چرا دانشگاه آزاد قم میزبان بیستمین دوره مسابقات ملی بتن شد؟
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ مسابقات ملی بتن همهساله توسط انجمن ملی بتن با همکاری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار میشود و در این راستا بیستمین دوره این مسابقات به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قم برنامهریزی شده است.
در نخستین نگاه به این رویداد بزرگ ملی یک سؤال در ذهن جامعه دانشگاهی ایجاد میشود که بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که در صنعت بتن حرفی برای گفتن دارند، چرا دانشگاه آزاد اسلامی قم بهعنوان میزبان بیستمین دوره مسابقات ملی بتن انتخاب شده و معیارهای انتخاب دانشگاه میزبان از سوی مسئولان چه بوده است؟
عضو هیئت علمی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره دلایل انتخاب انجمن ملی بتن درمعرفی دانشگاه آزاد اسلامی قم بهعنوان میزبان مسابقات ملی بتن به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بهلحاظ فعالیتهای علمی و پژوهشی مؤثر در سطح ملی و بینالمللی از رتبه و جایگاه ارزشمندی برخوردار است.
ثریا کریمی عنوان کرد: بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در ارزیابی و معیارهای انتخاب انجمن بتن و مرکز توسعه ملی پایدار ایران، امتیازات لازم برای میزبانی برگزاری مسابقات ملی بتن را بهدست آورد.
به گفته این استاد دانشگاه، میتوان برداشت کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در امتداد مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی پس از ۴۰ سال فعالیت مؤثر در زمینههای متعدد علمی، پژوهشی و آموزشی به حدی از بالندگی رسیده که توانسته نظر جامعه دانشگاهی را جلب کند و میزبانی بزرگترین رویداد صنعت بتن کشور به واحد دانشگاهی قم واگذار شود.
وی اضافه کرد: شاید بتوان فعالیت استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در عرصههای ملی و بینالمللی در زمینههای متعدد علمی و پژوهشی اعم از ارتقای استادان به درجات دانشیاری و استادیاری و ارائه مقالات معتبر از سوی استادان و دانشجویان در مجامع علمی ملی و بینالمللی و حضور مؤثر دانشجویان و استادان این دانشگاه در عرصههای ورزشی را در انتخاب این دانشگاه برای میزبانی مسابقات مؤثر دانست.
بسترهای میزبانی مسابقات ملی بتن به بهترین شکل مهیاست
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم نظر متفاوتی درباره انتخاب این دانشگاه برای میزبانی مسابقات عنوان کرد و به آنا گفت: تعداد دانشجو و تنوع رشتههای دانشگاهی و تجهیزات آموزشی، پژوهشی و شبکه آزمایشگاهی، مراکز تحقیقاتی، رشد و فناوری و ارتباط با صنعت موجود در این واحد دانشگاهی بسترهای میزبانی مسابقات ملی بتن را مهیا کرد.
عباس شعبانی تبیین کرد: سؤال دومی که مطرح است اینکه اکنون نگاه تمام دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، استادان و تیمهای دانشجویی فعال در عرصه علم و فناوری بهخصوص فعالان عرصه بتن و تمامی فعالان بخش صنعت کشور به سمت دانشگاه آزاد اسلامی قم است.
وی افزود: باید دید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم چگونه میتوانند از این فرصت بهدست آمده برای رسیدن به اهداف نظام آموزشی خود استفاده کنند. فرصت ایجادشده برای واحد قم در فرآیند برگزاری مسابقات ملی بتن اگر نخستین فرصت نباشد، آخرین فرصت هم نخواهد بود.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بیان کرد: مسئولان دانشگاه میتوانند با برنامهریزی دقیق از این فرصت بهدست آمده بهترین استفاده را داشته باشند. باید متفکرانه منتظر برگزاری بزرگترین رویداد صنعت بتن در این دانشگاه بود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/