شهر علم شهید سلیمانی میزبان ۵۰۰ شرکتدانشبنیان و استارتاپ خواهد بود
حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به روشهای درمان سرطان و مشکلات بشر برای درمان این بیماری سخت و کشنده گفت: درمان سرطان مشکلاتی زیادی دارد. همیشه شیمی درمانی، رادیو تراپی و پیوند سلولهای مغز استخوان در درمان این بیماری راه گشا نیست. از این رو در بعضی از موارد باید از یکسری روشهای مدرنتر استفاده کرد. هنوز بشر با وجود پیشرفتهایی که در این زمینه داشته است برای درمان سرطان مشکل دارد و در بسیاری از موارد سرطان آن را شکست میدهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به استفاده از ژن درمانی و روش کارتی سل تراپی در درمان سرطان گفت: در این روش نوین، سربازهای بدن را خارج میکنند آنها را آموزش داده و به مقدار زیادی تکثیر میکنند. سپس این سربازها را با صلاح جدید و آموزش مدرن وارد بدن فرد بیمار میکنند. در نهایت جنگی میان سرطان و این سربازها شکل میگیرد که ما را یک لایه به خط شکست سرطان نزدیک میکند.
وی در ادامه گفت:این فناوری جدید و پیشرفته تنها در دو شرکت چینی و آمریکایی انجام شده است و این شرکت دانشبنیان ایرانی سومین شرکت در دنیاست که این کار بزرگ را انجام داده است.
قناعتی با اشاره به بازتاب این دستاورد ایران در دنیا و برنامههای آینده دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بازتاب این اتفاق در دنیا بسیار گسترده خواهد بود چرا که این روش تکنولوژی بسیارهای تک و پیشرفتهای دارد. دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه فناوری برنامههای بسیار گستردهای دارد. این دانشگاه به عنوان نماد آموزش عالی در کشور قصد دارد روی این فناوری بیشتر کار کند. از سال گذشته شهر علم و دانش شهید سلیمانی به وسعت ۱۷ هکتار نیز در منطقه یافت آباد تهران در حال تاسیس است که حدود ۵۰۰ شرکت استارت آپ در آنجا مستقر میشوند تا با حمایتهایی که از آنان میشود بتوانیم کارهای بزرگ تری را در کشور انجام دهیم.
انتهای پیام/