صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱
رضایی اعلام کرد؛

صادرات ۲ هزار تُن گیاهان دارویی به ارزش ۶۰۰ میلیون دلار

رئیس اتحادیه انجمن تولیدکنندگان گیاهان دارویی و مواد کشاورزی کشور از صادرات ۲ هزار تُن گیاهان دارویی به ارزش ۶۰۰ میلیون دلار به کشورهای اروپایی خبر داد.
کد خبر : 809980

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دامغان، محمدعلی رضایی  در نخستین همایش «گیاهان و دارو‌های گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه» از صادرات ۲ هزار تن گیاهان دارویی به ارزش ۶۰۰ میلیون دلار خبر داد و اظهار کرد: گل محمدی، زعفران، باریجه و آنغوزه بیشترین گیاهان دارویی هستند که به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند.

وی با انتقاد از سازماندهی نامناسب در موضوع صادرات محصولات کشاورزی در کشور عنوان کرد: نبود نگاه دقیق و هماهنگ در تمامی بخش‌ها موجب از دست دادن بازار پسته دنیا در سال ۱۴۰۱ شده و با ۶۵۰ هزار تن عرضه بازارشکنی صورت گرفت و سه دلار زیر قیمت پسته ۱۲ دلاری ایران این بازار با وجود کیفیت و مزه خوب پسته ایرانی از انحصار ما خارج شد.

رئیس اتحادیه انجمن تولیدکنندگان گیاهان دارویی و مواد کشاورزی کشور عنوان کرد: اکنون ۱۲۰ هزار میلیارد دلار گردش مالی گیاهان دارویی در جهان بوده و این سؤال مطرح می‌شود که سهم کشور ما از این بازار به چه میزان بوده؟ با توجه به اینکه ۴۵۰ تُن تولید زعفران را داریم از این بازار ۵۵۰ میلیون دلار یعنی زیر نیم درصد سهم ما با وجود ظرفیت‌های زیست محیطی است.

رضایی که در همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان سخن می‌گفت، افزود: پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ گردش مالی گیاهان دارویی به ۵۰۰ هزار میلیارد دلار خواهد رسید و باید پرسید ما برای این بازار عظیم چه برنامه‌ریزی را انجام داده‌ایم؟

وی تأکید کرد: با برنامه‌ریزی صحیح، ممارست در کار‌ها می‌توان بر مشکلات فائق آمد، ما فرزندان جنگ هستیم و فعالیت‌های جهادی را به خوبی فراگرفتیم و از توان نیرو‌های جهادی به خوبی استفاده نشد.

رئیس اتحادیه انجمن تولیدکنندگان گیاهان دارویی و مواد کشاورزی کشور توضیح داد: کشور آلمان پس از جنگ به جهش اقتصادی دست پیدا کرد و جهادگران در چند مورد سرآمد هستند واعتقادات، صداقت، صراحت و کار گروهی را به خوبی به انجام می‌رسانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر