صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام شمسی تأکید کرد؛

تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند تربیت نسل انقلابی

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: حرکت جمهوری اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی بوده و راه تحقق تمدن نوین اسلامی تربیت نسل انقلابی است.
کد خبر : 810810

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، حجت‌الاسلام محمدمهدی شمسی در نشست کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: حرکت جمهوری اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی بوده و راه تحقق تمدن نوین اسلامی تربیت نسل انقلابی است. نسلی که خصوصیاتی شامل شجاع، متدین، دارای ابتکار، پیش‌گام غیور و خودباور  دارد.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی عنوان کرد: مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به نسل فعلی و به شهدا مدافع حرم و امنیت دارند؛ اما باید این نسل فعلی مدیریت و تربیت لازم را داشته باشند؛ زیرا فوق‌العاده حساس هستند. استفاده از محتوای قرآن برای تربیت نسل فعلی و آشنا کردن با آموزه‌های قرآنی برای تحقق چنین نسلی لازم است.

**قرآن در دانشگاه‌ها و آموزش عالی جایگاه رفیعی دارد

آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز نیز به جایگاه والای قرآن اشاره کرد و با تأکید بر توجه ویژه به امر تربیت از طرف دانشگاهیان به‌ویژه در حوزه فرهنگی و قرآنی گفت: قرآن در دانشگاه‌ها و آموزش عالی در جایگاه رفیعی است. یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه، تربیت اسلامی بوده و نیاز دائمی به رهنمود‌های قرآنی و توسعه مبانی قرآنی در جامعه ضرورت دارد.

**ترویج فعالیت‌های قرآنی و معارف دینی در مراکز دانشگاهی ضروری است 

دبیر شورای قرآن و عترت استان آذربایجان شرقی نیز عنوان کرد: توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی و معارف دینی در واحد‌ها و مراکز دانشگاهی ضروری است و ایجاد انگیزه در علاقه‌مندان و مشارکت حداکثری دانشگاهیان در فعالیت‌های مرتبط با قرآن و عترت، هماهنگی و وحدت رویه میان کانون‌های قرآن و عترت واحد‌ها و مراکز استان و گسترش فعالیت‌ها و هم‌افزایی در برگزاری فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد.

مهدی مهدی‌پوراضافه کرد: در رابطه با چگونگی برگزاری بیست و هفتمین مسابقات کتبی و شفاهی، جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه آزاد اسلامی، نمایشگاه‌ها، طرح یکشنبه‌های قرآنی، طرح ملی حفظ قرآن کریم و شرایط مصاحبه و جذب استادان درس انس با قرآن جزء طرح‌های پیشنهادی برای اجرا در سال تحصیلی جدید است که با توجه به ابلاغ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی درباره میزبانی این جشنواره برای سومین بار توسط استان آذربایجان شرقی مشارکت کارشناسان قرآن را در این امر جدی‌تر از سال گذشته است.

به گزارش آنا در این جلسه از۱۰ منتخب بیست و ششمین مسابقات بخش معارفی و آوایی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی که در مرحله کشوری حائز رتبه برتر شده بودند به همراه چهار نفر از کارشناسان قرآنی واحد‌های تبریز، ایلخچی، میانه و بناب با اهدای لوح و هدیه نقدی قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر