صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱
جعفری:

دانشگاهیان معادلات روز ملی و بین‌الملل را تجزیه و تحلیل کنند

معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور تأکید کرد که دانشگاهیان معادلات جاری در عرصه بین‌الملل و ملی را به درستی تجزیه و تحلیل کنند و به سلاح علم‌ مجهز شوند.
کد خبر : 820915

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ممسنی، همزمان با سالروز شهادت دکتر مفتح، روز وحدت حوزه و دانشگاه، نشست تخصصی نقش حوزه و دانشگاه در جهاد تبیین با حضور قاسم جعفری معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیس جمهور، مجید انصاری نماینده شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، آیت الله حسین شاکری‌فر امام‌جمعه ممسنی، مسئولان حوزه‌های علمیه برادران و خواهران و جمعی از رؤسا و ادارات به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی برگزار شد.

**دانشجویان باید زمان‌شناس و تحلیل‌گر مسائل روز باشند

معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور در این نشست بیان کرد: یکی از بهترین مزایای منطقه ممسنی، دانش‌پرور و دانشمند بودن آن است و براساس بررسی‌های صورت گرفته درصد رشد و فزونی آن از متوسط کشوری بالاتر است؛ چراکه ممسنی یک منطقه با ریشه بوده و استعدادهای خوب و متفکری از این شهرستان معرفی شده‌اند.

جعفری خاطرنشان کرد: دانشگاهیان و دانشجویان باید به ارزش و جایگاه وجودی خود آگاه بوده و زمان‌شناس باشند و همواره در تلاش باشند که معادلات جاری در عرصه بین‌الملل و ملی را به درستی تجزیه و تحلیل کنند و در این برهه از زمان و جنگ رسانه‌ای، شناختی درست پیدا کنند و به سلاح علم‌ مجهز شوند و به متعلمین خود منتقل کنند؛ چراکه امید و آینده جامعه به همین قشر است.

وی متذکر شد: اگر عادت کنیم بیشتر از گفتن، شنونده باشیم گام نخست را برداشته‌ایم و انتقادهای حوزویان و دانشجویان نیز شیرین است و سراسر معارف دینی و قرآنی ما را دعوت به وحدت کرده و هیچ عالمی را پیدا نمی‌کنید که بگوید وحدت نامناسب است.

معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیس جمهور با طرح این سؤال که تلقی ما از وحدت چیست؟ خاطرنشان کرد: تا پاسخ این سؤال را نیابیم، مشکلات رفع نمی‌شود.

جعفری گفت: جایی که تفاوت‌ها و اختلافات منطقی و عاقلانه را به رسمیت بشناسیم جای امیدواری است و آن نهاد حوزه و داشنگاه است و معنای وحدت مبهم  نیست و می‌تواند وحدت مسیر باشد.

وی تشریح کرد: در آیه ۱۰۸ سوره مبارکه یوسف وحدت اینگونه معرفی می‌شود: «قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي ۖ وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ» یعنی (بگو: طریقه من و پیروانم همین است که خلق را به خدا با بینایی و بصیرت دعوت کنیم و خدا را از شرک و شریک منزه دانم و هرگز به خدای یکتا شرک نیاورم.)

معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیس جمهور خطاب به دانتشجویان توضیح داد: بنابراین باید جامعه را با وجود بصیرت ایجاد کنید و به‌دلیل وحدت توحیدی و تشریکی، ملتی پیدا نخواهید کرد که با دولت مشکل داشته باشند و پرچم کشورشان را آتش بزنند و علیه تمامیت ارضی شعار دهند.

جعفری تأکید کرد که دانشجویان در دانشگاه باید به‌عنوان یک مُبلّغ تربیت شوند، مبلّغانی که سفیر تقریب می‌شوند؛ اگرچه باید اختلاف‌نظرها میان مذاهب را پذیرفت، اما باید با ادب اختلاف به سمت وفاق رفت و انتظار داریم استادان ادب اختلاف را به دانشجویان بیاموزند.

وی اظهار کرد: کار معلمان و استادان تربیت دانشجویان است، از این رو امیدواریم انسان‌های نیک و پسندیده‌ای را به جامعه معرفی کنیم.

**وحدت حوزه و دانشگاه ضرورت ملی برای برآوردن انتظارات است

نماینده مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی هم مطرح کرد: ۲۷ آذر یادآور عروج سرخِ مجاهدی خستگی‌ناپذیر و عالمی ربانی یعنی آیت‌اللّه مفتح است که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود.

انصاری افزود: این شهید والامقام در راه تحقق اندیشه و آرمان بلند که از اندیشه بلند امام راحل برخاسته  بود، تلاش‌های بی‌وقفه‌ای انجام داد و به پاس فعالیت‌های چشمگیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه روز 27 آذر (سالروز شهادت دکتر مفتح) روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شد.

وی تبیین کرد: یکی از ارزش‌های والای انسانی و الهی علم بوده و پرچم تعلم، تعلیم و دانش‌پژوهی که به این افتخار می‌کنیم از ارزش‌های ذاتی است.

نماینده مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی افزود: خداوند متعال در یکی از آیه‌های قرآن کریم مایه شأن را ایمان و علم بیان می‌کند و وقتی شما می‌گویید میانگین تحصیلات علمی از میانگین ملی بیشتر است مایه افتخار است.

انصاری تشریح کرد: خدا رحمت کند کسی را که زمان‌شناس باشد و در دنیا افرادی توانسته‌اند زمان‌شناس باشند و علم انسان را به زمان‌شناسی برسانند و مبرهن و آشکار است که آنچه که در طوفان انسان را نجات می‌بخشید علم است.

وی تبیین کرد: کسی که زمانش را بشناسد، شبهه او را از پای درنمی‌آورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی نیز در این نشست گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یک ضرورت ملی برای برآوردن انتظارات در این حوزه است.

علی کریمی افزود: دستاورد تلاش و فعالیت حوزه‌های علمیه و دانشگاهیان وحدت این دو نهاد بزرگ بوده که از دل آن سکانداران اصلی انقلاب اسلامی ظهور یافته‌اند.

به گزارش آنا، در پایان جمعی از استادان و دانشجویان به طرح سوال و مطالبه‌گری‌های خود و مردم از جعفری پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر