صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۵ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۵

ثریا حکمت، بازیگر «ای ایران» درگذشت

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران که سال‌ها با مشکلات معیشتی روبه‌رو بود، صبح روز جمعه در تهران به علت مسمومیت دارویی از دنیا رفت.
کد خبر : 76199

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، ثریا حکمت بازیگر سینما و تلویزیون ایران صبح روز جمعه 20 فروردین درگذشت.


این بازیگر از سال 1353 در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی فعالیت داشت و حتی در مقاطعی به‌عنوان ستاره مطرح بود، اما در دو سال گذشته موضوع مشکلات معیشتی او و لزوم توجه دستگاه‌های مرتبط با معیشت هنرمندان بارها در رسانه‌ها مطرح شده بود.


خبرگزاری ایسنا روز جمعه به نقل از مونا مجتهدی، دختر این بازیگر گزارش داد که وی در بیمارستانی در تهران از دنیا رفته است. بنا بر این گزارش، ثریا حکمت در اوایل سال 95 به دلیل مسمومیت دارویی به بیمارستان منتقل شده بود با بهبود نسبی ترخیص شده بود، ولی بامداد 16 فروردین‌ماه به دلیل تشنج و لخته شدن خون بار دیگر به بیمارستان منتقل شد و به کما رفت.



ثریا حکمت متولد 1332 در خوی با نام اصلی آذر مهدی قلی‌خانی، بازی در سینما را از سال ۱۳۵۳ با فیلم «ناجورها» به کارگردانی سعید مطلبی شروع کرد و در آن دهه در فیلم‌های سینمایی دیگری مانند «ستیز» بازی کرد. وی در همان سال‌ها در سریال تلویزیونی «مرد اول» نیز حضور پیدا کرد و پس از انقلاب نیز در فیلم‌هایی مانند «برزخی‌ها»، «شب‌شکن»، «نقطه ضعف»، «تصویر آخر»، «حالا چه شود!»، «خواستگاری»، «سمندر»، «جدال در تاسوکی»، «بهار در پاییز»، «دو همسفر»، «روز دیدنی»، «نیش»، «تهاجم»، «ماه‌پیشونی»، «آواز قو»، «عروسی مهتاب» و همچنین «ای ایران» ناصر تقوایی ظاهر شد.


«آپارتمان»، «فاصله»، «گزارش»، «خانه به خانه» و «خاطره‌ها» از دیگر سریال‌های تلویزیونی بودند که با بازی ثریا حکمت به روی آنتن رفتند. فعالیت سینمایی ثریا حکمت تا فیلم «آواز قو» در سال 1379و بازی او در تلویزیونی تا اواخر دهه 80 ادامه پیدا کرد.


این بازیگر در بیش از یک دهه گذشته نتوانست نقش پیدا کند و قطع فعالیت بازیگری او در سال‌های اخیر مشکلات معیشتی بزرگی برای او پدید آورد. ثریا حکمت در مرداد ۱۳۹۳ و در سن ۶۱ سالگی اعلام کرد که در نهایت تنگدستی زندگی می‌کند و حتی قادر به تأمین ودیعه مسکن خود نیست و مدتی بعد در چادر زندگی خواهد کرد و حتی توان پرداخت هزینه درمان دندان‌های خود را نیز ندارد.



این بازیگر در آن سال در گفت‌وگو با ایسنا درد دل کرده بود: «زمانی آقای انتظامی (عزت‌الله) به ما کمک می‌کرد، اما دیگر خسته شد و الان دیگر جواب تلفن را هم نمی‌دهد. اخیراً آقای ایوبی ماهی 350 هزار تومان ماهیانه تعیین کرده‌اند و 180 هزار تومان هم از طرح تکریم می‌گیرم اما این مبلغ حتی نصف اجاره خانه‌ام هم نمی‌شود.»


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب در آن تاریخ با انتشار مقاله‌ای با عنوان «قول‌ها به ثریا حکمت برای حل مشکل‌ مالی‌اش» نوشت که این بازیگر با اشاره به واکنش مردم بعد از انتشار مصاحبه‌اش گفته بود: «آدمی که در حال غرق شدن است، به هر جا پناه می‌برد. من هم به همه جا رفتم؛ حتی خواستم اگر قرار است بعد از مرگم قبری در قطعه هنرمندان به من بدهند در زمان زنده بودنم آن را بفروشم که گفتند نمی‌شود. اما مردم محبت بسیاری دارند و نشان دادند اگر مسئولان هنرمندان را فراموش بکنند آنها فراموش نمی‌کنند. افراد بسیاری در زیر مصاحبه ابراز محبت کردند و خواستار شماره حساب برای کمک کردن شدند که از همه آنها سپاسگزارم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر