صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱
براساس نتایج یک بررسی:

دو پنجم بزرگسالان در ۴۰ سالگی از درد مزمن رنج می‌برند

محققان در پژوهش‌های اخیر خود دریافتند، بخش قابل توجهی از افراد تا زمانی‌که به چهل سالگی برسند از ابتلا به دردهای مزمن رنج می‌برند.
کد خبر : 813287

به گزارش خبرنگار گروه جامعه آنا، محققان در پژوهش‌های اخیر خود دریافتند، بخش قابل توجهی از افراد تا زمانی‌که به چهل سالگی برسند از ابتلا به دردهای مزمن رنج می‌برند.

درد مزمن یا مداوم دردی است که با وجود دارو یا درمان، بیش از سه ماه ادامه داشته باشد؛ چنین دردی می‌تواند تمام سنین و تمام قسمت‌های بدن از جمله ستون فقرات را درگیر کند. به عنوان مثال آرتریت، کمردرد، سردرد یا درد تمام عضلانی از جمله این موارد هستند.

این یافته‌ها از تحقیقات بر روی بیش از ۱۲ هزار انگلیسی تا سن ۶۲ سالگی انجام شده است. اکنون دانشمندان کشف کرده‌اند افرادی که در دهه ۴۰ زندگی خود از دردهای مداوم رنج می‌برند، با افزایش سن، بیشتر از دیگران در معرض نارضایتی، افسردگی و بیکاری هستند.

یافته‌های آنها همچنین نشان می‌دهد که درد مزمن در سن ۴۴ سالگی با درد بسیار شدید در ۵۱ سالگی مرتبط است و مبتلایان با افزایش سن در برابر ویروس‌هایی مانند کووید آسیب پذیرتر خواهند بود.

داده‌های تحقیق اخیر در مجله Plos One منتشر شده است؛ پروفسور الکس برایسون از مؤسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه کالج لندن و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: «درد مزمن یک مشکل بسیار جدی است که تعداد زیادی از افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد».


این مطالعه که به توصیه بنیاد ملی سلامت انجام شد، نشان داد که ۴۱ درصد از افراد تا زمانی که به اواسط ۴۰ سالگی خود می‌رسند، از درد مزمن رنج می‌برند.

انتهای پیام/

برچسب ها: افسردگی بیکاری
ارسال نظر