صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور چهره های هنری در کرمان؛

چراغ‌های چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی روشن شد

چراغ‌های چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی با حضور مردم و هنرمندان در کرمان روشن شد.
کد خبر : 824287

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا، چراغ‌های چهارمین جشنواره سراسری تئاتر سردار آسمانی با حضور مسئولان حوزه تئاتر بر مزار سردار شهید قاسم سلیمانی در کرمان روشن شد. هنرمندان با ادای دین به سردار دل‌ها و حضور در مزارشان، از تأثیر هنر بر حفظ قهرمانان وطنی گفتند.

در این مراسم کوروش زارعی، دبیر چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر، محمد حبیبی، رئیس انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، حمید نیلی، مدیر تماشاخانه ایرانشهر، کاظم نظری، مدیرکل هنر‌های نمایشی، محمدیاشار نادری، رییس بنیاد روایت فتح، انوش معظمی، محسن سلیمانی فارسانی و اعظم بروجردی و جمعی دیگر از هنرمندان تئاتر و مردم در آرامستان شهدای کرمان حضور به هم رساندند.

در ابتدا محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان فت: شخصیت حاج قاسم آنقدر جذاب است که هنرمندان علاقه به کار و تولید اثر درباره ایشان داشته باشند. همه ابعاد زندگی ایشان قابل پرداخت است و هنرمندان می‌توانند روی آن کار کنند ما هم در کرمان مفتخریم که در خدمت هنرمندان جشنواره تئاتر آسمانی هستیم.

در ادامه گروه نمایشی از بوشهر اجرایی با نام «هدیه‌ای برای دخترم» را تقدیم به مردم و سردار سلیمانی کردند.

*جشنواره سردار آسمانی بین المللی خواهد شد
در ادامه مراسم محمد کاظم‌تبار دبیر جشنواره نیز عنوان کرد: این جشنواره به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با مشارکت بنیاد فرهنگی روایت فتح و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان از ابتدای آذر فراخوان داده، نزدیک به ۶۰ فیلم از اقصی نقاط کشور به دبیرخانه جشنواره واصل شده و کار‌ها در ۲۳ شهرستان اجرا خواهد شد.

وی وجه ممیزه این جشنواره و دیگر جشنواره‌ها را گستردگی آن در سراسر ایران به شمار آورد و گفت: تلاش داریم جشنواره را بین المللی کنیم، همین الان هم نمایش «پارکاب» از امیر حسینی در هرات افغانستان اجرایش شروع شده و امیدواریم در دوره‌های بعد گستره کار‌ها به جهان اسلام و جبهه مقاومت برسد.

کاظم تبار با تأکید بر اینکه برافراشتن پرچم سیدالشهدای مقاومت با زبان هنر خود مهر تاییدی به امنیت و آرامش ایران زمین است، گفت: هنرمندان غیر از چند سلبریتی بی دغدغه همه پای اعتقاد و آرمانهایشان هستند ما هم اینجا جمع شدیم تا بگوییم ما پای انقلاب هستیم و با افتخار راه مجاهد حق، حاج قاسم را دنبال میکنیم چرا که ما ملت شهادتیم. ما ملت امام حسینیم.

*روایاتی از همرزمی و زندگی با شهید سلیمانی از زبان سردار معروفی

همچنین در این مراسم سردار حسین معروفی معاون هماهنگی سازمان بسیج مستضعفین و نویسنده کتاب «بچه‌های حاج قاسم» نیز گفت: سردار برای من یک برادر، مرید و مراد، استاد و شاگرد نبود او یک مربی حقیقی زندگی بود. برای من حاج قاسم از دهه شصت شروع شد از تیپ ثارالله که سردار دل‌ها شد نه از سال ۹۸ که شهید شد. او شهید بسترسازی تمدن اسلامی و بزرگترین شخصیت فرهنگی جهان اسلام بود.

این همرزم حاج قاسم با تعریف خاطراتی از حاج قاسم سلیمانی گفت: بیست و شش سال قبل سردار فرمانده سپاه قدس و لشگر ثارالله بود و من هم در تیپ بم بودم روزی به تهران و مهمانسرا رفته بودم که حاجی به دیدنم آمد و مرا به اصرار به خانه شان برد، شام ساده‌ای با هم خوردیم و بعد صحبت‌هایی کردیم. او به من گفت که خودش را وقف دو چیز کرده یکی انقلاب و اهل بیت (ع) و دوم مشغله‌ای که باعث شود به گناه فکر نکند، این همان مکتب قاسم سلیمانی است که باید آن را بشناسیم و به زبان هنر نمایشش دهیم.

در پایان مراسم نیز گروه نمایشی به اجرای کار درباره حاج قاسم پرداخته و سپس بادکنک‌های رنگی به نشانه آغاز جشنواره به آسمان رفتند.

پایان پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر