صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

رژیم غذایی ضد رفلاکس برای مادران شیرده

یک متخصص تغذیه ، با بیان اینکه رفلاکس در کودکان یک امر طبیعی است، گفت: مصرف مواد غذایی نفاخ و آلرژن می‌تواند موجب درد و ناراحتی در نوزاد شود به همین دلیل مادران باید به رژیم غذایی خود توجه بسیاری داشته باشند.
کد خبر : 79561

دکتر خدیجه رحمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با درباره رژیم غذایی مادرانی که کودکان مبتلا به رفلاکس دارند،ادامه داد: به این دسته از مادران توصیه می‌شود از مصرف غذاهای نفاخ مانند انواع کلم به خصوص کلم خام، غذاهای پرچرب، گندم، سویا، تخم مرغ، انواع مغزها به خصوص بادام زمینی و ماهی خودداری کنند.


وی افزود: میوه‌هایی مانند سیب، موز، انجیر، نارگیل و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، کلم و ریواس نیز می‌تواند برای مادر آلرژن باشد.


این متخصص تغذیه در ادامه یادآور شد: با توجه به اینکه در فصل بهار و تابستان میوه‌هایی مانند ملون و هنداونه افزایش می‌یابد به این دسته از مادران توصیه می‌شود ملون را به اندازه یک برش کوچک و هندوانه را به اندازه یک لیوان و یک چهارم مصرف کنند.


رحمانی در ادامه با بیان اینکه مادرانی که نوزاد آنها به رفلاکس مبتلا است نباید غذای پرچرب و سرخ شده مصرف کنند، عنوان کرد: هم‌چنین مصرف نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه، قهوه، چای و شیر نیز می‌تواند برای آنها آلرژن باشد.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: مصرف انواع مرکبات از جمله لیمو و آبلیمو، آلو، سرکه و سس‌های حاوی سرکه نیز می‌تواند جزو مواد آلرژن محسوب شود.


وی یادآور شد: مادران باید توجه داشته باشند مواد غذایی عنوان شده برای تمام افراد نمی‌تواند آلرژن باشد به همین دلیل توصیه می‌شود در ابتدا تمام این مواد را از رژیم غذایی خود حذف کرده و به فاصله 4 روز یا یک هفته به صورت موردی این مواد را به لیست غذایی بیفزایند و اگر بعد از 2 روز شاهد هیچ علائمی در کودک خود نبودند می‌توانند آن مواد غدایی را برای همیشه استفاده کنند. در غیر این‌صورت استفاده از آن می‌تواند برای کودک مضر باشد.


این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: به این دسته از مادران تاکید می‌شود حجم غذایی خود را کاهش اما تعداد وعده‌های غذایی را افزایش دهند، همراه با غذا از مصرف لبنیات خودداری کنند، حتما 2 الی 3 ساعت قبل از رفتن به رختخواب وعده غذایی را مصرف کنند و بلافاصله بعد از غذا نخوابند و از هر گونه آلودگی محیطی، دود سیگار و قلیان خودداری کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم غذایی
ارسال نظر