صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱
عضو هیئت علمی دانشگاه مطرح کرد؛

پیشرفت جامعه با اهتمام دانشمندان و استادان به پژوهش

علی صباغیان گفت: پیشرفت و توسعه یک جامعه منوط به میزان اهتمام و توجه دانشمندان و استادان دانشگاه به پژوهش است.
کد خبر : 819371

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نراق؛ علی صباغیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق اظهار کرد: باید به سمت‌وسوی پژوهش حرکت کنیم و پیشرفت و توسعه جامعه منوط به میزان اهتمام و توجه دانشمندان و استادان آن جامعه به پژوهش است.

وی افزود: سه نوع محقق داریم، یکسری از محققان مانند مورچه هستند؛ اصطلاحاً تألیف می‌کنند و بیشتر اهل گردآوری بوده تا نوآوری، یکسری از محققان مانند عنکبوت در پایان عمر هر آنچه تنیده‌اند را نابود کرده و عده‌ای دیگری از محققان مانند زنبورعسل با تراوشات ذهنی و فکری خود به جامعه خود عظمت می‌دهند که جامعه از فیض افکار و اندیشه‌های این‌گونه از دانشمندان بهره‌مند می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق عنوان کرد: نحوه آموزش، توجه به نیروی انسانی، امر تحقیق و توسعه سه عامل پیشرفت و توسعه در کشور توسعه‌یافته ژاپن است. در حوزه ارتباطات سه نوع تحقیق داریم؛ یکی تحقیقات تاریخی و فلسفی که بایسته‌ها را بیان کرده، دوم تحقیقات اقتضایی که چگونگی ارتباط با دیگران را تنظیم می‌کند و تحقیقات اکتشافی که به توسعه علوم ارتباطات می‌پردازد.

**دانشمندان قدیم مشکلات علمی را با توسل به ائمه اطهار حل‌وفصل می‌کردند

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم درباره حضرت زهرا(س) گفت: نامگذاری فاطمه دخترم به این خاطر است که دخترم و کسانی که دخترم را دوست دارند از آتش جهنم دور باشند.

حجت‌الاسلام محمدمهدی کاشانی اضافه کرد: ما را به‌عنوان دانشجو و استاد به یک شیعه علوی می‌شناسند و لازمه‌اش این است که اهل تقوا بوده و ورع و اخلاق اسلامی و نیکو داشته باشیم؛ خیلی از بزرگان دین و دانشمندان قدیم خیلی از مشکلات علمی خود را با توسل به ائمه اطهار(علیهم‌السلام) و توکل به خدا و خواندن نماز حل‌وفصل می‌کردند و در واقع علم بدون معنویت و اخلاق چندان فایده‌ای ندارد.

امین فروغی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان نیز بیان کرد: پژوهش و تحقیق برای استادان و دانشجویان امر لازم و اجتناب‌ناپذیر است و رشد و تعالی جامعه در گرو تحقیقات و پژوهش آنان بوده که سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی نیز اهتمام بر پژوهش تأکید دارد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم از مصطفی حیدری هراتمه با بیش از ۱۶ مقاله ISI و علمی پژوهشی در حوزه علوم انسانی با امتیاز پژوهشی ۷۵ و مجتبی جمعیتی با بیش از هفت مقاله ISI و علمی پژوهشی در حوزه علوم پایه و به‌عنوان دو پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق قدردانی و تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر