صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اصفهان عنوان کرد؛

قرآنی‌بودن ویژگی‌ شاخص دانشگاه اسلامی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان قرآنی‌بودن را از ویژگی‌های شاخص دانشگاه اسلامی بیان کرد.
کد خبر : 814669

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، حجت‌الاسلام عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست با مسئولان و کارشناسان قرآن و عترت این دانشگاه‌ با بیان ویژگی‌های دانشگاه اسلامی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های دانشگاه اسلامی این است که قرآنی باشد. شاخص دانشگاه قرآنی این بوده که مدیران، مسئولان و استادان بر مبنای قرآن بیندیشند، تصمیم بگیرند و عمل کنند. باید داوطلبانی که به‌عنوان دانشجو به دانشگاه آمده‌اند و برای تربیت در اختیار ما هستند بر محور قرآن تربیت شوند.

وی افزود: در تاریخ ثبت شده از خواجه‌نصیرالدین طوسی دانشمند ذی‌فنون ایرانی که علامه علوم و فنون زمان خود بود سؤال کردند چگونه چنین عمر بابرکتی داشته و توانسته در بسیاری از علوم سرآمد روزگار خود شود؟ رمز موفقیت و برکت عمر خود را در تلاوت هرروزه قرآن کریم دانسته است. از بسیاری بزرگان مانند ابوعلی سینا و ملاصدرا نیز نقل شده که هر موقع روزگار بر آنان تنگ می‌شد و یا مسئله علمی لاینحل داشتند به قرآن، نماز یا به ائمه اطهار پناه می‌بردند. این سیره بزرگان به ما یاد می‌دهد که انس با قرآن موجب برکت در عمر و زندگی خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: ارزش کار افرادی که برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش می‌کنند با هیچ اجر دنیوی قابل قیاس نیست. تلاش کنید که فعالیت‌های قرآنی و جشنواره قرآن و عترت در بالاترین سطح کمی و کیفی خود برگزار شود و هر ایده و راهکاری برای ارتقای سطح مسابقات به ذهنتان می‌رسد یا تجربه‌های موفقی که در این زمینه داشته‌اید با همکاران سایر واحد‌های دانشگاهی در میان بگذارید.

عارضی با تأکید بر هرچه باشکوه‌تر برگزارشدن مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه بیان کرد: اینکه در دانشگاه تأکید می‌شود، جشنواره‌های قرآنی برگزار شود برای این است که دانشجو با قرآن انس پیدا کند. سخن قرآن سخن مستدل و راهگشاست؛ بنابراین اگر هنگام تلاوت و تدبر در قرآن می‌خواهید برداشت بهتری از آیات داشته باشید باید خود را مخاطب آیات الهی بدانید.

به گزارش آنا، در این نشست کارشناسان قرآن و عترت درباره بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت، پیشنهاد‌هایی برای برگزاری هرچه بهتر به لحاظ کمی و کیفی بخش‌های کتبی (مفاهیم)، شفاهی و هنر و ادبیات دینی، و اجرای بخشنامه یکشنبه‌های قرآنی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر