صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
فراخوان؛

حمایت از مروج ـ پژوهشگر پسادکترا در زمینه کشاورزی

فراخوان مشترک صندوق (INSF)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در حوزه کشاورزی اعلام شد.
کد خبر : 824129

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، فراخوان مشترکی بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) به منظور مشارکت موثر دانش‌آموختگان دوره دکترا تخصصی در ترویج دانش و فناوری و توسعه نوآوری در حوزه اولویت‌های تحقیقاتی کشاورزی اعلام شده است.

هدف از این فراخوان کمک به حل مسائل واقعی و اولویت‌دار بخش کشاورزی، اجرای پروژه ها‌ی تحقیقی، ترویجی و توسعه‌ای کاربردی ماموریت‌گرای دارای برونداد قابل ترویج و همچنین توسعه توانمندی‌ها و تجربه‌اندوزی دانش‌آموختگان برای انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای مورد نیاز بخش کشاورزی است.

این فراخوان به صورت سه جانبه از سوی صندوق، تات و عتف مورد حمایت قرار خواهد گرفت. زمان ارسال پیشنهاده‌ها از ۱۵ دیماه لغایت ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ خواهد بود.

بنابر این گزارش دوره پسادکترا (Postdoc)؛ دوره پژوهشی با برنامه مدون است که دانش‌آموختگان دارای درجه دکتری تخصصی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی معتبر مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به طور تمام وقت با زمان معین یکسال (بنا به تشخیص کمیته ارزیابی قابل تمدید)، برای مشارکت در اجرای پروژه ها‌ی تحقیقی، ترویجی، توسعه‌ای تقاضا محور و ارتقای مهارت‌های تخصصی میدانی تحت نظر عضو هیات علمی میزبان برگزار می‌شود. به رغم رسمیت، دوره پسادکترا از مقاطع رسمی تحصیلی کشور محسوب نمی‌شود.

مروج پژوهشگر پسادکترا؛ فردی است با مدرک دکترا تخصصی در یکی از رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که بر اساس اولویت‌های مشخص‌شده در این فراخوان پروپوزال پژوهشی خود را ارایه می‌نماید و در صورت تایید عضو هیات علمی میزبان و سپس تایید کمیته علمی فنی موسسه ذی‌ربط و کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران دوره پسادکترا را در موسسه / مرکز می‌گذراند.

عضو هیات علمی میزبان؛ منظور عضو هیئت علمی شاغل در سازمان / موسسه است که با رعایت ضوابط مقررات در این آیین‌نامه، نسبت به پذیرش «مروج پژوهشگر پسادکترا» اقدام می‌کند و مسئولیت به کارگیری، هدایت و نظارت بر فعالیت‌های پژوهشی، فناوری، آموزشی و ترویجی و تایید عملکرد وی را بر عهده دارد.

**شرایط و ضوابط برای پذیرش مروج پژوهشگر پسادکترا

شرایط موسسه:
دارای برنامه و امکانات لازم (آزمایشگاه، تجهیزات، عرصه و …) برای پذیرش مروج پژوهشگر پسادکترا باشد.

شرایط عضو هیات علمی میزبان
دارای مرتبه علمی استادی یا دانشیاری باشد.
هم‌زمان با پذیرش مروج پژوهشگر پسادکترا، مسئول / مجری هم‌زمان حداقل دو پروژه تحقیقاتی باشد.
در زمان تقاضای پذیرش مروج پژوهشگر پسادکترا، پایه ترفیع سالیانه سه ساله اخیر را اخذ کرده باشد.
در حوزه علوم انسانی و هنر دارای حداقل ۵ مقاله ISC و در سایر حوزه‌های علمی دارای حداقل ۵ مقاله JCR در ۳ سال اخیر در مجلات علمی معتبر رشته تخصصی مربوطه و یا مجری دو طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با مشارکت صنعت یا دستگاه‌های اجرایی باشد.
تعداد مروج پژوهشگر هر عضو هیات علمی میزبان، یک نفر با تشخیص و تایید موسسه انجام می‌شود.
موضوع پیشنهادی برای دوره‌های پسا دکترا:
موضوع پیشنهادی از بین اولویت‌های اعلامی در این فراخوان که برای هر موسسه بطور جداگانه مشخص شده است انتخاب می‌شود.
دستاورد‌های دوره یادشده، به‌صورت شفاف و قابل سنجش در پروژه تحقیقاتی پیشنهادی مشخص شود.
موضوع پیشنهادی از پروژه‌های مصوب در دست اجرای موسسه انتخاب نشود.
شرایط مروج پژوهشگر پسادکترا:
مدرک دکترا تخصصی مورد تایید وزارت عتف و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه تخصصی مورد تقاضا داشته باشد.
با درجه خیلی خوب / عالی از رساله دکترا تخصصی دفاع کرده باشد. دارای حداقل ۳ مقاله چاپ شده با ایمپکت بالای یک در مجلات معتبر JCR (برای حوزه‌های علوم انسانی ISC) مورد تایید وزارت عتف یا دارای حداقل سه دانش فنی/فناوری و یا سه اختراع ثبت شده در مراجع ذی‌ربط بوده و یا حداقل سه مورد از مجموع هرکدام از موارد مذکور را داشته باشد.
در طول دوره پسادکترا، مطلقاً اشتغال به کار دیگری نداشته و به صورت تمام وقت به عنوان مروج پژوهشگر پسادکترا فعالیت نماید.
پذیرش از یکی از اعضای هیات علمی واجد شرایط موسسه به عنوان عضو هیات علمی میزبان را داشته باشد.
از تاریخ دانش‌آموختگی در مقطع دکترا، بیش از ۳ سال نگذشته باشد و همچنین سن متقاضی نباید بیش از ۴۰ سال باشد.
از صلاحیت‌های عمومی و عدم ممانعت قانونی برای فعالیت به عنوان مروج پژوهشگر پسادکترا برخوردار باشد.
نداشتن مشکل نظام وظیفه عمومی برای داوطلبان ذکور الزامی است.
دانش‌آموختگان ممتاز مقطع تحصیلی دکترا تخصصی و دارای تجربه قبلی در دوره پسادکترا و همچنین اعضای بنیاد ملی نخبگان و دارندگان جوایز خوارزمی، فارابی و رازی و سایر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی معتبر در اولویت پذیرش قرار دارند.
پذیرش مروج پژوهشگر پسادکترا از میان دانش‌آموختگان مقطع تحصیلی دکترا تخصصی ایرانی مقیم خارج از کشور، با رعایت ضوابط و مقررات کشور میزبان بلامانع است.
مروج – پژوهشگر پسا دکترا کلیه قوانین و مقررات موسسه در طول مدت فعالیت را باید رعایت نماید.
مروج-پژوهشگر در صورت تصویب طرح خود در حین اجرای طرح پسا دکترا در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی و ترویجی در چارچوب برنامه‌های سازمان و با نظارت استاد میزبان مشارکت خواهد داشت.
نحوه ارسال پیشنهاده:
در ابتدا مروج-پژوهشگر متقاضی و استاد میزبان در صورت نداشتن پروفایل پژوهشگری در سامانه صندوق ثبت نام می‌نمایند. پس از آن مروج-پژوهشگر اقدام به تکمیل فرم‌های آنلاین و فایل ورد مندرج در سامانه صندوق و بارگزاری فایل‌های مورد نیاز نموده و پس از ثبت مراحل، استاد میزبان وارد پروفایل خود در این سامانه شده و اقدام به تایید طرح پسادکترا (در قسمت طرح‌های در انتظار تایید مسئول طرح) می‌نماید.

جهت مشاهده سامانه مدیریت پژوهش صندوق از نشانی www.rtms.insf.org اقدام نمایید.

انتهای پیام/

برچسب ها: فراخوان
ارسال نظر