صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز؛

بسیاری از بخش‌های اجرایی به موضوع پدافند غیرعامل کم‌توجهی می‌کنند

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر ضرورت پدافند غیرعامل در بخش سلامت تاکید کرد و گفت: بسیاری از بخش های اجرایی به موضوع پدافند غیرعامل کم توجهی می‌کنند.
کد خبر : 814577

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، امین ترابی‌ پور رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روز دوشنبه در نخستین نشست هم اندیشی پدافند غیرعامل در عرصه سلامت با تاکید بر توجه به سامانه‌ های آبرسانی، که در محل دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد بیان کرد: جایگاه و اهمیت پدافند غیرعامل هنوز در بین دستگاه‌های اجرایی و به ویژه برای مدیران مشخص نیست. 

وی گفت: نگاه و توجه به پدافند غیرعامل در تراز پاسخگویی به این حوزه نیست لذا باید به این موضوع بیشتر پرداخته شود. امیدوارم برگزاری چنین برنامه‌هایی خروجی خوب علمی و آموزشی داشته باشد.

وی افزود: از مدت ها پیش در دانشکده بهداشت این دانشگاه، یک نهضت علمی با عنوان اثرگذاری کارهای علمی و پژوهشی ایجاد شده تا متخصصان دارای تراز علمی بتوانند کار خود را عرضه کرده و سازمان‌ های اجرایی از این دستاوردها استفاده کنند.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه برنامه های مختلفی در حوزه پدافند غیرعامل خواهیم داشت ادامه داد: در راستای پدافند غیرعامل از ابتدای امسال تاکنون چندین همایش تخصصی با موضوعات مختلف برگزار شده که بسیار موثر بودند.

وی با اشاره به تهدیدات گسترده در حوزه سلامت افزود: پدافند غیرعامل، آمادگی پیشگیری از اتفاقات را فراهم می‌ کند تا تهدیدات به نحو بهتری مدیریت شوند.

ترابی‌پور گفت: آموزش و اطلاع رسانی همگانی در مورد انواع بیماری ها، می تواند در راستای کاهش خطرپذیری و ارتقای فرهنگ پیشگیری از وقوع و توقف بیماری ها موثر باشد.

گفتنی است در سال ۱۳۸۲ ستاد کل نیروهای مسلح، پدافند غیرعامل را به عنوان یک ساختار معرفی کرد و از سال ۱۳۹۰ تاریخ هشتم آبان در تقویم ایران، به‌ عنوان روز پدافند غیرعامل نامگذاری شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر