صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

«لاو» و چالش مهاجرت نوجوان روستایی به خارج از کشور/ مستند سازی را دوست دارم چون بودجه عجیب و غریب نمی خواهد

کارگردان مستندهای در دست تولید«لاو» و «ک مثل کرونا» درباره این مستندها گفت: «لاو» روایت چالش یک فرزند نوجوان با خانواده اش برای خروج از کشور است و «ک مثل کرونا» نیز تأثیر کرونا را بر کودکان بررسی می کند.
کد خبر : 810096

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، رضا غلامی‌مطلق مستندساز خراسانی و کارگردان فیلم‌هایی همچون «یعقوب فرزند جرگلان»، «مرد‌ها برابرترند»، «بخشی»، «قارشلق» و «یاشماق» با بیان اینکه دو  اثر آخرش «لاو» و «ک مثل کرونا» به جشنواره بین‌المللی فیلم مستند نمی‌رسد، درباره مستند «لاو» تشریح کرد: من در هنرستان رشته فوتوگرافیک تدریس می‌کنم. یک دانش‌آموز زرنگ روستایی داشتم که سوژه فیلمم بود. می‌دیدم مشکلاتی با خانواده دارد و مثلا پدرش برای پروژه عکاسی همراه ما نشد و آن دانش آموز هم همراه ما نیامد. پس از صحبت هم متوجه شدم چندان ارتباط خوبی با باخانواده‌اش ندارد و می‌خواست از کشور برود و خانواده‌اش مخالفت می‌کردند.

وی افزود: برای فیلم «لاو» در حال حاضر کمی با مشکل رو‌به‌رو شدیم و البته این از چالش‌های ساخت فیلم مستند است که نیازمند اجازه خانواده پسر برای تصویربرداری هستیم، تا شاید بتوانیم در آینده با گفتگو مشکلات را حل کنیم و فعلا متوقف شده است.

غلامی مطلق درباره فیلم کوتاه «ک مثل کرونا» و روند ساخت این فیلم گفت: من ایده این فیلم را از کلاس نقاشی که دخترم می‌بردم، گرفتم و بعد به کرونا رسیدیم. ابتدای کار قرار نبود درباره کرونا و کودکان فیلم بسازیم حدود دوسال پیش توانستم مجوز ساخت این فیلم را در پیچینگ (طرح ایده) انجمن سینمای جوان بگیرم و قرار شد آن را بسازم و موضوع آن درباره یک کلاس نقاشی و بچه‌های کوچکی است که هنوز وارد مدرسه نشده‌اند و ما تأثیر کرونا را در این فیلم نشان می‌دهیم.

این کارگردان مستند ادامه داد: به کمک نقاشی این بچه‌ها تعدادی انیمیشن ساخته می‌شود و بعد درباره کرونا و تأثیری که روی آن‌ها گذاشته است، صحبت می‌کنیم و تمام این‌ها به صورت مستند-نقاشی ۲۰ دقیقه‌ای درآمده است.

غلامی مطلق با اشاره به اینکه مشکلی برای ساخت انیمیشن نداشته است، گفت: من مدرس انیمیشن بودم و در این حوزه کار کردم و از این بابت مشکلی نداشتم.
وی با تأیید اینکه با تمام این مشکلات و چالش‌ها بر سر راه، همچنان دوست دارد مستند بسازد، گفت: من خیلی به فیلمسازی علاقه‌مندم و مستند را به دلیل علاقه و اینکه نیاز به بودجه‌های عجیب غریب ندارد، دوست دارم.

غلامی مطلق که در گذشته گفته بود، تمایل به ساخت فیلم داستانی دارد، درباره اینکه تا این لحظه به کجا رسیده است، گفت: فعلا دنیای مستند من را رها نکرده و نمی‌دانم، توانایی دست کشیدن از ایده‌هایم را دارم تا به سمت سینمای داستانی بروم یا خیر.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر