صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵

دیابت عامل 9 درصد از مرگ و میرها و مصرف کننده 10 تا 25 درصد درآمد خانوارها

استاد رشته تغذیه واحد سروستان با هشدار افزایش مبتلایان به دیابت، گفت: «7 درصد جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند که این بیماری عامل 9 در صد از مرگ و میرهاست و به‌طور میانگین 10 تا 25 درصد درآمد خانوارها صرف درمان دیابت می شود.»
کد خبر : 80418

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سلمه بهمن‌پور در جلسه‌ای که به مناسبت هفته سلامت و با موضوع «غلبه بر دیابت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان برگزار شد، تغییر سبک زندگی و غذایی در جوامع امروزی را مهمترین عامل افزایش مبتلایان به دیابت عنوان کرد.


وی گفت: «در حالی که ایرانی‌ها در دهه گذشته روزانه 2000 کالری انرژی از طریق تغذیه وارد بدن خود می‌کردند، این رقم اکنون به 3100 کالری افزایش پیدا کرده است.»


به گفته این متخصص تغذیه، 30 دقیقه فعالیت ورزشی در روز، استفاده نکردن از غذاهای آماده، کنترل استفاده از چربی و شیرینی مهم‌ترین عومل پیشگیری از دیابت است.


وی اظهار کرد: «باید تمام تلاش ما بر پیشگیری باشد که در صورت ابتلا به دیابت، درمان آن سخت و هزینه‌بر خواهد بود.»


این استاد رشته تغذیه واحد سروستان، تغییر در رژیم غذایی جامعه را نیاز به فرهنگ‌سازی دانست و افزود: «آثار مخرب بیماری دیابت بر روی چشم، کلیه، قلب و اعصاب بسیار جدی است.»


بهمن‌پور شعار امسال هفته سلامت را نشان دهنده اهمیت جلوگیری از ابتلا به این بیماری دانست و خاطرنشان کرد: «استفاده از میوه‌ها و سبزیجات، غذاهای فیبردار، غذاهای دریایی، حبوبات و لبنایت و تغذیه سالم به طور کلی یکی از راهکارهای پیشگیری ابتلا به این بیماری است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر