صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
صالحی عنوان کرد؛

تنش آبی ۶۲ درصد از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۰ میلادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار عنوان کرد: تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۶۲ درصد از جمعیت جهان تحت تنش آبی قرار خواهند گرفت.
کد خبر : 824102

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از گرمسار، ستار صالحی در نشست تخصصی «مدیریت بهینه مصرف آب؛ چالش‌ها و راهکارها» که در نمایشگاه بین‌المللی آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران برگزار شد، اظهار کرد: در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران، نشست‌های تخصصی متنوعی برگزار شد که یکی از این نشست‌ها موضوع مهم مدیریت بهینه مصرف آب، چالش‌ها و راهکار‌ها بود که مورد بررسی قرار گرفت.

صالحی در این نشست با بیان اینکه بحران آب بسیار جدی است، اظهار کرد: داده‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که تا سال‌های ۲۰۲۵، ۲۰۳۰ و ۲۰۵۰ شرایط تنش آبی در کشور‌های مختلف جهان به‌ویژه در کشور‌های منطقه منا (خاورمیانه و آفریقای شمالی) بحرانی‌تر خواهد شد و تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۶۲ درصد از جمعیت جهان تحت تنش آبی قرار خواهند گرفت و تعداد کشور‌هایی که تا سال ۲۰۵۰ تحت تنش آب قرار خواهند گرفت به ۵۴ کشور خواهد رسید.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، تجربه‌های بین‌المللی مدیریت آب در کشور‌هایی همچون آمریکا، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، استرالیا و هند را مورد ارزیابی قرار داد و نمونه‌های اجرا شده در این کشور‌ها را الگویی برای پیاده‌سازی سیاست‌های مدیریت مصرف آب در ایران معرفی کرد.

وی افزود: براساس گزارش سال ۲۰۲۲ UNICEF ایران جزء اصلی‌ترین کشور‌هایی است که تحت تنش آبی قرار دارد و قطر، لبنان، اردن، لیبی، کویت، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین، عمان، هند، پاکستان، ترکمنستان نیز از کشور‌های نزدیک به ایران هستند که شرایط مشابه دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر