صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۴ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱

ناوهواپیمابر آمریکا به کره جنوبی می‌رود

در بحبوحه تنش‌های فزاینده با کره شمالی، یک ناو هواپیمابر آمریکایی قرار است این هفته برای اولین بار ظرف پنج سال گذشته وارد کره جنوبی شود.
کد خبر : 806638

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، نیروی دریایی کره جنوبی در بیانیه‌ای عنوان داشت: «ناو هواپیمابر آمریکایی رونالد ریگان برای برگزاری رزمایش‌های مشترک روز جمعه به پایگاه نیروی دریایی کره جنوبی – واقع در جنوب شهر بندری "بوسان" خواهد رسید.»

در این بیانیه آمده است: «از طریق برگزاری رزمایش‌های مشترک، نیروهای دریایی هر دو کشور قصد دارند آمادگی نظامی خود را ارتقاء ببخشند و همچنین عزم و اراده راسخ خود درخصوص صلح و ثبات در شبه جزیره کره را نشان دهند.»

به گفته وزارت دفاع کره جنوبی، این اولین رزمایش‌های مشترک ناوهواپیمابر آمریکایی در نزدیکی شبه جزیره کره از سال ۲۰۱۷ خواهد بود، درست هنگامی که ایالات متحده سه ناوهواپیمابر از جمله ریگان را برای رزمایش‌های آبی با کره جنوبی در پاسخ به آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی فرستاد.

این اقدام کره جنوبی و آمریکا پس از آن صورت می‌گیرد که رهبر کره شمالی چندی پیش در اظهاراتی تاکید کرد، وضعیت هسته‌ای این کشور "برگشت ناپذیر" شده و ارتش کره شمالی اکنون اجازه استفاده "خودکار" از تسلیحات اتمی را دارد.

کره شمالی همچنین از رزمایش‌های مشترک پیشین میان ایالات متحده و کره جنوبی انتقاد کرد و آن‌ها را "تمرینی برای جنگ" خواند و خاطرنشان کرد که این رزمایش‌ها بیانگر "سیاست‌های خصمانه" واشنگتن و سئول است.

برخی از تحلیلگران معتقدند که اقدامات کره شمالی صریحا نشان می‌دهد تا زمانی که ایالات متحده این کشور را به عنوان یک کشور هسته‌ای به رسمیت نشناسد، کره شمالی علاقه‌ای به بازگشت به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای ندارد.

انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر