طراحی و تولید مبدل حرارتی و قطعات تخصصی صنعتی
بهرام احمدخانی فارغالتحصیل رشته جغرافیای شهری دانشگاه پیام نور مهاباد و مدیرعامل شرکت دانشبنیان «تجهیز مبدل میران» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تبریز با بیان اینکه این شرکت حدود یک سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و به مرحله تولید رسیده اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور توانستیم به طراحی و تولید مبدل حرارتی اکستنشندار و قطعات تخصصی صنعتی دست پیدا کنیم.
وی افزود: پس از یک دهه تجربه در زمینه ساخت انواع قطعات صنعتی تخصصی از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت انواع مبدلهای حرارتی و قطعات خاص صنایع مادر هم آغاز کردیم و با بهکارگیری مهندسان و تکنسینهای مجرب و نرمافزارهای روز دنیا، تاکنون توانستهایم با تولیدات خود در این زمینه گامی هرچند کوچک در مسیر قطع وابستگی صنایع کشور به اجناس خارجی برداریم و در این راستا صرفهجوییهای اقتصادی و زمانی بسیاری را برای مشتریان خود به ارمغان آوردهایم.
فعال حوزه صنعت اضافه کرد: مفتخر هستیم که به صنایع گوناگون ازجمله صنایع شیمیایی، نفت و گاز، نیروگاهی، صنایع معدنی، کاشی، سرامیک، صنایع غذایی و خطوط تولید لبنی خدمات مختلفی ارائه کرده و توانستهایم در زمینه سیستم خنکسازی و گرمایشی در صنایع مادر ازجمله شیمیایی پتروشیمی، غذایی، کاغذسازی، داروسازی، فولاد و ریختهگری، نیروگاهی، لبنیاتی و.. نیز گامی هرچند کوچک برداریم.
این تولیدکننده دانشبنیان قطعات صنعتی، منبع کویلدار، انواع مبدلهای حرارتی پوسته و لوله، مبدل حرارتی صفحهای و اسپیرال را از دیگر محصولات شرکت متبوع خود دانسته و عنوان کرد: مبدلهای حرارتی از قانون دوم ترمودینامیک عمل کرده و باعث انتقال حرارت بین دو یا چند سیال که بدون اختلاط باهم صورت میگیرد، میشود.
احمدخانی در ادامه گفتوگوی خود با آنا نبود حمایت مالی از تولیدکنندگان را ازجمله نواقص در راه تجاریسازی محصولات فناور برشمرد و گفت: حمایتی از سوی دانشگاه، مراکز و نهادهای مربوط نداشتهایم؛ اما برای معرفی محصولات در راستای تسهیل فروش انتظار حمایت مالی و همکاری داریم.
وی با بیان اینکه بحران کرونا تأثیر منفی روی فعالیتهای شرکت داشته است، عنوان کرد: همکاری در معرفی محصولات به صنعت کشور و فروش محصولات تولیدی علمی موجب رشد و شکوفایی مراکز رشد واحدهای فناور در دانشگاهها میشود.
انتهای پیام/