صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱
در دوره توان‌افزایی استادان تأکید شد؛

لزوم انتقال حماسه‌ رزمندگان و ایثارگران در کلاس‌های درس دانشگاه

دوره توان‌افزایی استادان درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در کرمانشاه برگزار و بر انتقال حماسه‌های رزمندگان و ایثارگران در تمام کلاس‌های درس دانشگاه تأکید شد.
کد خبر : 802075

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمانشاه، همزمان با ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به کشور عزیز اسلامی، دوره دوروزه توان‌افزایی استادان درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس استان‌های ایلام، کردستان و کرمانشاه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده شهدای جهاد علمی «دانشکده فنی و مهندسی» این واحد دانشگی برگزار شد.

حسن امیری معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، محمد سراج از استادان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مدرس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس، محمدجواد صیدی معاون اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه، طیبه زارعی مدیر گروه معارف اسلامی واحد کرمانشاه و جمعی از استادان واحد کرمانشاه در این دوره حضور داشتند.

محمد سراج از استادان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در این دوره، دو حادثه مهم و بزرگ سال‌های اخیر کشور را انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برشمرد و بیان کرد: این دو حادثه دارای آثار پیامد‌ها و درس‌های بسیار بوده است؛ البته در موضوع انقلاب خیلی‌ها از افراد سیاسی تا عادی یا دانشجو و استاد خود را صاحب نظر می‌دانند؛ اما در موضوع دفاع مقدس دانشجویان نسبت به این مسئله ساکت هستند یعنی آنچه که در کشور اتفاق افتاده و نسل دفاع مقدس انجام داده مورد تأیید است و آن را قبول دارند.

مدرس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس تأکید کرد: اضافه کردن دو واحد درسی با عنوان دفاع مقدس حرکت ارزشمندی بود تا از درس‌ها، عبرت‌ها و موفقیت‌های سال‌های دفاع مقدس بگوییم و نسل جدید را با آنها آشنا کنیم و به قول مرحوم شریعتی آنها که رفتند کاری حسینی کرده‌اند و آنها که ماندند باید زینب گونه رفتار کنند و با این نگاه مسئولیت داریم از این فرصت استفاده کنیم  تا از حماسه و ایثار و فداکاری دفاع مقدس بگوییم که چگونه همه قدرت‌ها علیه ما وارد جنگ شدند و همه سازمان‌ها را علیه ما شوراندند تا ما شکست بخوریم و چطور شد که موفق نشدند و ما پیروز شدیم.

امیری نیز اظهار کرد: احترام گذاشتن به کسانی که در جنگ‌ها و دفاع از وطن برای کشور خود جانفشانی کرده اند بسیار لازم و واجب بوده و بیان و انتقال حماسه‌های رزمندگان و ایثارگران در تمام کلاس‌های درس لازم و ضروری است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه که خود نیز از جانبازان سرفراز دفاع مقدس است، تأکید کرد: باید هر کدام از ما به عنوان مدرس انتقال دهنده دست آورد‌های دفاع مقدس و خاطرات جانبازان و ایثارگران و شهیدان به جوانان و دانشجویان باشیم؛ چراکه به زبان استاد قطعاً اثرگذاری بیشتری دارد و جوانان ما بدانند چه از خود گذشتگی‌ها و حماسه‌هایی صورت گرفته تا کشور ما امروز سربلند باشد.  

به گزارش آنا، دوروزه توان‌افزایی استادان درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس با همکاری مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد حفظ آثارو نشر دفاع مقدس از ۲۳ مرداد تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ در ۱۰ منطقه کشور برگزار می‌شود که دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه میزبان دوره سه استان ایلام، کردستان و کرمانشاه بود. این دوره در راستای تحقق ارزش‌های دفاع مقدس وانتقال شایسته آن به نسل جدید و بازبینی مطالب کتاب‌های درسی است.  

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر