صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱
در جمع اصحاب رسانه تشریح شد؛

جزئیات رویداد چالش کارآفرینی و اجتماعی دزفول

 مدیر مرکز واحد‌های فناور شهرستان دزفول جزئیات برگزاری رویداد چالش کارآفرینی و اجتماعی را تشریح کرد.
کد خبر : 802102

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، مهدی هودگر مدیر مرکز واحد‌های فناور شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات مرکز رشد واحد‌های فناور دزفول در خصوص رویداد چالش کارآفرینی و اجتماعی دزفول افزود: این ایده‌ها پس از ثبت نام در سامانه مراحل اولیه پذیرش را پشت سر گذاشته و وارد رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول شده‌اند.

وی با بیان اینکه چالش کارآفرینی اجتماعی در سطوح ایده تا شرکت‌های بالغ باز بود و هر مخاطبی می‌توانست در آن شرکت کند، ادامه داد: برنامه مدون رویداد از فردا ۲۷ مرداد آغاز و دو کارگاه آنلاین تخصصی در حوزه طراحی و تهیه بوم کسب و کار و دیگری مدیریت شرکت‌های نوپا و استارت‌آپی به صورت آنلاین برای مخاطبان برگزار می‌شوند.

دبیر علمی رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول بیان کرد: دوم شهریورماه همزمان با هفته دولت نیز ورک شاپ یا کارگاه عملی تهیه بوم کسب و کار و طرح توجیهی برگزار و مربیان و مشاوران تخصصی عملیات منتورینگ تیم‌ها را انجام می‌دهند.

وی افزود: همه تیم‌ها در پایان یک بوم کسب و کار و طرح توجیهی را برای فعالیت خود تنظیم می‌کنند که این فعالیت یکی از تخصصی‌ترین فعالیت‌ها در آموزش‌های کسب و کار است.

هودگر رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی را یکی از استانداردترین دوره‌های این حوزه دانست و گفت: مرحله داوری این رویداد سوم شهریور انجام می‌شود که در آن تیم تخصصی کسب و کار رویداد به داوری طرح‌های توجیهی در کارگاه عملی می‌پردازد و هر ایده دهنده ۱۰ دقیقه فرصت دفاع از طرح خود را دارند.

هودگر افزود: طرح‌ها پس از این مرحله برای تعیین عناوین برتر امتیازدهی و دسته بندی می‌شوند تا بتوانیم حوزه عملکردی را آسیب شناسی کنیم.

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دزفول بیان کرد: آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی اجتماعی چهارم شهریورماه ساعت ۹ونیم در محل فرمانداری ویژه دزفول برگزار و نفرات برتر معرفی می‌شوند البته این آیین، نمادین است چراکه رفع مشکلات کسب و کار بعد از آن تازه آغاز می‌شود.

وی با اشاره به آغاز رسمی رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی دزفول از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ گفت: به رغم تمایل شرکت‌هایی از نقاط مختلف کشور این رویداد به صورت شهرستانی برگزار شده تا موانع و مشکلات صنایع دزفول بررسی و برای رفع آن‌ها چاره اندیشی شود.

هودگر محور‌های رویداد را کشاورزی، صنایع کوچک و متوسط، صنعت گردشگری، صنایع خلاق و فرهنگی، فناوری‌های ICT، هوشمندسازی و صنایع سبز عنوان کرد و گفت: بیشترین شرکت کنندگان در حوزه صنایع خدماتی و تولیدی وارد رویداد شده‌اند.

وی هدف از برگزاری رویداد چالش کارآفرینی اجتماعی را ایجاد یک موج در آموزش این حوزه دانست و افزود: مطالعات این رویداد از یک سال قبل در کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر دزفول آغاز شده و طبق بررسی‌ها، بیشترین دلیل آسیب کسب و کار‌ها بعد از راه اندازی از ناحیه دانش اولیه است.

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان کرد: کارگروهی تخصصی برای برگزاری این رویداد تشکیل و قرار شده آموزش‌ها در سه دسته شامل ایده‌های نوآور و خام، شرکت‌های نوپا و تازه تاسیس و صنعتی و نیمه صنعتی ارائه شوند.

وی افزود: امیدواریم با شناسایی این سه دسته بتوانیم آموزش‌های بومی و تخصصی را برای هر یک از این دسته‌ها ارائه و به آن‌ها کمک کنیم.


دبیر علمی رویداد با اشاره به فعالیت پنج مرکز رشد دولتی و نیمه دولتی در این شهرستان گفت: شهرستان اهواز هفت مرکز رشد فعال دارد، ولی شهرستان دزفول از مرکز رشد کشاورزی صفی آباد، مرکز رشد واحد‌های فناور و مرکز رشد دانشگاه آزاد، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی و مرکز نوآوری دانشگاه جندی شاپور بهره‌مند است.

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دزفول افزود: طرح‌ها و ایده‌ها در مرکز رشد از منظر اقتصادی بررسی و از طرح‌های دارای مشتری حمایت می‌شود. 

هودگر با ابراز تاسف از سرگردانی برخی نخبگان اظهار کرد: نخبگان برای تجاری سازی طرح‌ها و ایده‌های خود باید به مراکز رشد مراجعه کنند حال آنکه برخی امور را از طریق فرمانداری و شهرداری پیگیری می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم آموزش شاغلان و فعالان صنعت پیش از شروع کار اظهارداشت: برخی مشاغل صرفا با یک ایده و دریافت تسهیلات وارد عرصه شده و بعد از مدت زمانی با مشکلات اقتصادی و مالی مواجه می‌شوند.

 مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دزفول با اشاره به کمبود زمین برای ارائه به سرمایه گذاران در این شهرستان گفت: سرمایه گذارانی با دانش فنی، جواز تاسیس و پروانه بهره داری در سطح شهرستان داریم که زمینی برای ارائه به آن‌ها نیست.

هودگر با بیان اینکه از هر یک میلیون ایده فقط ۱۰ ایده، صنعتی می‌شود، بیان کرد: تاکنون سه هزار ایده به مرکز رشد واحد‌های فناور دزفول رسیده که از ۲۵۰ ایده حمایت شده و ۵۰ ایده تجاری سازی شده‌اند.

وی با بیان اینکه ایده‌های مورد تایید برای دریافت تسهیلات با تخفیف بهره سه تا پنج درصدی به بانک‌ها معرفی می‌شوند، افزود: ایده‌ها تا زمانی که در ذهن هستند به کار نمی‌آیند بلکه برای مشخص شدن عیار آن‌ها باید بیان شوند.

به گزارش خبرگزاری آنا، استان خوزستان به ویژه شمال آن با ظرفیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی و منابع طبیعی، آب و انرژی، معادن و خطوط ارتباطی گسترده و همچنین سیل عظیم دانش آموختگان دانشگاهی می‌تواند به عنوان الگوی توسعه در کشور ایفای نقش کند.

ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور ارتقای سطح زندگی و کاهش نرخ بیکاری از جمله عوامل مهم در گسترش مراکز رشد در این منطقه هستند و می‌توانند به عنوان مراکزی ویژه برای خلق موقعیت‌های شغلی، کارآفرینی، خلق و ظهور و رشد خلاقیت‌ها و کارفرینی در همه سطوح سنی مورد استفاده قرار گیرند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

برچسب ها: خوزستان
ارسال نظر