صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۱
فرمانده پدافند هوایی منطقه مرکزی ایران:

ارتباط با مراکز علمی و دانش‌بنیان از سیاست‌های بنیادین ارتش است

سرتیپ دوم علی حدادی سامانی تعامل و ارتباط با مراکز علمی و دانش‌بنیان را از سیاست‌های اصلی و راهبردی ارتش جمهوری اسلامی خواند.
کد خبر : 825069

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، سرتیپ دوم علی حدادی‌سامانی فرمانده پدافند هوایی منطقه مرکزی ایران در سالگرد شهادت شهید ستاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) اظهار کرد: یکی از سیاست‌های ارتش جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دانش‌بنیان با دو هدف تأمین نیاز سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ارتش و ترسیم آینده روشن به قدر توان برای جوانان و فارغ‌التحصیلان میهن است.

وی با بیان اینکه در ارتش جمهوری اسلامی از دانشجویان مستعد و علاقه‌مند به انجام طرح‌های پژوهشی مرتبط و مفید برای این ارگان استقبال می‌کنیم، اضافه کرد: بخش قابل توجهی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها برای گذراندن دوران مقدس خدمت سربازی و اشتغال به سمت ارتش سرازیر می‌شوند و موضوع جذب و استفاده از استعداد و خلاقیت دانشجویان زبده و متخصص چند سالی است که مورد توجه مسئولان رده بالای ارتش قرار گرفته، جای خرسندی بوده که پیشرفت‌های چند سال اخیر در حوزه پهپادها، ریز پرنده‌ها و رادار‌ها در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی، مدیون تعامل با مراکز علمی و جذب جوانان و دانشجویان مستعد و متعهد است.

ارشد پدافند هوایی ارتش در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح پویش اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: این طرح که مدتی است عملیاتی شده، طرحی امیدآفرین برای جوانان و آینده کشور بوده و می‌تواند با ایجاد حلقه اتصال دانشگاه و مراکز تولیدی، صنعتی و خدماتی، نقش مؤثری در شناخت و مرتفع کردن نیاز‌های راهبردی کشور در حوزه‌های مختلف داشته باشد.

حدادی‌سامانی گفت: در حوزه الکترونیک، رادارها، ریزپرنده‌ها و پهپاد‌ها مشتاق همکاری با هسته‌های فناور و گروه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد هستیم و معتقدیم که استعداد و قابلیت جوان ایرانی، جوابگوی دانش بی‌پایان در این حوزه‌هاست. شهید ستاری شخصیتی بود که بر مقوله خودکفایی تأکید بسیار داشت و راه‌اندازی مجتمع اوج، طرح مطالعاتی سیمرغ یا آغاز طرح عملیات ساخت هواپیمای آذرخش نمونه‌هایی از عزم راسخ وی برای قطع وابستگی به خارج و اتکا به توان داخلی و سرمایه‌های ملی است.

وی بیان کرد: به‌واسطه تلاش خستگی‌ناپذیر و همت والای شهید ستاری و همراهان او در حوزه راداری، اکنون هیچ گلوگاهی نداریم و بدون وابستگی به منابع خارجی، بهره‌برداری از سامانه‌های راداری معراج، فتح ۲، کاوش و نمونه‌های مشابه در حال انجام است و امیدوارم با همت دانشجویان و دلسوزی و توجه مسئولان ذی‌ربط در سایر حوزه‌های نظامی شاهد قطع وابستگی به بیگانگان باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر