صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر اجرایی مرکز نوآوری نکسترا در گفت‌وگو با آنا:

قطار رشد و توسعه فناوری ایران با وجود سنگ‌اندازی‌ها با شتاب در حال حرکت است + فیلم

حامد عبودی گفت: قطار رشد و توسعه فناوری ایران با وجود سنگ اندازی‌ها در حال حرکت است و با وجود همه مشکلات پیش رو اما با توجه به عزم و تلاشی که داشته‌ایم حرکت ما متوقف نشده است.
کد خبر : 822765

گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا- علیرضا باجلان، به مناسبت روز ملی شهر هوشمند امین فرجی، رئیس مرکز تحقیقات شهر هوشمند به همراه امین قریبی، معاون این مرکز تحقیقاتی، سارا الماسی‌زاده، عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات شهر هوشمند و حامد عبودی، مدیراجرایی مرکز نوآوری نکسترا و مدیر مرکز نوآوری مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران در خبرگزاری آنا حضور یافته و با خبرنگاران این رسانه به گفت‌وگو پرداختند.

حامد عبودی، مدیر اجرایی مرکز نوآوری نکسترا ضمن گفت‌وگو با خبرنگاران جزئیاتی از سامانه ارزیابی شهرهای هوشمند ایران و رتبه‌بندی شهرهای کشور از این منظر جزئیاتی را بیان کرد.

**برگزاری دوره‌های تخصصی با توجه به نیاز بازار

امین قریبی، معاون مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران درباره اقداماتی که در این مرکز صورت گرفته، گفت: دوره تخصصی آموزش گردشگری هوشمند آخر آذر ماه برگزار شد. برگزاری این دوره بر اساس نیاز سنجی در حوزه گردشگری با وزارت میراث فرهنگی انجام شد. سر فصل‌های آن کاملا بر اساس نیاز روز بازار بود؛ مسائلی همانند واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و موضوعات مرتبط با گردشگری. در این راستا با مجموعه‌های مختلفی همچون سازمان نظام مهندسی تهران جلسه داشتیم. هم‌اکنون هم در نظر داریم دوره‌ای را برای حوزه ساختمان و بحث‌های مرتبط با نیروی انسانی طراحی کنیم که بر اساس نیاز آن سازمان و صنف طراحی می‌شود.
 
 
**خیلی از افراد جامعه در مقابل هوشمندسازی جبهه می‌گیرند
 
در ادامه این نشست سارا الماسی زاده اظهار کرد: تربیت شهروندهای هوشمند هدفی است که آن را در پیش گرفته‌ایم. شهروند هوشمند، شهروند خویشتن آگاه است که در واقع فرهنگ استفاده و کاربری از ظرفیت‌های هوشمندی را به صورت عجین شده در خود دارد. حال این فرهنگ سازی چه در سنین پایین و چه در سنین بالا باید در سطح اموزش عالی اتفاق بیفتد. نگاه ما به هوشمند سازی یک نگاه فعلی است با رویکرد و چشم اندازی رو به آینده. باید بتوانیم از همین الان برای تربیت فرزندانی که نسل آینده کشور هستند، تلاش کنیم. به هر حال آن‌ها نیروهای علمی هستند که در اختیار داریم و می‌توانیم از آن استفاده کنیم.
 
وی بیان کرد:‌ رسیدن به خویشتن آگاهی نیازمند داشتن یک رویکرد و آموزش هوشمند است که بتواند فرهنگ هوشمند سازی را به وجود آورد. هر وقت بحثی از فرهنگ به میان می‌آید، بحث مجامع علمی آموزشی هم مطرح است، این دو را نمی‌توانیم از هم جدا کنیم و نمی‌توانیم بگوییم فرهنگ بدون آموزش به وجود می آید. در واقع فرهنگ و آموزش لازم و ملزوم هم هستند، چه بسا که آموزش، فرهنگ را به وجود می‌آورد. نگاه ما به آموزش هست که فرهنگ را شکل می‌دهد.
 
بیشتر بخوانید:
 
 
عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: البته این نکته ناگفته نماند که با وجود اقدامات صورت گرفته از نظر سخت افزاری در سطح شهر اما تا زمانی که شهروند نتواند از برنامه‌ها استفاده کند و به عنوان یک اتفاق نوین آن را بپذیرد، مثمرثمر نخواهد بود. خیلی از افراد جامعه هستند که در مقابل هوشمند سازی جبهه می‌گیرند، آن‌ها اکثرا نسل‌های قدیمی‌تر هستند که خیلی سخت می‌توانند با تغییرات ارتباط برقرار کنند. 
 
الماسی زاده خاطرنشان کرد: آموزش هوشمند، بحثی است که مرکز تحقیقات شهر هوشمند با عنوان یک مرجع علمی به آن می‌پردازد و خیلی به آن تاکید دارد. تاکنون هم اقداماتی صورت گرفته از برگزاری دوره‌های مختلف عمومی و تخصصی تا بزرگداشتی که در روزهای آینده در پیش داریم. در این راستا به تالیف کتب خاص و ترجمه هم پرداختیم. همچنین تعدادی رساله دکتری داشتیم که در زمینه فرهنگ سازی و آموزش هوشمند سازی توسط مرکز صورت گرفته است.
 
 
**قطار رشد و توسعه فناوری ایران با وجود سنگ اندازی‌ها در حال حرکت است
 
حامد عبودی در ادامه این نشست بیان کرد: در بحث زیر ساخت تکنولوژی، توفیق اجباری داشتیم که باید به سمت آن حرکت می‌کردیم و شاید در مسیر تکنولوژی روز دنیا از کشورهای دیگر کمی با فاصله حرکت می‌کنیم. در این راه گاهی از تجربه کشورهای دیگر بهره بردیم و به نوعی استفاده کننده از آن تکنولوژی بودیم. در حال حاضر در موقعیت مناسبی هستیم و زیر ساخت‌ خوبی داریم. اگر بخواهیم از دورتر به این موقعیت نگاه کنیم، قطار رشد و توسعه فناوری ایران با وجود سنگ اندازی‌ها در حال حرکت است. در این مسیر مشکلاتی همچون سنگ زدن به شیشه و ... برایمان رخ داده و قطعا تاثیر خود را گذاشته است اما با توجه به عزم و تلاشی که داشته‌ایم سرعت و حرکت ما متوقف نشده است.
 
 مدیر اجرایی مرکز نوآوری نکسترا در ادامه خاطرنشان کرد:‌ دنیای تکنولوژی به سرعت به پیش می‌رود. در بحث اینترنت ماهواره‌ای، زیر ساخت اینترنتی به آن سمت در حال حرکت است. همچنین در سطح کشور مودم‌های شبکه اینترنت اشیا توسط شهروندان در سطح شهر در حال توسعه یافتن است. نباید نگران باشیم که محدودیت‌ها جلوی سرعت ما را می‌گیرد بگیرد، قطعا تاثیر خود را می‌گذارد و کار را سخت‌تر می‌کند و سرعت رسیدن به هدف را به تعویق می‌اندازد اما در نهایت باید به پیش رفت.
 
در ادامه ویدئو صحبت‌های مسئولان مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران را مشاهده می‌کنید.
 

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

برچسب ها: فناوری
ارسال نظر