر اینکه ایران نباید هیچگاه به سلاح هسته‌ای دست یابد، کاملا با یکدیگر اتفاق نظر دارند و همسو هستند. ما به صراحت نظرات مخالف خود را به اسرائیل می‌گوییم و آن‌ها نیز نظر مخالف خود را به ما اطلاع می‌دهند.

همچنین، پرایس در بخشی از اظهارات خود از اجماع سازی علیه ایران دفاع کرد و گفت: دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، تلاش کرد تا از راه اعمال فشار حداکثری به آن (تغییر مسیر ایران) دست یابد که آشکارا ناکارآمد بود؛ بنابراین آنچه از تاریخ می‌توانیم بیاموزیم، این است که فشار اقتصادی وقتی خوب جواب می‌دهد که در مشایعت شرکا و متحدان اعمال شود. برای همین است که دولت بایدن چنین اهمیتی را برای همکاری با شرکا و متحدان اروپایی به ویژه تروئیکا شامل فرانسه، انگلیس و آلمان قائل است. اما همزمان، تلاش می‌کنیم تا در این مقوله سایر کشور‌های جهان را با خود همراه کنیم. مادامیکه رژیم ایران رویه خود را تغییر نداده، با موج محکومیت مواجه خواهد بود. اما از آن مهمتر، تحمل فشار‌های اقتصادی-دیپلماتیک از جانب سایر کشور‌های جهان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر