صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۹ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱
توصیه محققان؛

با مصرف میوه‌های زمستانی از بیماری‌ها در امان بمانید

محققان می‌گویند، افزودن میوه‌های فصل زمستان در رژیم غذایی می‌تواند سلامت کلی بدن را بهبود بخشد و ایمنی افراد را در برابر بیماری‌ها تقویت کند.
کد خبر : 818507

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، محققان تاکید می‌کنند، افزودن میوه‌های فصلی در رژیم غذایی می‌تواند سلامت کلی بدن را بهبود بخشد و ایمنی افراد را در برابر بیماری‌ها تقویت کند.

خوردن میوه‌ها در فصل زمستان راهی فوق العاده برای آبرسانی و تقویت ایمنی بدن است. میوه‌های خوشمزه، آبدار و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها که در فصل زمستان فراهم هستند می‌توانند به افراد برای پیروی از رژیم غذایی سالم کمک کنند.

طبق مطالعات انجام شده، رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات از بیماری‌های قلبی عروقی، چندین نوع سرطان و سایر بیماری‌های مزمن محافظت می کند. ریزمغذی‌ها مانند کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و ویتامین سی عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشند. 

در این فصل، ایمنی بدن فرد کاهش می‌یابد و در برابر سرما و سایر عفونت‌های ویروسی مستعدتر می‌شود. افزودن میوه‌های فصلی در دسترس در رژیم غذایی می‌تواند سلامت کلی را بهبود بخشد و ایمنی شما را در برابر بیماری ها تقویت کند.

در اینجا لیستی از میوه‌های زمستانی توصیه شده را مشاهده می‌کنید: 

 پرتقال
فواید گنجاندن پرتقال در رژیم غذایی به دلیل ارزش غذایی بالا، سطوح بالای فیبر، ویتامین‌ها و آب آن بسیار زیاد است. پرتقال به عنوان یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از تشکیل رادیکال‌های آزاد که باعث سرطان می‌شوند کمک کند. پرتقال منبع عالی از فیبر و پتاسیم است که هر دو مسئول حمایت از سلامت قلب هستند.

این میوه یکی از در دسترس‌ترین منابع آنتی اکسیدان‌های فلاونوئیدی است. این آنتی اکسیدان‌ها فواید زیادی برای افراد مبتلا به دیابت دارند، از جمله مقاومت به انسولین، افزایش حساسیت به انسولین، مبارزه با التهاب و استرس اکسیداتیو؛ پرتقال که منبع غنی ویتامین سی است به تولید کلاژن کمک می‌کند و باعث بهبود زخم‌ها می‌شود.

خرمالو
 این میوه نارنجی رنگ سرشار از مواد مغذی و حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. مطالعات نشان می‌دهد که خرمالو می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان ریه، سرطان روده بزرگ و بیماری‌های متابولیک را کاهش دهد؛ خرمالو یک میوه زمستانی است و در واقع تا زمانی که دما کاهش پیدا نکند، رسیده نمی‌شود.

خرمالو منبع بسیار خوبی از کلسیم و فسفر است که می‌تواند به رشد و نمو خوب جنین کمک کند. همچنین آهن موجود در خرمالو به از بین بردن خطر کم خونی در دوران بارداری کمک می‌کند. پالپ میوه خرمالو سرشار از فیبر است که نه تنها می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند، بلکه به حفظ فرم بدن نیز کمک می‌کند. این میوه همچنین گزینه خوبی برای زنان باردار است زیرا به رفع یبوست  کمک می‌کند. خرمالو دارای خواص ضد سرطانی قوی نیز است که می‌توانند رشد و گسترش بسیاری از انواع سرطان را کاهش دهند. ترکیبات زیست فعال موجود در این میوه می‌تواند سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.


سیب

سیب یکی از محبوب‌ترین میوه‌های موجود در بازار است. فیتونوترینت‌های موجود در این میوه ممکن است به کاهش شانس ابتلا به سرطان، دیابت یا فشار خون کمک کند. برای بینایی مفید است و همچنین به پوست درخشندگی می‌بخشد. سیب به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین سی و فیبر به عنوان یکی از بهترین میوه‌ها به حساب می‌آید. سیب در اشکال، رنگ‌ها و طعم‌های مختلفی وجود دارد و طیف وسیعی از مواد مغذی را ارائه می‌کند که می‌تواند جنبه‌های مختلف سلامتی را برای افراد به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: میوه سرطان
ارسال نظر