صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۳ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا اعلام شد؛

ارائه ۳۷۵ مقاله به همایش ملی «تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده»

دبیر علمی نخستین همایش ملی «تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده و مدیریت اختلافات» از ارائه ۳۷۵ مقاله در حوزه‌های حقوق خانواده و مباحث علوم اجتماعی به دبیرخانه همایش خبر داد.
کد خبر : 815410

فخرالدین ابوئیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در دامغان اظهار کرد که با توجه به استقبال زیاد محققان و پژوهشگران از همایش ملی تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده و مدیریت اختلافات و آشنایی با دیدگاه‌های اندیشمندان حوزه خانواده متوجه شدیم در حوزه حقوق و استحکام خانواده و مدیریت اختلافات چه میزان مسئله وجود دارد و با توجه به زیادبودن مقالات، آنها را به صورت تخصصی مدیریت و در پنل‌های تخصصی جداگانه ارائه کردیم.

وی اضافه کرد: با توجه به امور اجرایی ازجمله مدیر دفتر خدمات قضائی، همواره در دفتر می‌دیدم بیشترین دعاوی مربوط به مباحث خانواده است و مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد و همواره نگران این قضیه بودم چگونه می‌شود این مشکلات را رفع کرد؟

دبیر علمی نخستین همایش ملی تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده و مدیریت اختلافات، برگزاری چهار رویداد ملی مهم در کمتر از دو ماه را نشان از پویایی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان دانست و اضافه کرد: با نشست‌های تخصصی که در دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی دامغان برگزار شد به این نتیجه رسیدیم که این همایش را با عنوان تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده و مدیریت اختلافات در نظر بگیریم.

عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بیان کرد: حال این سؤال مطرح است که چه میزان تحولات قانون‌گذاری انجام شده که به مدیریت اختلافات کمک کرده و چه تحولات قانون‌گذاری باید صورت بگیرد تا در نهایت استحکام کیان خانواده حفظ شود و چه راهکار‌هایی در حوزه علوم رفتاری و روانشناسی وجود دارد که می‌تواند به وضعیت استحکام خانواده کمک کند؟

ابوئیه تأکید کرد: ۷۰ داور به عنوان اعضای علمی همایش از کشور مشخص و در حوزه‌های حقوقی، علوم رفتاری و علوم اجتماعی ساماندهی شدند و مقالاتی که به دبیرخانه همایش رسید مورد بررسی قرار گرفت و تعداد ۳۷۵ مقاله در حوزه‌های حقوق خانواده و مباحث علوم اجتماعی مطرح و به دبیرخانه همایش ارسال شد.

وی افزود: پس از جلسات متعدد و ارجاع موارد به داوران تعداد ۱۷۵ مقاله، راهبرد و راهکار علمی برای این مشکلات مورد تأیید داوران قرار گرفت و ۹ مقاله برگزیده و برتر به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارائه شد.

به گزارش آنا، همایش ملی «تحولات قانونگذاری در زمینه استحکام خانواده و مدیریت اختلافات» به همت دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در تالار خوارزمی این دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر