صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱
رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

قضات در جهت کاهش آمار پرونده اختلاف و دعاوی تلاش کنند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه قضات با انگیزه و فعال می‌توانند با تعامل سایر مسئولان، ابتکار و خلاقیت آمار پرونده اختلاف و دعاوی را کاهش دهند گفت: احساس مسئولیت قضات نسبت به مقوله امنیت مردم مورد تاکید قرار گیرد.
کد خبر : 813878

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا،  ذبیح‌الله خدائیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر به شهرستان طبس و در جمع قضات دادگستری این شهرستان با ابلاغ سلام ریاست محترم قوه قضاییه، به تبیین جایگاه مهم قاضی و شأن قضاوت پرداخت و اظهار داشت: قضات باید در نوع برخورد و صدور حکم سعه صدر و نهایت دقت را داشته باشند تا طرفین پرونده احساس نکنند تبعیضی صورت گرفته است.

وی احساس مسئولیت قضات نسبت به مقوله امنیت مردم را مورد تاکید قرار داد و افزود: قضات باید با شناسایی مشکلات شهرستان، نسبت به شناسایی منشاء مشکل و رفع آن پیشقدم باشند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور موضوع پیشگیری از وقوع جرم را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: قضات باید با توجه به مقوله پیشگیری، زمینه‌های ایجاد پرونده و شکل‌گیری دعاوی و اختلاف را شناسایی و رفع کنند.

خدائیان ادامه داد: قضات باانگیزه و فعال می‌توانند با تعامل سایر مسئولان شهرستان و ابتکار و خلاقیت، آمار پرونده و اختلاف و دعاوی را کاهش دهند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با مهم دانستن مقوله صلح و سازش خطاب به قضات دادگستری شهرستان طبس، گفت: موضوع صلح و سازش و استفاده از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان را برای حل و فصل پرونده‌ها مورد توجه قرار دهید؛ چراکه این امر نقش مهمی در تسریع در رسیدگی، ایجاد امنیت و همچنین کاهش آمار پرونده‌ها دارد.

خدائیان به تبیین سیاست‌های قوه قضاییه در دوران تحول و تعالی پرداخت و به برخی مصادیق آن از جمله حمایت از تولید، شناسایی مشکلات اساسی کشور، استقلال قاضی و کاهش جمعیت کیفری اشاره کرد.

این مسئول عالی قوه قضاییه با اشاره به روحیه مردمی ریاست دستگاه قضا، نسبت به تسری این نگاه در بین قضات تاکید کرد و گفت: سفر‌های استانی رئیس قوه قضاییه کاربردی است و پیگیری اجرای تصمیمات متخذه در آن‌ها با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر