آغاز کار دانشکده مهارت و کارآفرینی در دزفول
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، علی فرهمندپور فرماندار ویژه شهرستان دزفول در آیین افتتاح دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با قدردانی از پیگیریهای انجام شده برای بهرهبرداری از دانشکده گفت: امید است در راستای تکمیل چرخههای تولید که منتج به موفقیت و توسعه شهرستان میشود، برنامهریزی مستمری در مورد اهداف بلندمدت آموزش مهارتهای لازم و متناسب با نیازهای جامعه به ویژه شهرستان دزفول برای دانشجویان و دانش آموختگان انجام شود.
فرهمند افزود: دانشکده مهارت و کارآفرینی میتواند در زمینه توسعه فرصتهای اشتغال و ایجاد فضای مناسب کسب و کار و ارتباط بیشتر با محیطهای صنعتی در پرورش نیروی مستعد، اثرگذار باشد بهگونهای که دانشجویان علاوه بر تحصیل از مهارتهای مختلف کاربردی بهرهمند شوند.
وی اظهار کرد: لازم است همه مسئولان در تمام دستگاهها و نهادها، همکاری همه جانبهای در راستای رشد و پرورش متخصصان آیندهساز کشور با دانشگاهها داشته باشند تا شاهد تکمیل چرخه پیشرفت جامعه به دست مراکز علمی باشیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم در این مراسم با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ توسط مقام معظم رهبری با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» و تأکید بر اهمیت و ضرورت اشتغال آفرینی در جامعه و لزوم برنامه ریزی و فعالیت دانشگاه و صنعت در این راستا اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از پیشروترین دانشگاهها در زمینه فناوری و مهارتآموزی، رسالت جدیدی برای خود تعریف کرده و آن، راهاندازی دانشکدههایی به عنوان مهارت و کارآفرینی است؛ چراکه دانشگاههای نسل یک و ۲ دانشگاههای پژوهشی و آموزشی بوده و صرفاً وظیفه تحصیل، آموزش و بالابردن سطح دانش جامعه را برعهده دارند؛ اما دانشگاههای نسل ۳ و ۴ دانشگاههای مسئلهمحور و جامعهمحور هستند و یکی از وظایف دانشگاه نسل ۳ کارآفرینی است.
سید محمدمهدی صافی افزود: رسالت دانشگاه نسل سوم، فراهم کردن شرایط ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای فارغ التحصیلان و افراد جامعه است و لازمه این کار، راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی به منظور آموزش مهارت به دانشجویان در کنار تحصیل آنان است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: در گذشته دانشجویان پس از فراغت از تحصیل و کسب مدرک دانشگاهی مجبور به شرکت در دورههای مهارتی و گذراندن دورههای آموزشی برای اشتغال و جذب در بازار کار بودند؛ اما اکنون با راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی با شعار هر دانشجو در هر ترم یک مهارت، میتوانند همزمان با تحصیل یک یا چند مهارت را فرابگیرند تا پس از فراغت از تحصیل و کسب مدرک دانشگاهی مهارتهای لازم به منظور کارآفرینی و اشتغال را توأمان داشته باشند.
صافی افزود: باید با برنامه ریزی و کار مستمر نیازهای مهارتی صنعت و کارگاههای تولیدی را شناسایی و بر اساس آن دورههای آموزشی مهارتی را از ابتدای این ترم تحصیلی برگزار کرد تا علاوه بر برآورده شدن نیاز جامعه هدف که دانشجویان در حال تحصیل هستند، نیازهای عموم افراد جامعه، کارمندان و کارگران سایر ادارات، اصناف و کارگاههای صنعتی را نیز برآورده کرد.
وی با اشاره به طرح پویش بیان کرد: در این طرح دانشجو از ابتدای تحصیل با حضور در صنایع و گذراندن مراحل کارآموزی به کسب مهارت و تجربه عملی میپردازد و در طرح مدارس عالی مهارت آموزی نیز آموزش مهارت به همراه مشاوره شغلی انجام میشود.
در ادامه محمدحسن پرآور رئیس شورای اسلامی شهرستان دزفول راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی را کار بسیار مهم و تأثیرگذار در شهرستان برشمرد و این کار را یکی از گامهای بزرگ دانشگاه آزاد دانست و اظهار کرد با راهاندازی این دانشکده خلاء بین دانشگاه و بازار کار از بین خواهد رفت و باعث آشتی مجدد جوانان با آموزش عالی میشود.
در پایان مراسم اوژنگ رئیس اداره فنی حرفهای شهرستان دزفول با بیان اینکه در شهرستان ۱۲۰ آموزشگاه فعال در رشتههای مختلف وجود دارد، اظهار کرد: در اداره فنی حرفهای با دانشگاه آزاد همکاری و ارتباط خوبی داریم و یکی از ویژگیهای دانشگاه آزاد وجود تجهیزات مناسب، استادان توانمند و باسواد است و این ویژگیها فرصتهای مناسبی برای مهارت آموزی دانشجویان خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/