صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱
مدیر یک شرکت فناور در گفت‌وگو با آنا:

۷۰ درصد از نتیجه پژوهش‌های یک شرکت در دستاوردهای آن نمایان می‌شود

میلاد جعفری گفت: قبل از این که کاری انجام شود، از همه لحاظ باید آن را بررسی کرد تا بازدهی داشته باشد، نتیجه ۷۰ درصد از پژوهش‌‌های یک شرکت در دستاورد آن نمایان می‌شود.
کد خبر : 819605
میلاد جعفری، مدیرعامل یک پلتفرم مشاوره کسب و کار در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره کسب و کار خود گفت:‌ ۵ سال است که در شرکت هوشمندسازان دانش آتی نوین فعالیت می‌کنم. این شرکت هم دانش بنیان است هم خلاق. نزدیک به ۲۵ هزار کاربر فعال داریم که در کل ایران هستند. با تکنولوژی به خصوص خود ۳۰۰ مشاور تایید شده داریم که به ۲۵ هزار کاربر خدمات مشاوره داده و پروژه انجام می‌دهند.
 
وی درباره چالش‌ها و مشکلاتی که بر سر راه توسعه کسب و کار خود قرار دارند، اظهار کرد: ۲ چالش‌ بزرگ بر سر راه کسب و کار ما وجود دارد؛ این صنعت بر بستر اینترنت هست، محدودیت شبکه ارتباطی کشور تاثیر بسیاری بر کسب و کار ما گذاشته است. همچنین ما به ۱۱ حوزه کسب و کار مشاوره می‌دهیم. مشاوره ما بیشتر مربوط به کسب و کارهای کوچک و متوسط است، با توجه به شرایط آن‌ها که چالش بیشتری هم دارند، فرهنگ مشاوره در این حوزه هنوز هم جا نیفتاده است. امیدوارم با رونق اقتصادی وضع بهتر شود.
 
جعفری در پاسخ به این پرسش که برای بخش آرندی (تحقیق و توسعه) چقدر سرمایه گذاری می‌کنند، بیان کرد:‌ بحث ریالی آن را به صورت دقیق نمی‌توانم بگوییم اما از لحاظ فعالیت در مجموعه ما از میزان زمان یا انرژی که می‌گذاریم حدودا ۲۰ تا ۳۰ درصد آن را برای توسعه محصول جدید و آرندی استفاده می‌کنیم.
 
 
بیشتر بخوانید:
** برای تحقیق و توسعه حمایتی دریافت نکرده‌ایم
 
این مدیر شرکت فناور درباره اینکه تا چه میزان پژوهش‌هایی که انجام می‌دهند، نتیجه آن را در دستاوردهای خود مشاهده می‌کنند، عنوان کرد:‌ ما قبل از این که کاری را انجام دهیم، از همه لحاظ آن را بررسی می‌کنیم تا بازدهی داشته باشد. اگر بخواهم درصدی بگویم کارهایی که مدنظرمان بوده، راجع آن تحقیق و توسعه کرده و آن را راه اندازی کردیم، بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد موفقیت‌آمیز بوده است. آن ۳۰ درصد هم به خاطر مسائل و مشکلاتی که ممکن است رخ بدهد به نتیجه نرسیده‌اند. در واقع می‌توان گفت نتیجه ۷۰ درصد از پژوهش‌ یک شرکت در دستاورد آن نمایان می‌شود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که از سمت نهادهای حاکمیتی تا چه میزان امکانات، تجهیزات و یا حمایت برای بخش تحقیق و توسعه دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد:‌ برای تحقیق و توسعه هیچ گونه امکانات و حمایتی دریافت نکرده‌ایم. امیدواریم اوضاع خوب شود تا رونق اقتصادی صورت گیرد. شرکت‌های خلاق و دانش بنیان کارهایی نوین هستند و پایه آن هنوز آن چنان که باید در میان جامعه جا نیفتاده است. برای اینکه این کسب و کارها دچار تزلزل نشوند باید شرایط به گونه‌ای باشد که اوضاع بهبود یابد.
 
انتهای پیام/110/

انتهای پیام/

ارسال نظر