صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهار پاندمی با علم؛

اقدامات چین در سه سال همه‌گیری کرونا

کارشناسان می‌گویند، با اینکه همه‌گیری ویروس کرونا از ووهان چین آغاز شد، این کشور در طول سه سال گذشته کمترین میزان ابتلا و مرگ در اثر ابتلا به این ویروس را ثبت کرده است.
کد خبر : 819684

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، کارشناسان و متخصصان کشور چین می‌گویند، نزدیک به سه سال از آغاز مبارزه این کشور با همه‌گیری کووید-۱۹ می‌گذرد و تنها تلاش‌های بی‌وقفه دولت منجر به محافظت از مردم شد و توانست تجربیات ارزشمندی برای جهان فراهم آورد. 

این تلاش‌ها همچنین زمان گرانبهایی را به منظور توسعه روش‌های علمی برای تجزیه و تحلیل و کنترل ویروس در پرجمعیت‌ترین کشور جهان خرید.  

دولت چین زندگی و سلامت مردم را اولویت اصلی درسیاست‌گذاری قرار داد و هنگامی‌که ویروس در ووهان شناسایی شد، دولت تصمیم گرفت رفت‌وآمد این شهر را به طور کامل متوقف کند تا گردش ویروس کرونا کنترل شود ودرنهایت پس از گذشت سه ماه قرنطینه این ویروس در ووهان مهار و از سرایت آن به سایر نقاط کشور جلوگیری شد.

بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است، اگرچه چین یک کشور در حال توسعه باقی مانده است، اما امید به زندگی مردم از ۷۷.۴ در سال ۲۰۱۹ به ۷۷.۹۳ در سال ۲۰۲۰ و به ۷۸.۲ در سال ۲۰۲۱ رسیده است.

طبق بیانیه‌های رسمی، چین کمترین میزان ابتلا به کووید-۱۹ و کمترین تعداد مرگ و میر ناشی از آن را در میان کشورهای بزرگ دارد؛ کنترل چین بر این همه‌گیری مبتنی بر  علم و دقت است؛ سیاست‌های تعریف شده پویا هستند و با کسب اطلاعات بیشتر دانشمندان درمورد ویروس، تغییرات تدریجی اعمال می‌شود و دولت در طول دوره همه‌گیری ۹ نسخه مختلف از دستورالعمل‌های لازم‌الاجرا را منتشر کرده که باتوجه به انواع غالب سویه‌های کرونا از آلفا به بتا و پس از آن به دلتا و امیکرون تغییر کرده و به نوعی تکمیل شده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد، بیش از ۹۰ درصد از مردم چین به طور کامل واکسینه شده‌اند و دولت به سمت ترغیب افراد مسن‌تر برای تزریق واکسن حرکت کرده است. واکسن‌های اسپری استنشاقی نیز در دسترس‌ قرار گرفته تا افراد بیشتری برای دریافت آن ترغیب شوند.

همچنین، بیش از ۲.۲ میلیارد دوز واکسن کووید-۱۹ برای کمک به مبارزه جهانی علیه ویروس اهدا و به سراسر جهان صادر شده است.

متخصصان می‌گویند، چین همه تلاش خود را می‌کند تا هم‌زمان با کنترل پاندمی کرونا  توسعه اقتصادی را نیز متعادل کرده و به جلو پیش ببرد تا ضمن محافظت از مردم، هزینه‌ها را به حداقل برساند.

تجزیه و تحلیل‌ها نیز نشان می‌دهد، این کشور یکی از اولین‌ کشورهایی است که در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد بوده و به طور متوسط در این سال و سال ۲۰۲۱ با رشد ۵.۱ درصدی مواجه بوده است. سیستم دولتی چین نزدیک به سه سال  است که در برابر همه‌گیری ویروس کرونا ایستادگی کرده و اکنون چین شروع به بهینه‌سازی بیشتر اقدامات پیشگیری و کنترل کووید-۱۹ کرده است.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر