صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱
در رقابتی با بیش از ۴۰۰ شرکت‌کننده از ۷۱ مرکز آموزشی عالی جهان صورت گرفت؛

راهیابی تیم دانشگاه امیرکبیر به فینال مسابقه ابتکار بازیافت پاک

گروهی از دانشجویان مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقه بین‌المللی ابتکار بازیافت پاک فینالیست شدند.
کد خبر : 812179

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ابتکار بازیافت پاک، نام طرحی متن‌باز برای افراد شاغل در صنعت نساجی در سراسر جهان است که می‌توانند برای دستیابی به روش‌های پایدار و پاک برای بازیابی و بازیافت کالا‌های مصرف شده نساجی مشارکت کنند.

هدف ابتکار بازیافت پاک، جستجوی شیوه‌های بهینه برای استفاده دوباره از زباله و پسماند صنایع نساجی از جمله پوشاک و مواد شیمیایی مورد استفاده در فرایند‌های تولید است.

از دیگر اهداف این طرح، بهره‌گیری از ایده‌های نوآورانه برای یافتن راه‌های پاکیزه‌تری برای تصفیه پساب، کاهش مصرف انرژی و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی است.

در این رقابت، بیش از ۴۰۰ شرکت‌کننده از ۷۱ مرکز آموزشی عالی در ۵ قاره جهان حضور یافتند و در آخر، ۶ گروه یک تا چهار نفره، به عنوان فینالیست برگزیده شدند.

در این میان، یک گروه ۴ نفره از دانشجویان رشته مهندسی نساجی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز حضور داشتند که فینالیست شدند. این دانشجویان با راهنمایی فاطمه داداشیان، عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی نساجی، توانستند با طرح ایده‌هایی نوآورانه جواز حضور در مرحله نهایی را در این مسابقه بین المللی کسب کنند.  

گفتنی است، فاطمه عزیزی، حسن شریفی، ارمغان برکت و امیرپارسا معصومی، اعضای گروه فینالیست از دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند. این رقابت ٣ برنده خواهد داشت که با نظرسنجی عمومی تعیین خواهند شد.   سایر فینالیست‌ها از دانشگاه مک‌گیل (کانادا)، دانشگاه وسترن (انگلستان)، دانشگاه نساجی (بنگلادش)، دانشگاه کیپ کوست (غنا) و دانشگاه ماکرِره (اوگاندا) هستند.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر