صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱
رئیس مرکز پژوهش های مجلس عنوان کرد:

استفاده از ظرفیت شورای «عتف» در شناخت ابرچالش های حکمرانی کشور

رئیس مرکز پژوهش های مجلس از استفاده از کمیسیون های شورای عتف به منظور تکمیل و توسعه پویایی شناسی ابرچالش های حکمرانی کشور خبر داد.
کد خبر : 821274

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس از جلسه مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، خبر داد و گفت: در این جلسه راهکار‌های تعامل دوجانبه در زمینه پیشبرد پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، بحث و بررسی صورت گرفت.

وی افزود: پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور که به همت مرکز پژوهش‌های مجلس تهیه شده و در مراسم هفته پژوهش در این مرکز با حضور ریاست محترم مجلس از آن رونمایی شد به بررسی بیش از هزار متغیر در ۳۵ مسئله اساسی کشور می‌پردازد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اضافه کرد: از آنجا که بررسی این ۳۵ ابرچالش کشور و تغییرات مولفه‌های موثر بر آنها، پویا و در حال تغییر هستند، در جلسه مرکز پژوهش‌ها و شورای عتف مقرر شد تا کمیسیون‌های مختلف این شورا در زمینه تکمیل و توسعه این مدل‌ها با مرکز همکاری ویژه‌ای داشته باشند.

وی ادامه داد: همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و شورای عتف در زمینه پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، گامی در جهت استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها به صورت نظام‌مند و سیستماتیک به منظور مسئله شناسی مولفه‌های بروز ابرچالش‌ها و ارائه راه‌حل‌ها به نظام حاکمیتی است تا از این طریق از یک سو به سمت دستیابی به اهداف نظام آموزش عالی پاسخگو و درگیر با مسائل کشور و از سوی دیگر به سمت حل مسئله دانشگاه محور، حرکت کنیم.

نگاهدرای یادآور شد: نقشه پویایی شناسی ابرچالش‌های حکمرانی کشور، امکان شبیه‌سازی متغیر‌های مسائل کشور و کاربست آن در نظام تقنینی کشور به منظور ارتقای کارآمدی ارائه خدمات مشاوره و پژوهش در خصوص طرح‌ها و لوایح نظام قانونگذاری کشور را فراهم می‌آورد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس در نظر دارد تا با تمامی وزارتخانه‌ها و نهاد‌های مسئول در خصوص تکمیل و توسعه نقشه پویایی شناسی ابرچالش‌های کشور، جلسات مشترکی را برگزار کند تا زمینه اثربخشی این رویکرد علمی نوین در حل مسائل کشور فراهم شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر