صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

مروری بر روند دومین همایش ملی «پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای»

مدیر اجرایی دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای اظهار کرد: این همایش در راستای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و شناسایی نیاز‌ها و بهره‌مندی از ظرفیت استادان برگزار شد.
کد خبر : 815040

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای به مدت دو روز (۲۳ و ۲۴ آبان) با برنامه فشرده و معرفی مقالات و پژوهشگران برتر با حضور پدر و مادر شهید هسته‌ای، شهید مصطفی احمدی روشن در بوشهر برگزار و با تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

یوسف صداقت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار و مدیر اجرایی دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای در حاشیه برگزاری این همایش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر درباره چگونگی روند برگزاری این همایش اظهار کرد: این همایش در راستای افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت و شناسایی نیاز‌های حوزه صنعت و بهره‌مندی از ظرفیت استادان و اعضای هیئت علمی به منظور دستیابی به دانش و فناوری‌های جدید برای مشکلات حوزه صنعت برگزار شد.

صداقت ادامه داد: همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای دارای مجوز‌های لازم از دانشگاه آزاد اسلامی، ISC و سازمان انرژی اتمی است و فراخوان آن از آذر ۱۴۰۰ اعلام شده بود.

صداقت با بیان اینکه تا پیش از برگزاری همایش چندین جلسه راهبردی با حضور مدیران دانشگاهی و مسئولان اجرایی استانی و کشوری برگزار شد، توضیح داد: سختی برگزاری این همایش به علت حساسیت فعالیت‌های هسته‌ای، امری پیش‌بینی شده بود از این جهت برگزاری همایش نیاز به یک برنامه زمانی فشرده و البته دقیق داشت به گونه‌ای که برای اجرای آن حدود چهار الی پنج ماه از وقت و برنامه ریزی و سایر فعالیت‌های برگزاری همایش تحت‌الشعاع قرار گرفته بود.

**هموارسازی بهره‌مندی از استادان متخصص و حمایت از پژوهش‌های هسته‌ای

مدیر اجرایی دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای بیان کرد: هدف از این تصمیم فقط برگزاری همایش نبود؛ بلکه در مجموع برقراری ارتباط و تعامل بیشتر میان صنعت و دانشگاه و نیز ریل گذاری و ایجاد بستری پویا و سازنده برای فعالیت فعالان این حوزه بود و در واقع هموارسازی بهره‌مندی از استادان متخصص دانشگاهی و افراد مجرب نیروگاهی و حمایت بیشتر از پژوهش‌های هسته‌ای است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار نکته حائژ اهمیت دیگر همایش را سپردن اغلب امور به دانشجویان برشمرد و اظهار کرد: باید به نیروی جوان اعتماد کرد. ثمره این مهم نشاط در انجام امور، تجربه اندوزی برای دانشجویان و پرورش پژوهشگران و علاقه‌مندان این حوزه‌های علمی است و از آنجا که ثمره و بهره این فعالیت‌ها برای همین قشر و به دست خودشان است، دلخواه و دلنشین دانشجو نیز خواهد بود.

** برانگیخته‌شدن حس کنجکاوی و جستجوی دانشجویان نسبت به صنعت

وی برگزاری همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای را در فضایی خارج از دانشگاه را تجربه بسیار مثبت و موفقی ارزیابی و عنوان کرد: علاوه بر تیم‌سازی در زمینه ایجاد زیرساخت برای تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مرتبط با همایش، این همایش موجب برانگیخته شدن بیشتر حس کنجکاوی و جستجوی دانشجویان نسبت به صنعت و اشتیاق آنان برای تأثیرگذاری در صنایع نیز شد و رضایت‌مندی شرکت کنندگان، دانشجویان، استادان و اعضای کمیته علمی بسیار لذت‌بخش بود.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه با برگزاری نشست‌های تخصصی به صورت دوره‌ای و به صورت برنامه ریزی شده، دستاورد‌های علمی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، بیان کرد: خوشبختانه طی چند سال اخیر اغلب دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، ادارات و مجموعه‌های صنعتی تعامل بسیار مطلوبی با دانشگاه آزاد اسلامی داشته‌اند و در اینجا جا دارد از نیروگاه اتمی بوشهر به واسطه همکاری در برگزاری بی نقص همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای قدردانی ویژه کنیم.

صداقت یادآور شد: حامیان دیگر همایش بنیاد نخبگان استان بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر، سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن، معاونت علمی و فناوری استان بوشهر، بودند که از این سازمان‌ها نیز قدردانی می‌شود.

به گزارش آنا، رئیس دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای، رضا بنازاده رئیس نیروگاه اتمی بوشهر، دبیر علمی سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، دو دبیر اجرایی در حوزه دانشگاه و صنعت (یوسف صداقت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار و داریوش مستی مدیر تحقیق و توسعه نیروگاه اتمی بوشهر) بودند.

انتهای پیام/

ارسال نظر