صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
از سوی اسپیس‌ایکس؛

نخستین سری ماهواره‌های نسل دوم استارلینک پرتاب شد

شرکت اسپیس‌ایکس برای نخستین بار تعدادی از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک را راهی مدار زمین کرد.
کد خبر : 822781

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، اسپیس ایکس امروز اولین سری از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک را به مدار فرستاد. راکت فالکون ۹ این شرکت که حامل این ماهواره‌ها بود، با موفقیت روی سکویی در دریا فرود آمد تا رکورد شصتمین پرواز این شرکت در سال جاری میلادی را به‌ثبت برساند.

اسپیس ایکس ساعت ۰۴:۳۴ بامداد امروز به وقت محلی، ۵۴ ماهواره نسل دوم استارلینک را از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا به مدار پرتاب کرد. راکت فالکون ۹ حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به اقیانوس اطلس برگشت و روی سکوی A Shortfall of Gravitas فرود آمد. اسپیس ایکس با این مأموریت حالا تعداد پرتاب‌های خود را تقریباً به دو برابر ۳۱ پرتاب سال ۲۰۲۱ رسانده است.

نسل دوم ماهواره‌های استارلینک قوی‌تر از ۳۰۰۰ ماهواره‌ای خواهد بود که در‌حال‌حاضر در مدار فعال هستند. ظاهراً این شرکت به پهنای باند بیشتری در شبکه خود نیاز دارد و امیدوار است که این مشکل را تا حدی با ماهواره‌های نسل دوم برطرف کند.

**ماهواره‌های نسل ۲ استارلینک می‌خواهند به گوشی‌ها متصل شوند

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) در تاریخ اول دسامبر به اسپیس ایکس مجوز داد تا ۷۵۰۰ ماهواره نسل دوم را به مدار پرتاب کند. این شرکت حالا در تلاش است تا مجوز بزرگ‌تری برای پرتاب ۳۰ هزار ماهواره نسل دوم به مدار دریافت نماید. ماهواره‌های نسل دوم احتمالاً امکان ارتباط مستقیم با گوشی‌های موبایل را خواهند داشت و اسپیس ایکس اخیراً برای ارائه این قابلیت از کمیسیون ارتباطات فدرال درخواست مجوز کرده است.

«جسی اندرسون»، مدیر بخش تولید و مهندسی اسپیس ایکس درباره مأموریت امروز گفت: «ما طبق مجوز جدید، می‌توانیم ماهواره‌ها را به مدار‌های تازه‌ای بفرستیم که ظرفیت بیشتری را در اختیار شبکه قرار می‌دهند. این مهم در‌نهایت به ما اجازه خواهد داد تا مشتریان بیشتری داشته باشیم و اینترنت سریع‌تری را به‌خصوص در مناطقی که تراکم کاربری بالایی دارند، ارائه کنیم.»

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر