نقش مهم سبک زندگی ایرانی اسلامی در جهاد تبیین
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از زاهدان، حسن بنیانیان مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست جهاد تبیین که با حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: برای اجرای جهاد تبیین که از نظر مقام معظم رهبری فریضه است روشهای زیادی وجود دارد، اکنون جنگ شناخت و هنر در کشور حاکم است؛ بنابراین در این سه عرصه مهم باید نخبهشناسی، دانشاندوزی و دانشآموزی و با زبان هنر اصیل روشنگری صورت بگیرد.
وی، وظایف دانشگاهیان را درباره اجرای جهاد تبیین نسبت به اقشار دیگر جامعه مضاعف دانست و گفت: باید در پی راهاندازی جلسات مختلف تبیینی ازجمله در محلات، مساجد، مدارس، دانشگاهها و ادارات باشیم.
مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: چنین اقداماتی جزء رسالت نخبگان است و باید شبههزدایی را جدی بگیریم و تهدیدها را برای اصلاح کارکردهای فرهنگی و اجتماعی تبدیل به فرصت کنیم، از سویی برای جهاد تبیین باید تشکلهای مردمی و سازمانی درست شود و ابهامات را از فضای ذهنی جوانان رفع کنیم.
بنیانیان با توجه به نقش مهم سبک زندگی ایرانی اسلامی در جهاد تبیین افزود: باید سبک زندگی خود را اصلاح و در ایجاد تمدن نوین اسلامی کوشا و مهندسی فرهنگی داشته باشیم. نظاممندی و نظامسازی اسلامی هم بسیار اهمیت دارد و توجه به مبانی و ارزشهای دینی در اعمال مدیریت در نفس زندگی ضروری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارتباط استاد با دانشجو و مأنوس بودن آنها را اصلی برای رسیدن به جهاد تبیین دانست و اضافه کرد: باید تولید محتوا را در دانشگاه با ارتباط با دانشجو پیش ببریم با مشورت دانشجویان شاخص فرهنگی بسازیم و توجه به شرایط ویژه حال و آینده داشته باشیم.
مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: برای تأمین زیرساختهای اقتصادی و پیشرفتهای سیاسی نیاز به تبادلنظر داریم و باید کارگاههای آموزشی راهاندازی کنیم.
بنیانیان با توجه به تحرکات مذبوحانه دشمن در کشورهای اسلامی و ایران اضافه کرد: رصد عوامل بحرانساز در شرایط امروز کشور از وظایف نخبگان متعهد است.
وی تأکید کرد: سرعت نفوذ انقلاب اسلامی در جوامع اسلامی غیرقابل وصف بوده و روحیه استکبارستیزی را تقویت و غرب را مستأصل کرده، بنابراین باید عوامل مؤثر آن را بهروزرسانی کرد.
مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: غرب برای تحریک مخاطبان مرز اخلاقی ندارد؛ بنابراین باید اخلاقیات را در اقشار مختلف جامعه تقویت کرد و متناسب با نیازهای زمان برنامهریزی کرد، جریان مدیریت فرهنگی و تربیتی میتواند ساختار درست جامعه اسلامی را شکل دهد.
بنیانیان تبیین کرد: باید انتظارات و توقعات مردم مادی و معنوی از حاکمیت را براساس اصول اسلامی منطبق بر فرهنگ جامعه رفع کرد، یعنی از ظرفیتهای فرهنگی و اسلامی استفاده کرد.
انتهای پیام/